AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorPiimapulbrit mõtles. Loomulikult pole sellel ja lõssipulbril ka muud viga kui olematu saadavus. Kusagil nägin graafikut, kus lõssipulbri hind oli ikka üsna väike.
Kõik pulbrid on paremad siis, kui nad on kuivatatud külmalt, aga piimapulbris on rohkem rasva ja sellele mõjub kuumutamine halvemini kui lõssi, kaseiini ja vadakuvalgupulbrile.
AlanBStard
Moderatormis on ülepingutav treening ?Raske öelda, maratoonaritel igatahes on immuunsüsteem nõrk, üks põhjus on ilmselt kortisool ja seda saab kontrolli all hoida.
AlanBStard
ModeratorMina lugesin hetk tagasi: http://www.tarbija24.ee/130208/esileht/olu…ng-tapab-sudameSamal teemal oli siin artikkel:
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4181
Mingil määral saab ennast ilmselt koormava treeningu vastu kaitsta C-vitamiini, süsivesikujoogi ja glutamiiniga.
AlanBStard
ModeratorTestosteroon võiks ikka 2x kõrgem olla ja östradiool 2x madalam.
Võibolla rohkemgi, vanust arvestades.
Midagi on sul seal tõsiselt lahti. Vadakuvalk ei saa midagi sellist teha. Alko tõstab aromataasi aktiivsust, aga mitte palju.
Mida see Vasonit (pentoxifylline) sulle teeb, ei tea. Küsi arsti käest või guugelda.
Aromataasi inhibiitorid on siin saadaval ja roheline tee on ka aromataasi inhibiitor, aga see on sümptomite lappimine, sul tuleks põhjused selgeks teha.
AlanBStard
ModeratorHea tervisega inimesele ei tohiks ta ohtlik olla ? Kunagi müüdi siin poes ka ECA stack-i.
Ja Eestis klassifitseeritakse praktiliselt kõik toidulisandid ravimiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorKas mitte nii ei ole hoopis, et magneesium aitab inimesel kaltsiumil paremini omastada? Miks muidu neid kaltsiumipreparaatidesse koos pannakse.No kui sa seda kätte ei saa siis igatahes ei aita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Apteegis müüakse igasugust jama ja tervislikuks nimetatakse ka igasugust jama. Minu teada tasub neid kahte igatahes eri aegadel võtta, vähemalt 2h vahega.
AlanBStard
ModeratorKaltsium minu teada takistab magneesiumi imendumist.
D3-vitamiini reaalne vajadus pimedal ajal on vähemalt 10x päevanorm, nii et seda tasub igast allikast sisse ajada.
Kalaõli (pikaajaline) rasva põletav mõju ei ole minu teada nii kiire, et kellaajal vahet teha.
Aga valk paneb (ka paksul) inimesel baasainevahetuse lühiajaliselt kohe kiiremini tööle.
Nii et õli on parem viimasena süüa.
AlanBStard
ModeratorSiit ka siis tagantjärele õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorMiks kalaõli parem on?
Seal on rohkem omega3 rasvhappeid.
Mul siin mõlemad ees ja ei paista eriti vahet olevat. Nende sisaldust reguleeritakse niikuinii.
Tavalise kalamaksaõliga võis kergesti A-vitamiini üledoosi saada, aga A sisaldus on nüüd väiksemaks tehtud.
Ja kalamaksaõliga saab D-vitamiini, mida niikuinii kõigil puudu on.
AlanBStard
Moderator36 ja nii paks ka veel peaks minu meelest juba pehmeid aromataasi inhibiitoreid kasutama. Hakatuseks kasvõi rohelise tee kapsleid tühja kõhu peale..
Ja selle Fredi-Poliquini süsteemi järgi alguses vist eriti tugevalt süsivesikuid piirama, nii et ka süsivesikutega taastusjooki ei joo, vaid ainult BCAA-d + valku.
AlanBStard
Moderatorikka ei saa enda kohta vastust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kas aitaks siis midagi ka kaasa? Hera80+Dextro? Ntks esimesel päval pumpan ennast nii välja et järgmine päev juba valus harjutusi teha.. lihasvalu:(…No pain, no gain. Valu näitab arengut.
Muidugi selle valuga tasub piiri pidada.
Nt. 1g C-vitamiini enne trenni vähendab trennijärgset valu, aga hiljem hakkab juba arengut piirama, nii et kui algaja valud möödas siis tasuks vähemalt pikk ajavahe jätta C-vita ja trenni vahele.
AlanBStard
ModeratorMa soovitaks sinna kohupiima sekka panna tilk jogurtit, nisukliisid ja kaneeli ja mõned rosinad ja kookoshelbeid ja varem valmis riivitud porgandit.No on maiasmokk krt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tegelikult on mul üsna sarnane retsept vahel kasutusel.
Ja see Tanki süsteem ka.
AlanBStard
ModeratorSiin sai ZMAst ja alternatiividest räägitud:
http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…533;entry125893
Eks sellest nii kauaks jätkub kuni tabletid otsa saavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jagamistehted aitavad. “Pandavaid” apteegitablette läheb 4 tk päevas. ZMA-d 3 tk.
Seda mis nime taga tuntud tegijad on teavad ainult vanad olijad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvitav et Marek Kalmus oli varem oma pärisnime all…
AlanBStard
ModeratorKogemusi on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen tarvitanud ühe sellise 2,3 kg purgi ja hetkel võtan Whey Gold-i mis on tegelikult peaaegu täpselt sama toode. Võtan koheselt peale treeningut. Suurenenud nii mass kui jõud, muidugi järgin ka, et teistes toidukordades oleks piisavalt valku ja muud. Plussiks ka kindlasti see, et on hea maitsega (jäätise)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis maitsevalik see hea maitsega oli ?
AlanBStard
ModeratorTribulust saab mõnest kohast ka ja mõni olla perearstilt ka ECA stacki retsepti saanud…
-
AutorPostitused