AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorOrganism reguleerib üht-teist ka ise – kui õhtul täiskõhuga magama lähed, siis hommikusöök veel kõhtu ei mahu.
AlanBStard
ModeratorPeale glükogeenivarude tätumist jah.Seda ma mõtlesingi
AlanBStard
Moderatoroleneb ikka kogusest ja süsivesikutest. kui shoks suus uinud siis vast jahKui shoks suus uinud siis lämbud ära
AlanBStard
ModeratorKas kui neid ära ei kuluta, need mitte rasvaks ei ladestu? See on minu arvamus, olen seda kuulnud ja kogenud.No aga kuluta ära siis
AlanBStard
ModeratorArmkasvaja on keloidarm. Valgetel esineb harva aga noortel rohkem. Nüüd saad ainult lõigata, lämmastikuga kõrvetamiseks vist liiga suur ? Et uuesti ei tekiks võiks glükokortikoidisüstideks valmis olla ja kindlasti silikoongeeli kasutada. Väga ilusaks ilmselt ei saa.
AlanBStard
ModeratorEi minuarust ei tohi ise midagi ära tõmmata…Ning kas mu kuuldus on õige, et võib hakata arenema mingit sorti vähk?
Kui enne ei ole, siis midagi uut ei arene. Küüs ei ole kantserogeen
AlanBStard
ModeratorKui oskad vaadata, siis armid on küll alles (ega neist pääse), aga tõeliselt väikesed ja nahaga täiesti ühte värviNo siis läks hästi et armkude vohama ei hakanud. Ega sellele lootma jääda ei saa.
AlanBStard
Moderatornii .. jaga infot
AlanBStard
ModeratorSelleks, et liigliha ei tekiks, kasutatakse ju õmblemist.Õmblemine nüüd küll armkoe vohamist ei mõjuta ?
On asju, mis mõjutavad, aga efektiivseid asju Eestis ei kasutata-tunta.
AlanBStard
ModeratorTeine variant on sügavat auku mitte teha
AlanBStard
ModeratorSünnimärkide eemaldamiseks pöördu kindlasti nahaarsti juurde, sealt saad parimat nõu. Nimelt just näopiirkond on selline õrn koht, et kirurgiline sekkumine võib tekitada armid, mis on koledamad kui see pisike sünnimärk. Kõik oleneb nahatekstuurist, seal võivad tekkida liigliha jne jne.Ei saa head nõu. Nahaarstid kellega mina olen kokku puutunud, soovivad alati sügava augu lõigata, mis pärast liigliha tootma hakkab.
Nii et ei soovita, kui näos on
AlanBStard
ModeratorKui tahad head nööri, siis pakun sellist, kuigi ma enam mäleta milliselt lk. ma täpselt selle tellisin, siis kuskilt netist saab kindlasti tellida. Endal on erinevaid nööre viis, aga see on parim. Muidugi sõltub sinust, millist raskust kuhu tahad. Aga kiiruse jaoks on selline parim http://estore.websitepros.com/1220297/Detail.bok?no=56
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pakun, et saab ka äkki tellida siit, kuigi mõned lehed taha meile siia saata 
Paljud ei taha Eestisse saata ja ma üldse ei imesta, toll on meil paras piinamisasutus.

Algul tahaks rasket nööri ilmselt. Budopunkt on mul kiviga visata, vaatan sinna ka.
AlanBStard
ModeratorLoomulikult võib aeguda. Ja kui pole piimavalk vaid piimapulber ja kuummeetodil valmistatud (karamellimaitse-lõhn võib aga ei pruugi juures olla), siis on piimarasvad oksüdeerunud.
AlanBStard
ModeratorMingi üliväikese riski tõttu Eestis sünnimärke ilusti eriti maha ei taheta võtta, ikka nii et võigas arm järgi jääb. Ehkki tegelikult mõnes kohas vist siiski võetakse ka ilusti, vähemalt sellist teenust reklaamitakse. Ma lasin kahjuks nahaarstil lõigata.
Kui on naha pinnaga tasa, siis jääb igal juhul arm, aga ka siis sõltub selle välimus lõikesügavusest.
Ja juuste seest läheb ta koos juustega.
AlanBStard
Moderatortäpsema info saamiseks lase mõnel asjatundjal harjutus koos vajalike juhtnööridega ette näidata.Ja põhjalikult sest mul on selg opereeritud ja suures osas oli ilmselt just vale tehnikaga kükk ja jõutõmme asjas süüdi…
AutorPostitused