AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorKui kellelgi on vaja hambaid söövitada, soovitan happelisi mahlasid (apelsin, õun jne). Kokaga läheb väga vaevaliselt
AlanBStard
ModeratorNoh,ega need paar lisakalorit ei tee nüd kellegile miskit,maitse on küll tavakokal palju parem kui sellel light-saastalNende lisakalorite hulk sõltub joodud kogusest, ja teeb ikka küll “miskit”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mõtle oma hammaste peale ka, see pidev suhkruga üleujutamine paneb igasugu pisiloomad seal hammaste vahel lausa mõnust vigisema.
Coca Light on enamuses vesi, lisandeid on seal väga vähe. Talle pööratav tähelepanu ei ole üldse proportsioonis tema võimaliku mõjuga organismile.
Ma ei tea seal ka ühtki koostisosa, mis hormonaalsüsteemi mõjutada võiks. Enne mõjutab plastpudelist väljaligunev materjal

Ma ise joon üsna vähe, aga suvel natuke ikka läheb.
AlanBStard
ModeratorSõltub eesmärkidest ka. Mul on instinktiivselt pidevalt lühemaks läinud. Siis Fred natuke kommenteeris ja hakkasin natuke teooriaid ka lugema ja minu eesmärkidega sobis
AlanBStard
Moderator3 kahjulikku aspekti1. magustaja. nende kohta on igasugu kurje vandenõuteooriaid ja teaduslikke ja vähem teaduslikke uuringuid. Igatahes mõistusega inimesed väldivad võimalusel.
Mina eelistaks suhkruasendajat suhkrule, senise info põhjal.
2. hape. Sõna otseses mõttes. Originaalkokas on ju 100gr suhkrut liitris, kuidas seda siirupit juua saab, kui seda “veidi” hapumaks ei tee? dieetvariandis umbes sama. sildi peal ka kirjas, et mingi fosforhape seal sees. Sellest tulevad igasugu roostet ja hambaid ja muid asju lagundavad toimed.Kas keemiatunnis ei räägitud, mis maitse on happel ?

Hapu maitse on. Kumb on hapuma maitsega, õunamahl või koka ?
Nii et mis sa arvad, kummas on parem hambaid ja naelu hoida ?
Ja siirupist rääkides, võrdle kokat mis tahes suvaliste jookide suhkrusisaldusega. Enamikus on sama palju. Minu meelest on parem muidugi Lighti juua.
3. süsihappegaas. teine happelisust toetav komponent. uurimused ei ole ühesed, ent on tuvastatud negatiivseid mõjusid maole ja seedimisele.Ärritada võib jah. Aga alati võid välja loksutada, kui ei meeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorMunavabrikutes lisatakse munadele tartrasiini, et munakollaste värv oleks intensiivsem.Süstlaga või ?
AlanBStard
ModeratorKui see just õige jutt on siis : Kalla coca -cola klaasi ja pane sinna sisse näiteks hammas ,hommikuks seda enam pole. (ise pole proovind aga sõber kunagi proovis )Sõber valetas
AlanBStard
ModeratorTee enda elu kergemaks ja telli sellelt treenerilt ka toitumiskava.Kavast on ainult siis kasu, kui suudad seda järgida
AlanBStard
ModeratorNojah, Mr mesi vist ütles et Fredi oma sobib ainult Fredile ja teised lähevad sellega pekki. Nii et…
AlanBStard
ModeratorNeed kaks on omavahel põhimõtteliselt vastuolus. Eriti kui Fred Antsoni teisi kirjutisi vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimene, ehk seisukoht et rasva piirkondlikku paiknemist kehas ei saa mõjutada ja et põletamiseks on parim laisk aeroobika, on pisut aegunud.
Ja kui süsivesikud ilusti all hoida (mis paljudel küll ei õnnestu, mul ka
) siis kord nädalas tuleks järgi anda, et leptiin ja ainevahetuse kiirus üleval hoida.veebruar 26, 2008 at 11:55 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #142732AlanBStard
ModeratorMa ei tea, kas mina olen imelik või milles probleem, aga millegi pärast mulle tundub, et 7-minutilise video pärast oli suht mõttetu sõita üle lahe.Vaadates kui palju prl Takkinen foorumis tolmu üles keerutanud on, oled sa üsna ilmses vähemuses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorNo see oleneb vast ikka mehest ka.Mõnele lähevad hoopis tuharaimplantaadid ja brünetid. Onju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorXploderi-moodi aga ise segatud asjad olid mul juba hinge all. Ja oksendades on raske, lihtsalt taluvuse piiril
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga HIITid on ju kõik seda tüüpi koormusele üles ehitatud.
Tuleks nüüd suvi ja ilus ilm…
AlanBStard
ModeratorMitte nii kanget kui sa arvad

Arvad siis et piimhappe taluvuspiirini kuhjamine ei ole hea östrogeense rasvaladestuse põletaja ?
Ega ma ei väida et see mingi karneval on, aga mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2008 at 12:00 e.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #142527AlanBStard
ModeratorMis ma oskan öelda… Aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis jook see kohe esimesel galeriipildil põrandal on ?

AlanBStard
Moderatorblind, purjus?
Ei, või vähemalt ära ei ütle kui miskit head pakud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused