AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorKofeiini abil mõtled ? Ega seda seal niipalju ka pole ?
Kohviga ei suuda selles osas keegi võistelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorAeglane aeroobika tühja kõhuga on ka endiselt üsna au sees.
Aga see pole üldse oluline, kui kiiresti sa jooksed, tähtis on, mis su pulss teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui süda kurgus peksab, siis pole kiirust vaja mõõta.AlanBStard
ModeratorTest FX sisaldab ühe kapsli kohta 15mg toimeainet.Aitäh.
Valus aga teemakohane signatuur sul
Moderatoraga 6a pole enam eriti selline aeg mis väga lootust annaks.. nagu elukvaliteet on üpris madal niimoodi elades
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(( arvate, et need preparaadid võiksid mind aidata??Kindlasti võiks, aga arstiga võiks ka rääkida, ega ma ka kõike ei tea (aga ega arst ka ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Vereanalüüsi järgi näeks ka midagi, ma ei tea kas perearst suguhormoonide paneeli teeb, mujal läheb ropult aega.
Kehaehitus annab ka natuke hormonaalse tasakaalu kohta infot.
Kui sa arvad et sa kasvad veel, siis oleks mõni SERM vist parem, selline mis kasvu kinni ei pane. Tamoksifeen nt. Seda saab ainult arstilt.
AlanBStard
ModeratorKui pikalt on olnud, siis ei ole nii muretu värk midagi. Steroididega ka mõnel läheb, mõnel mitte.
AlanBStard
ModeratorValgupulbrit, eriti ultra/mikrofiltreeritut, võib rahus ka ilma sporti tegemata süüa. Kui rahakott kannab.
AlanBStard
ModeratorLühiajaliselt paiste ja tükid sisse lähevad mingis eas paljudel ja lähevad ise ära ka, nii et käi perearsti juures kõigepealt.
Kui asi tõsine ja kasvuiga läbi siis võtaks kiirelt kerget aromataasi inhibiitorit, siin poes on ka Test FX ehk ATD aga toimeaine kogus selles pole teada, ilmselt väga väike. Võibolla aitab. Kui rinnanääre juba kasvama hakkab siis aitab ainult operatsioon. Hormoonianalüüsid verest tuleb teha ja arstiga rääkida, aga sellega läheb kaua, riikliku arsti juures isegi ülikaua.
Edit: ei pea kasvuea lõpuni ootama. Östrogeen, mis tissid paiste ajab, paneb ka kasvu kiiresti kinni ja kellele seda vaja on…
AlanBStard
ModeratorAnimal Cuts mõjub hästi aga pikaajaliselt pole hea kasutada, ja üle normi ka mitte.
AlanBStard
ModeratorEks need glükokortikoidisüstid on, millest ma rääkisin. Nendega peaks justkui olemasolevat armi ka atrofeerida saama, peale selle et lõikusel uue teket pidurdada. Keloidi tekke tõenäosus on suurim lapsepõlves, nii et taastekke võimalus äralõikamisel on väiksem. Traditsioonilised silikoongeelid on ka kindlasti natuke abiks.
AlanBStard
ModeratorEt siis spordisaalis jooksmine oleks tervislikum?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui spordihoone asub linnas, eriti veel kesklinnas, kust saab õhk sinna spordihoonesse?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige kahjulikumad on tahked osakesed alla 0,1 mikromeetri. Võibolla mingi osa korjatakse ventilatsioonis välja, ehkki tühi lootus vist…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga suuremaid osakesi ikka teel tänavalt sisse välja sadeneb…
AlanBStard
Moderatorpõms peaks nii olema, et teed kõrgema intensiivusega aeroobset kaotad rohkem rasva, kaotad ka rohkem lihasmassi, teed madalama intensiivsuga aeroobset kaotad vähem rasva sealjuures ka vähem lihast.See kehtib minu teada ainult hommikuse tühja-kõhu-ja-glükogeenivaru rasvapõletusaeroobika kohta. Muul ajal on nendeks “muudeks allikateks” üldiselt süsivesikuvarud.
AlanBStard
ModeratorMillega sa TÄPSELT lihasmassi kadu mõõdad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saab mõõta küll vereanalüüsist vist millegi järgi. Ei mäleta, lugesin kiiruga tulemusi, mitte uurimismeetodit
Moderatorämm
ma vist pean hakka vähem cocat tarbima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sattusin sõltuvusse,millest on raske üle saada

aga peale nende textide lugemist hakkan tervislikku aint jooma

Ei tee ta sulle midagi kui suhkrut sees pole.
Muidugi roheline tee on sellele vaatamata parem.
AlanBStard
ModeratorMa tegin ise kodus seda müüdimurdjat…
AlanBStard
ModeratorEnam-vähem nii ma olen lugenud. Ise pole proovinud.
-
AutorPostitused