AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorMine söö metsas moosi.
Aga uniseks ei tee täis kõht vaid süsivesikud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorSeal kollases on “ajuvitamiin” letsitiin ja muudki head.
AlanBStard
Moderator(Mina näiteks ei suuda kala süüa üldse, lihtsalt ajab öökima, südame pahaks ja juba lõhn ajab iiveldama.)Kas sa tead miks kalale sageli sidrunimahla peale pannakse ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
Moderator2 kuud pole veel näitaja, paljude vajalike ainete varud kestavad kauem. Varsti pead hakkama igal juhul vitamiine ja toidulisandeid juurde sööma.
AlanBStard
ModeratorTauriin peaks treeningkoormusest tingitud lihaskrampide vastu üsna hästi aitama.
AlanBStard
ModeratorShimano
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mittesihipärane kasutamine, aga mulle meeldib.
Fikseerib jala jäigalt, samas jalg hingab vabalt.
AlanBStard
ModeratorEnne jooksmist. Joosta kindlasti aitab
ModeratorKui noorest peast raseerima hakkad siis muutuvad karvad aja jooksul tumedamaks ja tugevamaks küll, aga nad muutuvad siis ka kui ei raseeri
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raseeritud karva ots on jäme ja karvad ühepikkused, sellest jääb ka mulje et karvakasv on paksem.
AlanBStard
ModeratorAga laser ja IPL muuseas võivad muuta.
AlanBStard
ModeratorPostikulu ei saa, seda on üsna palju, ja mõnel juhul on nad pakke hävitanud ka.
AlanBStard
ModeratorKui sa Eestis oled siis küll odavam ei tule, sinu ja bodybuilding.com-i vahel on Eesti toll. Ma olen juba päris palju raha kaotanud nende abiga.
Teistes riikides võid julgemalt proovida.
AlanBStard
ModeratorEga iga magneesiumitablett ei mõju, parim olevat kelaaditud magneesium. Magnesan, ZMA, Kelasin Mg.
AlanBStard
Moderatoroliiviõliga praadida mõtet ole, ta on pigem kahjulik kui kasulik siis. Selleks soovitaks kasutada taluvõid.Pole hoolega uurinud, aga mulje on jäänud et tänu kaitsvatele komponentidele on ta praadimiseks OK.
AlanBStard
ModeratorArmkasvaja jääbki kasvama.
Kirurgidelt saab abi… noh… mõõdukalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga samas, ega kirjandusest ise leitud infoga ka miskit teha pole, sest vastavad asjad pole, vähemalt siin, lihtsalt saadaval.
AlanBStard
ModeratorIlmselt ei piiranud süsikate osakaalu, aga piiras kõige absoluutkogust. Sõi sama nänni aga vähem.
Tervisplussi artikkel oli päris hea, lausa üllatus et ka minul on Tervisplussist midagi lugeda.
-
AutorPostitused