AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorMõnedes foorumites näidatakse teema all lausa “sarnaseid teemasid” ehk teistel foorumisoftidel paistab see otsingu-ja seostamisloogika märksa parem.
AlanBStard
ModeratorVitamiin B6 soodustab erksamaid unenägusi ja ka üldse unenägude hommikul mäletamist(kes soovib rohkem infot, google’dage “vivid dreams B6”). ZMA’d või multivitamiine sellepärast nüüd küll kartma ei peaks imo, sest need kogused mis sealt ühe-kahe tabletiga saab ei ole nii suured, muidugi inimesed on erinevad.
Ma olen B6 ka süstinud mitmesaja milligrammi kaupa, ei tekitanud mitte mingit põnevat tunnet.
(Milgamma, B1+B6+B12, kahjuks on Milgammas ja Eestis üldse nende kõige nigelamad vormid. Vähemalt pole kuigi kallis).
AlanBStard
ModeratorKõik kirjeldavad mingeid ulmelisi tundeid ja häid unenägusid, kui nad ZMA-d võtavad.
Mõned kirjeldavad. Mõned kirjeldavad niisama, ilma midagi võtmata ka ulmelisi tundeid ja vägevaid unenägusid. Inimesed on erinevad.
AlanBStard
ModeratorPalju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Kui sa võtad Ca ja Mg koos, siis imendub ainult esimene.Oled kindel või?
See oli nüüd mingi paikapanev viide?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaltsium takistab Mg imendumist (kui nad sama transpordi pärast konkureerivad nagu seal kirjas siis on see üks põhjus), mõnes uuringus vähem, mõnes rohkem, ja kuna Mg imendub suhteliselt kitsas alas ja väidetavalt on paljudel ka imendumisprobleeme seal siis pole väga hea mõte neid ikka koos süüa.
AlanBStard
ModeratorMis imemaale sa lendad, et Eestist kaasa võtma pead
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siberisse

AlanBStard
ModeratorNiikaua kui teaduslikult keegi ei töesta et igasugune vaktsineerimine tapab/ lühendab lähemas või pikemas perspektiivis inimese elu võivad igasugused vandenõuteoreetikud asjatut hirmu külvata vaktsiinide vastu. Niikaua kui vaktsiin aitab ära hoida tõsiseid haigusi, mis kindlasti lühendavad eluiga , tasub see risk ära! Vandenõuteoreetikud kõhigu aga edasi. Ise sain teada et kanna endas kroonilist HCV-d ja igapäev uurin ja loodab et varsti leiutatakse ometi vaktsiin mis päästaks paljusid, mitte et see mind aitaks! Niikaua aga kui seda pole soovitan kõigil inimestel ennast kontrollida nii HIV kui HCV. Avalikult sellest rääkides võib tunduda mõnele vöörastav aga see on kõikide tervise huvides!
Vaktsiinipooldajad on suuremad vandenõuteoreetikud ja enamik neist ei tea teemast midagi… usuvad lihtsalt et näevad targemad välja kui pooldavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pole ei pooldaja ega vastane, mõne asja vastu vaktsineeriks küll aga pimesi ei vaktsineeriks vaid uuriks iga haiguse ja vaktsiini kohta eraldi, sh komponendid ja tootja senine taust.
Näiteks neid tootjaid kes kõrvalisi viirusi ja kahtlast hästijagunevat rakumaterjali sisaldavate vaktsiinidega vahele on jäänud ja sellega midagi ette pole võtnud, pigem väldiks.
Kahjuks erilist kvaliteedikontrolli vaktsiinitootjatel üldiselt pole ja materjali bioloogilisest iseloomust tulenevalt on riskid suured.
Iga vaktsiinitüübi ja komponendi puhul uuriks autoimmuunreaktsioonide riski.
Kahjuks neutraalset asjalikku vaktsiiniteema analüüsi koos riskide suurusjärgu kaalumisega pole ühte kohta kogutuna veel kohanud.
Ja krooniline HCV pole päris lootusetu juhtum.
AlanBStard
ModeratorAstmareaktsiooni saad ise ka esile kutsuda mõne minuti pikkuse, peaaegu maksimumkiirusega jooksu abil. Kui niisugune pingutus tehakse soojenduse ajal, võib järgnev, kauem kestev võistluskoormus haigushoogu mitte esile kutsuda. Kui niisuguseid treeninguid sageli korratakse, muutub astmareaktsioon paljudel nõrgemaks.
Ongi nii? Mul tuli intervalljooksu ja muu kopsudjasüda-sodiks spordiga korra koormusastma ja peaaegu iga kord ööpäeva kestev mittenakkuslik köha.
Kui selle kordamine reaktsiooni vähendab on hea aga kui pikem põletik tekib siis jälle ilge jama.
Peab ikka sooja niiske õhuga riiki kolima
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorTalvel võtan igastahes D-d juurde ja lõpuotsapool ka folaate ja magneesiumi.
Eestis tuleks aastaringselt võtta nagu Mart Kulli uuring näitas. Ükski katsealune ei olnud optimaalses vahemikus ei suvel ega talvel… ka need mitte kes Ravimiameti heakskiidetud 200 IU platseeboannuse päevas võtsid
AlanBStard
ModeratorOma sugupuud uurides tuli välja selline fakt: minu vana-vanaisal oli 7 last, kellest 5 esimest suri imikuna või enne 2 aastaseks saamist ja ainult 6. ning 7. said täiskasvanuks. Olles ise varsti kaheseks saava poja isa, ei suuda ma sllist õudust isegi ette kujutada. See kõik juhtus vaktsiinivabal ajal, kus elati maal superökoloogilises ja puhtas keskkonnas!
Loomulikult on jaburus vaktsineerida pidevalt muutuva sea-, linnu-, koeragripi vastu, aga imikute raskete nakkushaiguste vastu vaktsineerimata jätmine on kuritegu.
Väidetavalt tuli suremuse järsk langus enne vaktsineerimise algust ja vaktsineerimise tulek laste suremust pole mõjutanud… väga pole uurinud.
Kahtlustan et need “kuriteo”-meemide pildujad ka pole.
Poliomüeliiti muidugi ei tahaks.
Mõnel juhul nagu mumps võib vaktsineerimine olla negatiivne, vanemas eas põdemine pidavat märksa suuema riskiga olema kui lapsena.
(Mul on läbi põdemata
AlanBStard
ModeratorVõiks ApoE ka komplekti panna, pole küll rasvumisegeen aga toiduvaliku seisukohalt küll oluline.
Tõstan spetsialistide foorumisse või kuhugi kus on sarnased teemad koos.
AlanBStard
ModeratorKreatiin parandab mälu, nagu ka kõiki muid asju. Süda, veresooned ja muu. Sellest on siin eespool räägitud.
AlanBStard
ModeratorMa üldiselt laon šeigi tihkelt jääd täis kui ta seisma peab.
Tegelikult muidugi ma niikuinii laon šeigid tavaliselt jääd täis, peavad nad siis seisma või mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
Moderatornormaalne, kui siit-sealt aeg-ajalt tõmbleb, sügeleb või imelik on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorLihased tõmblevad suvaliste kohtade peal väikeselt juba üle 3 aasta. Mida teha? Väga närvidele käivad.
Mg ei paista aitavat, aga kavatsen selle võtmist jätkata.
Igaks juhuks võiks muud taustainfot ka anda. Ega sellel mingit neuroloogilist tausta ei või olla?
Tauriin pidi mõnede tõmbluste vastu aitama mida muud asjad ära ei võta.
Venitamine muidugi on ka abiks.
jaanuar 7, 2013 at 8:15 e.l. in reply to: Une kvaliteedi parandamine (taastumise parandamine) #334013AlanBStard
ModeratorKui sul unevajadust pole siis ära maga. See 7-8h pole reegel, mingi geenivariandiga piisas 1-2 tunnist.
Kui 1-2 tunniga välja ei maga siis on teine asi. Minu ajab süsivesik hästi magama.
Voodis visklemine on igatahes kõige kasutum tegevus.
AutorPostitused