AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorToitumisahel saab alguse planktonist (toodab Omega 3)—> väiksed kalad —> suured kalad. Kõik sõltub sellest, millega kasvanduskalu on toidetud.
Selles ongi küsimus.
Kui neil D’vitamiini palju vähem siis seda teravam küsimus.
Astaksantiini roosa värvi saab lõhe ka planktonist ja räägitakse et fileetükke värvitakse isegi tagantjärgi.
AlanBStard
Moderatore-ee …
sa ise soovitasid mulle kunagi siin goblet squat’i, kui mul oli probleem, et selja tõttu ei saanud sügavkükki teha.
Nüüd on siuke imelik lugu, et see harjutus mõjub mu seljale paremini kui mingid vööd-geelid-massazhid.Nagu mingi ravivõimlemine kohe,

Huvitav veel see, et mida suurem raskus, seda parem.
Sa ikka oma soovitatud harjutust ise kasutad?
Mine tea, äkki …,

Väga hea et mõjub, see ongi ravivõimlemine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goblet squat aitab mul tavalise radikuliiditüüpi aka diskitüüpi seljajama vastu aga selle veidra jama vastu ei aita. Mingi spasm või rebend või Taara teab mis.
AlanBStard
ModeratorTabata piinas kõiki oma katsealuseid oksendamiseni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
Moderator1) Rasvane kala.
Kui kasvandusekalas on D-vitamiini nii 4x vähem kui looduslikus siis mind huvitaks kuidas seal EPA ja DHA-ga on. Ega kala neid ise ei tooda, toiduga saab, ja kasvandusekala toit pole päris see mis võiks olla ilmselt.
Norrakad väidetavalt ise oma kasvandusekala ei söö, veavad välja ja ise söövad metsikut lõhet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub enamikesse kalaõli kapslitesse siis tuleb vaadata sisaldust.
Kõigis Mölleri omades ja Lysi kalaõlis on normaalne EPA+DHA kontsentratsioon, Lysi kalamaksaõli on lahja.
1 kapsel päevas on nagu hiirele paras, ükskõik kui suur kapsel ja kui paks hiir.
AlanBStard
Moderator23.02.2011 Veerpalu teatas, et ei osale tervislikel põhjustel Oslo MMil ja lõpetab karjääri.
Sellega on kõik öeldud, kas kasutas või mitte.
Kokkuvõttes leidis CASi paneel, et kuigi mitmed faktorid viitavad sellele, et Veerpalu tõepoolest tarvitas välistekkelist kasvuhormooni, kuid kuna leiti, et WADA testi puhul on piirväärtusi käsitletud valesti ning esines protseduurilisi vigu, otsustasid nad FISi määratud karistuse tühistada.
CAS ei ole sõltumatu kohus ja tema huvi on WADA osas status quo säilitada. Tegelikult kui Eesti meeskonna avaldused ja CASi otsus kokku panna siis jäi WADA korduva valetamisega vahele. Aga seda ei ütle CAS mingi hinna eest välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>WADA vigast metoodikat ja kontrolli puudumist on teaduskirjanduses varem kommenteeritud. WADA vastas et neil on kõik korras ja jutul lõpp
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorVöö on nii ja naa asi – suurendab stabiilsust, aga seljasirutaja aktiivsus langeb.
Mul teeb vöö hullemaks kõik seljaprobleemid, ilmselt just selle oma lihaste lõdvenemise pärast. Miski uuring ütles ka üldisemalt et ebasoodsate jõunurkade rakendumise sagedus vööga väheneb aga kui midagi halvasti rakendub siis kaldub hullemini.rakenduma.
AlanBStard
ModeratorTere,
viimasel kahel korral pärast seljatrenni, üks kord oli tglt vist isegi rinnatrenn, on hakanud alaseljas ühe selgroolüli vasakult poolt valus.
Teatud moodi keha keerates, ja seda kohta katsudes on päris kahtlane valu.
Teen jõutõmmet seljapäeval, kui on vöö saadaval, siis teen vööga.
Kas võib tegu olla diski väljasopistumisega?
Esimene kord, läks asi päeva-paariga üle, kuskilt lugesin, et see valulik koht võis olla spasm, mis kaitseb diski väljasopistumise eest.
Nüüd, nädal hiljem, jälle sama asi.
Tänud.
Mul täpselt sama jama aeg-ajalt, ega mingit head lahendust polegi leidnud. Tekkis jõutõmbega, suhteliselt korrektne tehnika, vbl veidi andis tehnika järgi. Alaseljas on nii tugevad jõud mängus et seal ei aita Džoodži teibid ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu olen traditsioonilist jõutõmmet vältinud või mikroraskustega ja naljakaid variante teinud. Revalis on üks seljamasin mis kohutavalt hästi seljaprobleeme ja puusaliigese probleeme ravib kui raskused põhiliselt liigutuse lõppfaasi osasse panna, Sparta analoogne masin kahjuks ei ole nii hea.
närvijuure pitsumineProlaps rõhub ka ju närvijuurt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehkki pool närviülekannet häirivast efektist on vähemalt seal hoopis põletikuliste signaalainete tekitatud ja on keemiliselt mõjutatav. Huvitav kas mujal ka.AlanBStard
ModeratorEks neid “hüplevaid vähekontrollitud liikumisi” tuleb ka ikka teha.Vaimselt väsinuna ei tasu. Ja ma mõtlen tegelikult just selliseid kus lihas peaagu üldse tööd ei saa, natuke jõulisemad miskipärast lõhuvad mul vähem.
AlanBStard
Moderatorprofivaluvaigistid jne)Kui sa arvad et see on midagi põlvedele väga head siis ma küll ei arva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eriti kui see algab sõnaga glüko ja lõpeb sõnaga kortikoid.
Eestis ainuke enamvähem mõistlik asi oleks plasmasüstid põlve Magdaleenas, 100 eurot vist 1 kord ja neid ikka läheb.
Siinse seadusandluse eripärade tõttu saab Eestis teha ainult mingit nudimat varianti aga ma loodan et trombotsüüdid viskavad selle peale ka oma kasvutegurilaadungi välja.
Kodustest vahenditest… joo kanapuljongit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui need põlved nii vigased on siis vist läheb sealt kollageeni verre ja see pole üldse hea asi.
Kanakollageeni söömine treenib immuunsüsteemi kollageeni veres aktsepteerima.
AlanBStard
ModeratorOlles oma elus ka palju põlvevalu ja probleeme tundnud, siis pean tunnistma, et ka käesoleval ajal on mul palju valusam teha sellist bodypumpi kükki kus liigessese jääb pinge sisse, seal on juba kerge raskusega valu, niipea kui lähen korraliku sügavkükki, siis seda valu enam ei ole ja pinge võtab üle lihas. Tavaliselt kardetakse seda sügavkükki nagu tuld, kuid oma kogemusest ütlen ,et see on vähem valutum põlvedele kui pidev poolkükk.
Ma olen selgelt märganud et sügavad kükid on põlvele head ja tegevus kus põlv ainult poolele teele või ainult veidi paindub on üsna riskantne. Eriti kui see tegevus on hüpleva vähekontrollitud liikumisega aeroobika kus jõudu ei kasuta.
AlanBStard
ModeratorVadakuvalku, D-vitamiini, kala-, oliivi- ja kanepiõli ja vett võib suhteliselt julgelt inimest tundmata soovitada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehkki ma tean ühest foorumist 2 inimest kellel kalaõli hoopis depressiooni on tekitanud. Ma ei oska seda seletada aga arvestades kui kirjuks inimeste geenivariandiloomaaed viimasel aastatuhandel ja eriti -sajal on läinud, pole eriti ime, piisavalt suurt rühma uurides võib kindlasti isegi paar koerakoonlast või härjapõlvlast leida.
AlanBStard
ModeratorVadakuvalk on tervisele vähemalt sama kasulik kui D3, omega-3 ja H2O
veebruar 11, 2013 at 2:49 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #292771AlanBStard
ModeratorAlanBStard
ModeratorLihast ei saa ilma rasvata juurde võtta. Kui tahad lihast kasvatada siis koos sellega ka su keha natuke rasvastub
Nonoh, saab ikka. Ületoitmisega on see lihtsalt tulemusrikkam.
AlanBStard
Moderatorkui nälga tunned on toitumises ilmselgelt midagi valesti.
Nonoh, seda küll väita ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Konkreetsel juhul muidugi on nii 1000 kui 1300 kcal Kasekesele vähe aga üldiselt on enamikul inimestest kontrollmehhanismid kaalu/rasvavaru alandamise vastu aga mitte selle tõusu vastu ja kui korra tõusnud rasvaprotsenti uuesti alandama hakata, punnib organism vastu sest ta stabiliseerub hea meelega kõrgema rasvaprotsendi juures.
Kogu evolutsioon on eelistanud rasvavarumist. Isegi C-vitamiini sünteesiraja katkiminek 48 mln a tagasi oli soodne mutatsioon ilmselt tänu sellele et aitas rasva varuda. Meie oleme kõik selle rasvavarujast mutandi järglased
AutorPostitused