Aksel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aksel
Member…Soomlastel on nii range tervisekaitse, et nad keelustaksid ka kohvi joomise, kui see neil võimalik olex…Huvitav, millised need Soomes valmistatud valgupulbrid on? Mina tean küll Soomes pakendatuid (ja segatud/mixitud), kuid Saksamaal või USA-s toodetud pulbreid.
Aksel
MemberEnamus proteiine on USA päritolu. Neid lihtsalt pakendatakse erinevate kaubamärkide all erinevates maades. Seda Goldi pole kasutanud, reklaami olen aga lugenud. Huvitav selle puhul on, et seal on segatud hüdrolüüsitud, ioonvahetusega kui ka vadaku konsentraadid. Konsentraat on neist kõige odavam. Taoliste segude puhul saadki täpseima vastuse, kui proovid järgi.
Vaheldus pole paha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aksel
MemberTalvel polüvitamiine.
Aksel
Memberarst oma teadmistega eriti ei hiilga – kui õigesti jõusaalis trenni teha, siis saab ainult kasu tulla.Ärge nüüd arstide suhtes ka nii väga kriitilised olge – nad õpivad kokku 10 aastat kõrgkoolis, sealhulgas mitu aastat anatoomikumis inimese ehitust + igapäevane praktiline kogemus sadade patsientide näol ja nii aastaid.
Mõni mõte nõuannetest ja nõuandjatest.
Arst on üks taoline tegelane, kes annab nõu, kuid head nõu saab anda ikka ja ainult sellele, kes vajab nõuannet, aga mitte inimese elu –kasutusjuhendit.
Ka siin foorumis tuleb pahatihti ette, et loetakse kusagilt mingi mõte ja siis võetakse seda kui absoluutset. On hea, kui ollakse valmis kuulama nõuannet, häda aga siis kui unustatakse oma pea kasutamine seejures.
Iga nõuandja jagab seda, mida ise teab, halvemal juhul seda, mida lugenud on (ilma tajumata). Tema nõuanne võib olla vägagi õige, kuid ometi mõjuda/toimida negatiivselt. Ja nii võibki olla, et jõusaal võib olla teatud juhtudel parim tervise tagatis enamuse hädade puhul, aga samas, kui harjutusi suvaliselt teha (ilma oma peaga asju läbimõtlemata ja oma tegevuse tagajärgi tajumata) võib olla tulemuseks suurem häda kui enne saali sisenemist oligi.
Mis aga selja hädade puhul eriti oluline: tee korralik soojendus enne! Ei aita ka venitamised, kui lihas on ettevalmistamata (soojendamata) harjutuseks.
Aksel
MemberAsenda kükkimine jalgade surumisega. Kui jooksmisega asi paraneb (veel), siis tasuks ehk korralikult soojendust teha põlvedele enne jalatrenni. Soojendus + kergem seeria algusse.
Teiseks. Loomulikult paranebki just glükosamiiniga! Kui aga väldid abivahendeid, siis mõne aja pärast kurdad, et enam ei aita miski (peale lõikuse).
Aksel
Membersee pole minu toodegi:D.Lihtsalt tahaksin ikkagi teada kas on mõtet seda võtma hakata.äkki vastaksite
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ei ostaks, aga see pole ju näitaja. Ja pealegi ei küsinud Sa seda ka.
Aga mida Sa kardad? Mürk ta ilmselt pole, vastasel juhul oleks selle müük keelatud. On tal mingit positiivset mõju? Ei tea. Aga kui Sul on olemas (ei pea ostma), miks Sa siis ei proovi? Kaldun arvama, et mingi mõju ikka on.
Vastasin selle GNLD (või miskit taolist) toodete kohta üldiselt. Mida täpsemalt mõtled, seda ei tea, sest toodud link ei viinud kaugemale.
Aksel
MemberValus… see on hea, kui on valus, see näitab, et eelmine trenn on läinud asjaette. Ja kui Sa just ei plaani kaks päeva järjest rinda teha, siis on ju igati OK! Rind taastub, seljale tuleb aga vatti anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aksel
MemberAga kas leeliselis-happelise balansiga mängides ei anna olukorda leevendada?
Aksel
MemberSee östrogeeni jutt on nii ja naa. Oli aeg, kus mõningate uurimiste puhul järeldati seda. Tänapäeval siiski ei ole see enam nii ühemõtteline. Soomes vähemalt soovitatakse aegajalt sojaisolaati lisaks. Meestele ka soovitatakse!
Pealegi on olemas taimetoitlastest bodybuilderid, kelle toit peamiselt sojale ongi ülesehitatud. Mulle soja maitseb küll, kui abikaasa viitsib selle kallal veidi “möllata”. Aga sojapiim ei lähe küll mitte.
Aksel
MemberMis see kasu olema peab? Tahad lihast suureks kasvatada? Või üldfüüsilise mõttes?
Aksel
MemberHuvitaks siiski, et mis on teemaks: kas sojapiima kasulikkus/kahjulikkus või selle konkreetse toote müük?
Kui on müügi teema, vahest oleks mõtet seal all pool olevasse alafoorumisse panna vastav teema?
Mina isiklikult kasutan küll sojaisolaati (mõnikord) õhtuti. Sojapiima tarbija ma pole. Maitsnud olen, aga ei maitse see värk. Aga isolaadil pole viga, vahelduseks.
Aksel
MemberTegid 22-seid seeriaid… Siis ei tule mitte niivõrd jõud kui vastupidavus!
Mina teen põhimõtteliselt 8-10 kordust. Aga oleneb ka lihasest, millele teha. Selja sirutajale teen näiteks 30 kordust, õlgade tõstmisel teen 15 kordust. Aga enamasti siiski 8-10. Aegajalt siiski mängin kordustega, et lihas ei harjuks sama süsteemiga ära. Rinnalt surumises näiteks.
Selline on minu praktika.
Aksel
MemberMa soovitan Sul rohkem trennis pingutada. Söömist võid ehk lisada (ma ei tea, palju sööd), kuid selle eelneva jutu põhjal (õlgades märkad arengut) väidan veelkord: pinguta seeriad lõpuni!
Aksel
Member…Keegi teab milles probleem võib veel olla? Algajatel peaks tulemused tulema alguses ka ilma eriliste rinnakavade ja püramiidide/superseeriatega, need nagu rohkem siis kui areng seisma jäänud. Mul aga pole veel tekkinudki seda.
Algajatel peaks tulemused tulema jah. Isegi ilma väga korrektse söömisetagi tuleb. Kuid miks siis Sinul ei tule?
Ega see vastus nii raske olegi. On vaid kaks võimalust:
1) Sa lihtsalt ei pinguta seeriaid lõpuni.
2) Sinu algvorm, millelt alustasid ei olnud “0” (olid varem ka sporti teinud või oma töös raskusi tõstnud).
Muidugi mõndagi määrab ka vanus, aga seegi ei saa olla põhjuseks, et ainult 5kg juurde tuleb, sest vaevalt Sa juba üle 60-ne oled.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiski tahaks Sind lohutada ka. Areng on ka see 5kg! See on hoopis palju parem, kui seeasemel oleksid näiteks end joomisega põletanud.
Ja teiseks. Loodetavasti oled siis rahulikumalt edasi minnes õppinud paremini tunnetama neid harjutusi. Seda eriti juhul, kui just lihase välimus Sulle oluline on! Lihase kuju ei arene samaväärselt kangile suuremate raskuste panemisega. Mõni võib meeletuseni lisada kangile raskusi, kuid lihas ei kasva sama hooga suurusse (kuigi jõud võib kasvada).
Mingi osa on küll ka Sinu eeldustel (pikkus, lihase tüüp jne.), kuid algajate arengut ei peaks need küll nii määravalt mõjutama. Need mõjutavad just tippu pürgimise eeldusi.
Igal juhul tahaks Sulle soovida kannatlikkust ja peale hakkamist. Küll siis ka tulemus tuleb, millega rahule jääd!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aksel
MemberMa ei osanud isegi veel mitte vihastudagi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused