Aksel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aksel
Member…lisaks ei tohi ma süüa kohupiima liiga palju sest insuliini tase tõuseb tänu VALKUDELE!…
Kas Sa sööd 3 pakki kohupiima ühes toidukorras (600 g) ??? On see siis normaalne?
Või mida tahtsid öelda?
Aksel
MemberTähendab tegelikult on kogu see teema siiamaani (ärihuvidest juhinduvat) häma täis.Ma olen lugenud “korralikku”, teadusartiklitel põhinevat toitumisteksti, kus väideti muuhulgas, et valku pole kehal üldse nii palju vaja kui kõik arvavad. Et RDA (mis on teatavasti 0,8 g valku per kehakaalu kg) nii SUUR on, on PIIMATÖÖSTURITE vandenõu ning tegelelik vajadus on poole väiksem. Inimesed peaks põhiliselt toituma (küll tervislikest aga siiski) süsivesikutest.
Olen lugenud ka “korralikku”, teadusartiklitel põhinevat toitumisteksti, kus väideti muuhulgas, et süsivesikud on kurjast ja see, et valgu RDA nii VÄIKE on, on TERAVILJATÖÖSTURITE vandenõu ning tegelik vajadus on 3x suurem ja inimesed peaksid põhiliselt toituma valkudest ja rasvast.
Igasugune ärihuvi mul puudub. Tegelen hoopis teiste asjadega. Trenni teen iseenda jaoks (mitte võistlemise eesmärgil). Seega puudub ka mingi reklaami leping taustalt.
Ometi. Tegin trenni kunagi 80-ndate keskel ilma valgupulbriteta (nö. puhta toiduga: kohupiim, soja, muna jne.). Nüüd kui olen üle 40-mne, teen trenni peaaegu sama intensiivsusega. Üks asi on aga parem – nimelt taastumine. Ja seda just tänu valgupulbritele! See on minu kogemus. Ometi väga konkreetne – olen enda jaoks püüdnud selgeks teha, et miks ja kuidas. Selles ulatuses, mida olen vajanud arusaamiseks.
See jutt neist normidest ja vandenõudest (teatud mõttes vastavat tellimust/suunamist ei saa loomulikult välistada). Siin oleneb ikka väga palju sellest, et kas räägime päevad laua taga arvuti klaverit toksides ja õhtud diivanil spordisaateid vaatava inimese, või siis jõusaalis raskusi liigutava inimese valgu ja süsiv. vajaduse kohta. Sama käib veel ka vitamiinide, mineraalide jne kohta. Diivanil istuva inimese energia ja eriti nö. ehitusmaterjali järele on sedavõrd erinev, et ei lähe vaja mingit teadustööd selle tõestuseks. Seda peaks igaüks tajuma.
Raudadega rassides ja toitumisega Breggi järgides… võib endale pahasti haiget teha. Aga Bregg oli tore mees küll, kuigi mina liigun teist teed.
Aksel
MemberEsimene väide vale – proteiini overloadi (ehk siis ÜLE 1,5 g per kehakaalu kg kohta) kasulikkust tõestavad mõistlikud uuringud puuduvad ISEGI tipptegijate tasemel.Teine väide vale – “30-40 grammi” ei ole mingi “püha” absoluutarv. Tohutu palju mängivad rolli valgu tüüp, muu kraam mida süüakse ning individuaalsed erinevused.
Väide vale ja väide vale. Huvitav, huvitav, et miks vale??? Mille alusel vale?
Kas Sa jrx oled ka miskit kuulnud insuliinist? Tead, mis toimub insuliini tasemega, kui toidus valgu kogus (ühes toidukorras) ületab 45-50g???
Nagu ka ühes varasemas teema juures küsisin: paluks tuua mõni teaduslik vastuargument sellele 30-35 grammile. Ma ei arva, et see mingi pühaduse kaitsmine on, aga tahaks siiski kuulda, millistele uurimustele toetud taoliste väidete puhul. Seni usaldan neid uurimusi, mis kinnitavad sellle 30-35g olulisust. Aga jään huviga ootama vastupidiseid uuringute tulemusi!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aksel
MemberPole tõsi. Suured individuaalsed erinevused on siin, see 30 grammi on suht laest võetud müüt.Vahest siis jrx valgustab (oleks tore, kui teaduslike uurimuste valgel), et palju siis keskelt läbi inimese organism omastab? Või on siis tõde see, et tõde antud küsimuses polegi (mõnel omastab 0,1g ; teisel 1kg)???
Pole veel ettejuhtunud, et keegi õpetaks 2x päevas toitumisega lihast kasvatama…
Aksel
MemberMiskit ebaolulist täpsustust:
hüdrolüüsitud vadakupulbris peaks valgu sisaldus olema alates 90%…
Kirjeldatud pulber (70%) ilmselt sisaldab ühe komponendina hüdrolüüsitud valku. Lisaks paistab, et ta sisaldab juba ka süsivesikuid.
Kuidas tarbida? Kas sinna paki/purgi peale pole siis kirjutatud? Kui keskened valgule, siis üle 30-35g korraga organism nii-ehk-teisiti ei omasta.
Aksel
MemberIlus. Huvitav, kas loomulikul teel saadud?Ülevalt lugedes mainiti steroide. Kuid sellegipoolest super ju.
Isegi steroididega peab pingutama ju, ega?
Ei maksa kõiki kõlkse nii tõsiselt võtta. Väita on lihtne kõige kohta midagi negatiivset, hoopis raskem pooltki (kritiseeritavast) saavutada. Eks inimesed peavad ju ka oma mahajäämust kuidagi endale (eriti aga teistele ja teiste ees!) tõestama. Paraku.
Aksel
MemberMina soovitaks nende erinevate lihasgruppide ette ja taha arendamise üldse ära unustada, kui just pole mingi friik.
Tee parem ühtlaselt kogu keha kõiki lihasgruppe ühtlaselt ja need probleemid saavad enamasti kõik oma lahendused.
Aksel
Member…Aga kui käe ümbermõõtu tahad kasvatada, siis olulisem biitsepsist on see, et triitsepsit teed. See nimelt annab 2/3 käe ümbermõõdust. Samuti on hea see, et triitsepsit saab igati hästi ka kodus treenida…
Minagi soovitaks siiski antagonistlikke (vastanduvaid) lihasgruppe IGAL JUHUL KOOS TREENIDA.
Hakkad ühte ette arendama, tajud hiljem, et “tahtsin paremat, aga läks nagu ikka…”
Aksel
MemberSee vist oleneb ikka ka õlast ja ka eesmärgist.
Ja oleneb ka harjutustest. Ja oleneb ka näiteks rinna ja käte treeningu harjutustest ja nende mahust.
Eeldan, et kui kord juba nii tõsiselt oled õlale keskenenud, siis selleks on ka mingi põhjus. Vahest tasuks ka sellest rääkida?
Aksel
MemberAndke aru , aga miks on http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…products_id=360 nii odav nagu ta on ? Sellise hinnaga ostaks ja tarbiks nii mis koliseb.Aga miks Sa siis ei “tarbi nii mis koliseb”?
Odavusel võib olla palju põhjuseid. Näiteks ostetakse sisse suurem kogus. Pealegi on USA-s pulbrid odavamad. Suure osa sealt toodud pulbri hinnast moodustab transport.
Teine põhjus, et tegu on konsentraadiga. Ei ole väga palju töötlemisele kulutatud. Lihtne pulber.
Proovi ära! Siis tead ise. Teiste juttude põhjal ei saa Sa kunagi teada kogu tõde.
Aksel
MemberAga vahest on nii, et juba valmistoodangu hinnad korraks langevad (lühikeseks ajaks), et siis hiljem oluliselt tõusta (pikema perioodi jooksul)?
Riknema minev kraam tuleb ju püüda kuidagi maha müüa. Seal see hinna langus. Kuid kui tootmine väheneb, siis küll on paratamatus, et hinnad hakkavad tõusma. Ja oluliselt. Teisalt muidugi kanandus on suht lühikese perioodi jooksul taastuv majandusharu. Seega ega need hinnad liiga pikaks perioodiks ka ei tõuse. Paraku.
Aksel
MemberKuulge, aga vahest on siin teemas miskit seost nn. “meheliku häbiga” – et näe tema on selline, milline mina tahaksin olla… ja siis veel koguni naisterahvana on saavutanud selle taseme!?
Aksel
MemberJa nii lihtsalt käibki asi? No võtaks siis näiteks valgu, bcaa, hmb, karnitiini ja kreatiini, segame kõik ühes pajas kokku ja anname nimeks näiteks “ultimate muscle builder and fatburner combo” ja hakkame müüma? Ma olen aru saanud et igasuguste asjade kombineerimine on väga raske töö, mida katsetatakse laboritingimustes kuid ja aastaid, vastasel korral oleks sellised ultimate packid ammu müügis ju…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks tänapäeva katsetused toimuvad reaalelus – mõeldakse välja üks toode, proovitakse mõne tegija peal (kui leitakse), või kui ei jõuta, siis pannakse kohe müüki. Viimasel juhul keskendutakse näiteks reklaami peale. Tulemus on sama.
See pole küll paha vihje toodud pakkumise suhtes, vaid pigem tõdemus, jälgides seda lõpmatut reklaamidele keskendumist ja reaalsest elust katsejäneste otsimist (toote efektiivsus testitakse tavaliste ostjate, mitte labori keskkonnas). Kahjuks ei piirdu see protsess spordis kasutatavate toidulisandite nö. väljatöötamisega, vaid hõlmab kogu meditsiini valdkonnas toimuvat.
Aga see selleks.
Aksel
Membersoovitan soojalt amazon tegijatel poodi sebida kuskilt puhast 6-oxot . – testo tõstja ja estrogeni blokkijaOlen ka taolise toote hankimisele mõelnud. Prooviks ostaks kindlasti. Seega toetan seda ideed.
Ainus küsimus on see, et millegi tõttu Instone Forza-T tuleb Euroopasse damianiga, mitte 6-oxo´ga (nagu seda USA-s turustatakse). Olen püüdnud Soomes uurida, et miks nii, aga seni pole keegi otsest vastust teadnud. Arvata võib paljutki, aga millise pügalaga see probleeme tekitab, seda kahjuks ei tea.
Kui keegi on Ergopharmi 6-oxo´t netist endale tellida saanud, siis oleks tore, kui sellest teada annaks (kas siis antud teemas, või näiteks erasõnumiga).
Aksel
MemberWith the help of Anator-p70™ and other
MuscleTech® supplements, Jeramy Freeman
gained 50 pounds of muscle in only 42 days!
“I’d say this is by far the fastest I’ve ever put
this much muscle on!” – Jeramy Freeman
Kui nüüd keegi ka loodab, et 23 kg lihast tuleb 42 päevaga (0,5 kg päevas!!!) ja lisaks veel 8 kg rasva põleb sama aja jooksul, siis tasub pöörata tähelepanu, et mees kasutas ka “teisi MuscleTech´i toidulisandeid”. Millised need lisandid olid… See on omaette teema.
Samuti on omaette teema see, et mis on mehe tervis 20-ne aasta möödudes.
Kui need küsimused ei tekita probleeme, siis peaks kõik taolised uudistooted sobima. Ja pealegi on ka kasu sellistest julgetest katsetajatest, eriti homsetele kulturistidele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused