Aksel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aksel
MemberJah, märkasin ise ka, et amazoni poes müügil. Varem nagu polnud. Hind muidugi… Mujalt saab seda küll odavamalt! Vabandan. Aga hea pulber ikkagi. Soovitan kindlasti.
Aksel
MemberOldManil õigus! See on puhas magneesiumi puuduse tundemärk. Higiga väljub organismist Mg ja toidust ei saa piisavalt – tagajärjeks lihase tõmblused ja krambid. Kui vanust veidi rohkem kui 20, siis soovitaksin Mg koos tsingiga.
Aksel
MemberKas Ion92-e on Eestis ka saada? Olen kasutanud seda viimase poole aasta jooksul – saan vaid kiita seda pulbrit.
Aksel
MemberOlen ostnud davedraper.com´ist. Seal on võimalik osta kaks raamatut ühe hinnaga – kauplusest tagasi tulnud partiidest. Aga eks amazon.com peaks ka pakkuma igal teemal miskit.
Aksel
MemberKiiresti imenduvad vaid valgupulbrid ja nendestki ainult isolaadid või hüdrolüüsitud versioonid. Kui spetsiaalsed nad on… suhteline. Muidugi suhteline seegi, et mida mõelda “kiiresti imenduva” all – et kui kiire on kiire.
Valgupulbrid (eelpool mainitud) imenduvad ju just seetõttu kiiremini, et neid on eelnevalt töödeldud, st. osa sellest tööst mida organism peab tegema, et imendumiseks valku ettevalmistada, on nende puhul juba nö. “tehtud”.
Aksel
MemberVaevalt, et selles eas Sul hormoonide tootluses miskit abistada vaja on.
Aga jõusaali tasub Sul küll külastada tihedamalt kui 2 korda kuus!
Aksel
Memberhakka ostma kallimat proteiini, mida kallim seda parem – nii ma olen siin foorumis lugedes aru saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paljuski ta nii on küll – mida kiiremini omastatav valgupulber, seda rohkem (ja keerulisem tootmisprotsess) tööd tema töötlemisel on tehtud ja seetõttu ka enamasti rohkem maksab.
Kuigi jah, on ka neid pulbreid, mis kvaliteedilt polegi nii eriliselt töödeldud (või lisakomponente lisatud), aga hinna poolest väga kallid ikkagi on. Vähemalt mõne pulbri puhul on jäänud selline subjektiivne mulje.
Aksel
MemberMuide, osa vitamiine (A,D,E, K jne.) on rasvlahustuvad – st. kui rasva ei ole, siis nad ei saa toimida. Inimene vajab rasva! Kuigi mitte igasugust rasva.
Loe näiteks siit.
Aksel
MemberÖösel võiks vahet pidada, siis oleks mõtet magada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mida see peaks tähendama?`
Kõige üldisemalt võttes seda, et öösel tasub puhata – trenni võib teha, valku/süsivesikuid võib süüa ja vett võib juua (nii õigesti kui suudad), aga öösel peaks ka puhkama. Magamine on parim puhkamismeetod öösel. Ja kui magad, siis ei saa juua vett.
Midagi sellist.
Aksel
MemberNii enne, trenni ajal kui ka peale trenni. Öösel võiks vahet pidada, siis oleks mõtet magada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aksel
MemberKus kandis elad? Kirjutad, et käid trennis – mis trenn see on?
Aksel
Memberoot, aga kas rinnalt surumises ei peaks randmed enam-vähem sirgu jääma???
Aksel
MemberKui ei saa regulaarsetel, mine siis ebaregulaarsetel.
“Kodus natuke jõu ja venitusharjutusi” tehes ei ole küll mõtet mingeid lisandeid juurde osta. Pealegi siis ei jää rõhk mitte nendele harjutustele, vaid söömise jälgimisele. St. et mitte need tehtavad harjutused ei “kuluta kõhtu”, vaid just optimaalsem toitumine on selleks.
Aksel
MemberÄra ainult looda, et mingi kava KÕIK lahendab/paika paneb. Teiste nõuanded tuleb Sul ikka ise enda jaoks lahtimõtestada. Keegi teine ei ela Sinu ihus, kui just Sina ise! On hea, kui paned tähele nõuandeid, sellega võid liikuda edasi kiiremini, ometi peamine – mine edasi! Ka kehvamat kava järgides saavutatakse tulemusi! Katseta, proovi ja hoia silmad/kõrvad lahti, kuid mine edasi! Küll siis tajud, mis on parem kava kui see, mida mingil hetkel teed ja mida vaja selles muuta!
Aksel
MemberÜkski harjutus ei ole asendamatu. On küll põhiharjutused ja täiendavad, kuid kombineerides nendega, peaks saama ikkagi korralikult teha/jätkata. Kui teeb valu, leia mõni teine harjutus. Siiski, tasub vaadata üle ka harjutuse puhtus. Mina näiteks ei saa teha kukla tagant sirutamist (ka triicepsi harjutus) teatud kaalust suurema hantliga. Lisan kilo ja kohe annab tunda. Ometi see harjutus sobib mulle hästi, seepärast teen sellega nö. lihase soojaks, ei üritagi kilosid lisada.
Pead arvestama oma reaalse olukorraga ja tegema otsused sellest lähtuvalt. Peamine see – kui valu kordub ja suureneb, siis ei soovita samas vaimus jätkata. Püüa asendada/muuta, mis võimalik ja vajalik. Mina olen enda jaoks taolised probleemid selliselt lahendanud.
-
AutorPostitused