Akrapovic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Akrapovic
MemberSu mündi kogu on päris hea pensionifond

Akrapovic
MemberPalju see minitoos olema peaks ?
Akrapovic
MemberTrenniks jõusaal ja HIIT. Eesmärk keha vormimine ja rasva protsendi alandamine.
Hetkel söön koos teiste inimestega. Ehk tehakse toit valmis ning kõik söövad, mis laual on. (tavaline eestlase toidulaud: kartul, kaste, siga, makaronid, riis, kana, müsli,puder, hakkliha jne jne.)
Aga kui tahaksin täiesti eraldi toidukava järgi toituda, ehk nagu peakski. (koguaeg kodujuustud, kanafileed, kalafileed jms 5x päevas)
Kui suure summaga peaks keskmine inimene arvestama? Kui on veel mingeid tegureid, millest see summa sõltub, siis julgelt küsige lisa infot.
Miks ma küsin, on see, et tahaks hakata spetsiaalset toitumiskava jälgima, aga enne tahaks teada, kas finants üldse võimaldab seda.
Min. 100.- ja üless poole kõvasti …
mai 24, 2012 at 8:24 e.l. in reply to: Kaheksast väikesest kanamunast päevas piisab suure kulturisti valguvajaduse rahuldamiseks! #100368Akrapovic
MemberVõiks tõsi olla.Saaks lihtsalt ja odavalt

Akrapovic
MemberTere! Mul on selline mure, et kaalusin nädal aega tagasi 64 kg ning nüüd 65,8 kg. Minu jaoks täiesti mõistmatu olukord, kuna see nädalavahetus jätsin ka cheat day välja ja kaal peaks ju idee poolest hoopiski veelgi langenud olema. Üks asi, mida ma sellega seondada oskaks, oleks kõhukinnisus. Esmaspäev ja teisipäev oli kõht väga kinni, täna käisin wc-s. Kaalusin samuti peale wc-s käiku, ja selles mõttes ju need kaks kõht kinni päeva ei tohiks mõjutada. Olen väga kurb, kuna kaal ei ole viimase 3 kuu jooksul eriti üldse langenud, kuigi teen trenni ja toitun kaloraai järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas tähtis on kaal või see mis peeglist vastu vaatab !
Akrapovic
MemberToitumisguru ongi ullike, rohkem ma ei pea vajalikuks lisada, sest ta jutt/soovitused, hakkavad vaikselt muutuma, loodan et ta endagi tervise korda saab…et ta oma kodulehe vääriline oleks, 4-5 haigestumist aastas on ikka raudsest tervisest kaugel kyll.
Loodan et tõin vähegi selgust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei hakka siin kedagi õigustama ,aga kui ikka viiruse saad ,siis ei päästa ka korralik toitumine sind haigestumisest.
mai 13, 2012 at 6:29 p.l. in reply to: IFBB Fitness European Championships 2012: tulemused, pildid, kommentaarid #108561Akrapovic
MemberSupper ! Väga võimsad tulemused. Suured õnnesoovid !
Akrapovic
MemberTervist,
Sooviksin spetsalisti nõu kuulda. Nimelt valk on päeva peale ilusti ära jagatud, aga eelistan peale trenni süüa soojasööki koos lihaga mitte toidulisandit, sest jõuan koju peale trenni umbes 30 minutit hiljem. Aga 30g valku jääb veel puudu,nii et umbes 18;00 sööks soojasöögi peale trenni ning umbes 21.00 oleks, siis võtta prode90 või hera80 ? Sööksin kodujuustu, aga kõht on eelmisest söögikorrast täis ning endal ka ebamugav täiskõhuga magama jääda. Kumb oleks efektiivsem valik toidulisanditest
“> ?prode90
Akrapovic
MemberTaaskord ei saanud midagi põnevat nina kohta teada. Lootsin kohtuda kirurgiga, kes pidi lõikuse tegema, aga ei õnnestunud. Aga nüüd on 30. mail uneuuringu tulemused ootamas – mul sai telefoniaku täpselt siis tühjaks kui hakkasin endast pilti tegema, see oli päris põnev ettevõtmine. Olin haiglas üksinda palatis, kus oli ka nt. külmkapp ja pliit ja telekas ja terve hunnik juhtmeid pandi külge terveks ööks – EKG; EEG; õhuvoolu liikumise andurid ninas ja suus, jalgade liikumisandurid. Põnev:)
Mis Teid sinna uneuuringutele viis ?
Akrapovic
MemberKas sul need trenni päevad on järjest ( e,t,k,n) Või puhke päev ka vahel ikka ?
mai 4, 2012 at 6:29 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #116332Akrapovic
MemberMidagi pole öelda. Kõva tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suured õnnesoovid !Akrapovic
MemberKas oled saanud seal trenni ka teha või lased kehal puhata ?
Akrapovic
MemberNo kui nii julge oled, siis lase käia ja arva
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega tegelikult NII suur pole muidugi, aga NII väike, et hommikul üldse ilma valguta läbi ajada, ka kindlasti mitte. Aitäh, lkv, et mõtte korrigeerimise minu eest ära tegid!
Vabandan kui mu vastusest valesti aru said ! Kuid 15-20 g valku hommiku söögiga on suht lihtne kätte saada. Kas näiteks jogurtiga segada mõni lusikatäis kodu juustu ei sobi+hea müsli ?
Akrapovic
MemberTema postitusest saab ju välja lugeda, et kuna ta muna/kodujuustu ei taha hommikul, siis ta asendaks pulbriga muna/kodujuustu, päevase valgunormi täis saamiseks.
Seda ma lugesin ise ka,kuid usun ,et on olemas ka muid häid valgu rikkaid sööke ning jooke hommikuks.(Piim,jogurt pudru kõravle või müsliga jne.Tavaline juust jne.)
Akrapovic
MemberKuna mul on pidevast hommikusest munasöömisest vaikselt kopp ees, aga kodujuust ei lähe nii vara veel alla, siis võtan kasutusele plaan B ehk et pudrust-pannkoogist valgud kätte saada, neisse mingi pulber sisse segada.
Jagage palun kogemusi, milline neist paljudest (Hera80, Whey3, Prode) on sobivaim kuumutatavate asjade sisse segamiseks ja kas neil on laias plaanis mingit olulist vahet ka? Ma ei mõtle maitset, mõtlen just koostist (tegemist siis 3x nädalas jõudu ja 2+x kergemat kardiot tegeva naisterahvaga).
Kindlasti hästi loll küsimus, aga kuna ma pole varem valgulisandeid kasutanud, siis ei hakka huupi ostma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas lihas mass on nii suur
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,et peab kohe hommikul lisa valku ,tavatoidule juurde saada? Julgen arvata,et ei ole. -
AutorPostitused