Akrapovic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Akrapovic
MemberKuna kodus vedeledes tuli 3 nädalaga algul kaalu juurde, siis muutsin toitumist( piirasin süsivesikuid, söön 4 korda päevas eelkõige juurikaid,teraleiba ja väherasvast liha). Nüüdseks 182cm pikkuse kohta 77kg.
Soovitan pigem see teraleib menüüst välja võtta ja lisada rasvane liha,peekon jne. asemele . Ning sinu kaalu puhul saad kindlasti 3 söögikorraga hakkama.
Akrapovic
Memberkui passi vaja pole ja kui vorm tehtud saab (jaanuaris vaja kähku ühest op-ist taastuda), siis oleks vist ka huvi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas op. on seotud bikiini võistlejate kohustusliku tuuning paketiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Akrapovic
MemberHera on vaja kuidagi maha müüa, ilma ei põle jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paistab,et siin keskkonnas blogi pidamise juurde käib (lugege: kohustuslik) reklaam.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võimalik,et mõtlen üle!Olen tähele pannud,et mõni blogi omanik tarbib päeva jooksul pea terve sortimendi Fitshopi toidulisadeid,kuid imekombel pole silmanud veel blogi
kus ülistatakse mõne muu firma brände.
Mõni päev tagasi jõudis meie menüüsse vana hea Fasti Hera 80, shokolaadimaitseline. Olen paar hommikut joonud nüüd sellega oma hommikukohvi (nagu jooks kakaod!), sest enne metsaskäiku ma ei söö- nii on ka väike rasvapõletus tagatud. Peale trenni teen veega kerge sheigi ja õhtuti olen seganud seda keefiri sisse, süües kõrvale veidi kreeka pähkleid.
Kas saan õieti aru,et enne jalutuskäiku läheb kohvi +valk sisse . Ühesõnaga ajad veres insuliini üless ja loodad või usud ,et keha hakkab siis rasvavarudest energiat võtma.Põnev !
Akrapovic
MemberHuvitav kelle per*e peale Marxengelil musi jäi tegematta ,et teenis omale -2. Peaks tänuväärt tegevus olema kui keegi oma vabast ajast õigekirja meelde tuletab !
Akrapovic
MemberKust sa tead mida ma tunnen?
Engelil on fenomenaalsed võimed
Membersoendus ja lõpus venitused. Paistab, et huvi pole kadunud . Stabiilselt naiste arv laes ja seda juba pea aasta aega : )
Erkko,kui sa sellises poosis naiste ees oled (nagu sul avatril pilt)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis ma täitsa usun huvi neil on ja naisi tuleb juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 17, 2013 at 5:07 p.l. in reply to: IFBB Classic BB World Championships 2013 – Imre 4.koht ja Peep 6.koht! #354221Akrapovic
MemberÕnnitlused heade kohtade eest !!!
Kahju,et neid dopingukontrolle nii häbiväärselt vähe tehakse,aga inimesed ise teavad mille nimel nad seda “edu” laenavad.10-15 aasta pärast jõuab see “edu” teine pool ka järgi.
Akrapovic
Member1) Söön täis 3500Kcal tulgu, mis tuleb.
2) Olen suur Milos Sarcev`i fänn ning tema arvab, et 2-3g valku kehakilo kohta on hea viis kuidas ennast suureks/lihaseliseks süüa. Tema arust muidugi isegi rohkem. Ta ise sööb 500g valku päevas. Pigem jäägu valku üle kui puudu
3) Rasvu tuleb niipalju, sest söön palju mune(kõige odavam+ kõige kvaliteetsem valk) munadega enda rasvad lakke ajada on imelihtne. Eile tuli nt 16 M muna
4) Kõik, mis üle jääb tuleb süsivesikutest. Ma ei tee endale nö ette toite. enne suhupanemist käib kaalult läbi ja nii nad õhtuks kogunevad. Eile, et 3500 kalorit täis saada jõin õhtul 269ml piima.
Täna tulevad kindlasti teistsugused numbrid. Kalorid ainult samad ning ka valgud enamvähem. Rasva tuleb üle saja kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas Teil selline kogus valku päevas (eriti kus on veel 16 muna sees) jämesoolt kinni ei võta ?
MemberÕnne soovid eelkõige Sulle !!!
Mikk,kas sul tehti mingeid pildid ja magnetuuring ka ? Et kas oli kulumis jälgi nn. mille pärast soovitati liigese kütust tarbida.Kas mõni närvi kala ei või hoopis seal rolli mängida,kui nii kaua on probleem olnud,mõtlen ,et aastaga peaks ju põletik ikka alla minema kui peaks olema mõnes liigese sõlmes ning kui miski kiud viga saanud on, siis peaks paremaks minema selle ajaga üldiselt.
Akrapovic
MemberHei,
Täna pidi siis olema raske tõmme, aga kuna suutsin haigeks jääda, siis kahjuks jääb ära. Lisaks veel, kui keegi on kuulnud rongi ja rattavahelisest õnnetusest tartus, siis see oli mu enda klassivend.. Kõik see tõmbab rajalt korralikult välja, aga tuleb tugev olla.
Esmaspäeval siis teen algraskused läbi, loodan, et jõudu ei kao selle haigusega. Üritan süüa küll kõvasti, aga nagu haiguse puhul ikka siis ei taha eriti alla minna.
Olge tugevad!
Ega suurt mõtet pole sisse pressida sööki, kui ei lähe siis ei lähe ja haigusega organism ei pidavat kahjuks eriti midagi omastama
ning ei soovitata valku tarbida,pidi minema haigusele kasvamiseks.
Akrapovic
MemberVoi siis kylastada taolist kohta: http://www.floating.ee
See on elamus omaette. Nakkav.
Hind on liiga hea ,kahjuks.
Akrapovic
MemberKas keegi kontrollib ka Eestis müüdavaid toidulisandeid,et kas on nii palju valku sees 100 g . Kui paki peal kirjas ? Mis valk ?
Ja ei usu ,et mõni firma paneks tavalise proteiini tootesse mingit dopinguaineid ( need maksavad igapool rohkem kui tavaline valk) pigem on realne võimalus saada tootest taimseid valkke.
Akrapovic
MemberKus Eestis seda magneesiumkloriidi suuremas koguses saada on ?
november 8, 2013 at 7:49 e.l. in reply to: IFBB Men´s world CC 2013 Morrocco: Tänase Postimehe artikkel #353410Akrapovic
MemberÕnne Otile väga hea saavutuse eest !!!
Kahju,et dopingu kontroll olematu on .
Akrapovic
MemberSee on jah mõttetu ost. Aga noh, poolmuidu saadud platseebo, las naudib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul endal oma kümmekond lisandit mida tahaks kindlasti igapäeva kasutusse võtta aga kohalikul tasandil neid kas pole saada või ainult hingehinna eest. Seega olen siiani mõndasid neist tuttavate kaudu läbi soome tellinud aga eks see üks tüütus ole. Hästi palju huvitavaid üldisi tervisenäitajaid parandavaid lisandeid on. Asjad mis parandavad ajutööd, vähendavad stressi, parandavad und jms. Loodetavasti siis nüüd saab tellima hakata ja suurtes kogustes. Saab veel odavamaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui aega on ehk paned oma top 10 mida tarbiks ?
-
AutorPostitused