Akrapovic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 7, 2014 at 1:54 p.l. in reply to: IFBB Nordic Championships 2013 – Eesti sportlased puhtad! #356860
Akrapovic
MemberÜldiselt ei saa aru mis neil sportlastel peas toimub, kui nad registreerivad ennast sinna liigasse võistlema kus võetakse proove.
Süstla ja muude tabletide sõltlasetle on muud liigad olemas.
jaanuar 7, 2014 at 1:50 p.l. in reply to: IFBB Nordic Championships 2013 – Eesti sportlased puhtad! #356859Akrapovic
MemberMa usun, et kui sportlane teab, et ta on puhas, leiab ta selle 400-500 EUR analüüsiks üsna lihtsasti – ka nii vaesel spordialal, kui seda on kulturism. Üsna radikaalne lähenemine, kuid kuidagi peaks sellele epideemiale mõistlike kuludega suutma päitsed pähe panna.
See on vale suhtumine. Maksad osalemise eest ja lõpus kõige eest. Kus leiab noor selle 500.- euri ? Küsib isa ,ema käest”- kle mul vaja proovi eest maksta jne. Ma arvan, et see ei ole tõsiselt võetav korraldaja kes ei suuda siis proove ise tasuda.
Pigem mõte ,et kes vahele jääb ,peab tasuma ka proovi.
Akrapovic
MemberEga ei olegi eriti mõtet neid peopesadega sisse ajada. Ise soovitaksin lisaks võtta ainult D- ja C-vitamiini.
http://teadus.err.ee/artikkel?id=10847&cat=1#.Ur5ncXuhvxA.facebook
Mäletan, kui dieedi ajal kõik pereliikmed olid haiged, võtsin päevas umbes 8g C-vitamiini ja ma ei jäänudki haigeks.
Mingi kaks nädalat tagasi umbes tekkis mul järsku nohu – no ikka päris jõhker. Silmad jooksid jõhkralt vett ja õhtuga nuuskamiseks kasutasin vähemalt ühe WC rulli ära ja pidevalt olid tropid ninas. Võtsin 300μg D-vitamiini ja 6g C-vitamiini päevas ning kahe päevaga oli nohu täielikult kadunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kui pereliikmetel on viirus,bakter haigus,siis ei pääse näiteks angiin,võid kasvõi 20 g. C vit. võtta haigestud ikka. Kuid külmetus haiguste vastu aitab C ja D ning küüslauk suurepäraselt.
Akrapovic
MemberLeidsin Postimehest just sellise video:
http://sport.postimees.ee/2646938/video-baruto-osales-jaapanis-kaesurumisvoistlusel
Bob on ju täitsa loom.
detsember 26, 2013 at 8:24 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #356244Akrapovic
MemberGASPi käepaeltest ära ei ütleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Akrapovic
MemberKas minu jutus oli üldse mingit loogikat??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On küll.
Kas mõni on näinud looduses ülekaalulist lõvi või mõnda muud kaslast ! Mida söövad ja kuidas liiguvad !
Akrapovic
MemberPalju argiini korraga võtad ja millist argiini vormi tarbid?
Akrapovic
Member2 nädalat on väga väike aeg. Õige pildi saad 3-4 kuuga. Edu !
Akrapovic
MemberMa alla V8 ei mängi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Interneti võlud. Teema lõpuks käib ikka e-peeni võrdlemine.

Te ju käite jala koguaeg ja sõidad bussi ning taksoga,siis võib tõesti auto olla v 12
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Akrapovic
MemberEhk siis me jõuame tagasi selleni, et vahet pole kas ma söön 3 korda päevas või 7 korda päevas(sama kaloraaži) – tulemus on ikka sama?!
Kõige rohkem loeb ikka mida sööd.Te peaks hästi teadma millised toidud ajavad veresuhkru üless ja kui kiirelt alla ning kaua miski seedib!
7 Korda. Mul hakkab enda hammastest kahju. Pooldan “kiviajatoitumist”
Akrapovic
MemberMulle tundub, et pole 200 eurot, vaid on 42 eur valgu sisalduse määramine:
Vali Näitaja Akrediteeritud Hind/€ Km Summa/€ Valgu sisaldus – 35 7 42
“Kui Bonsuna.com portaalis veel figureerid, siis tee omad järeldused.”
Arvasin kohe ,et pakud seda . Palja valgu näiduga pole sit*agi teha.Tahan teada kas loomsed või taimsed .
Aminohapped (38 hapet) toidu hüdrolüsaadis-205.-
Akrapovic
MemberAga kus neid teste tehakse, kas saaksid lingi tuua?
http://www.terviseamet.ee/laborid/kesklabor/toiduainete-analuusid-ja-hinnad.html
Akrapovic
MemberTee labori testid ja tõesta siis. Sama hästi võiks õelda, et kõik pakendid valetavad. Suht pointless nagu. Mind näiteks ei huvita üldse, mida keegi usub, mida mitte, aga sellepärast pole vaja niisama läbustada…
Testid maksavad üle 200.- Ammu uuritud. Kuid pole näinud Eestis müüdavate valkude (toidulisandite) ametlike teste.Kes ja mida kui palju tegelikult müüb.
Eelistan alati võimalikult vähe töödeltud toite. See pärast suhtun nenedesse toodetesse skeptiliselt.
Akrapovic
MemberKus see nali on ?
Ei usu seda jama.
Akrapovic
MemberSelline küsimus siis, et kas Krõbe seakamar soolaga ( http://www.lejos.ee/OK_snacks ) on hea valguallikas või läheb see ikkagi rämpstoidu alla ?
Toiteväärtus siis 100g kohta järgmine
Energia 550Kcal
Valk 65g
Süsivesikud 0-1g
Rasv 29g
65 g. valku ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused