Skip to main content

Akkaja

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kohupiim kasulik või kahjulik? #35770
    Akkaja
    Member

Aga kuidas oleks piimaga. Mul proteiini raha pole eriti kusagilt võtta nii et mõtlesin et piim asendab seda natukene. Ma olen võtnud 0,5 l maapiima enne ja pärast jõusaali, natuke nagu tegi energlisemaks aga võibolla oli lihtsalt parem päev. Kas see aitab ka midagi või teeb asja ainult hullemaks.

Ma vaatana et mul 3 kuuga mis ma olen jõusaalis käinud on healjuhul 4 kg juurde tulnud. Kas see on algaja kohta normaalne või olen vähe toitunud. Mudu kavaks on tavaline meestekava.

in reply to: Küsimus Protein nr. 1 kohta #34847
    Akkaja
    Member

Ma siin umbes kuu tagasi küsisin mida võtta. Sain ilusaid vastuseid ka aga pole mingeid otsusi teinud. Ma vaatan et mu sõber käib ka jõusaalis ja ta võtab kreatiini. Mulle soovitati ennem proteiini. Olen juba 3 ja pool kuud jõusaalis käinud. Olen 15 a. ja kaalun 55kg üles lükkan 52,5. Ma eriti lihastes ei ole. Kas peaksin võtma siis mõned kuud proteiini et saada lihaseid juurde ja siis võtta kreatiini et lihased tugevneks ja vastupidavamad oleksid. Mudu toitun umbes 4 korda päevas(kuidas kunagi).

Põhimõte oleks ikka rohkem jõudu saada.

in reply to: Mida võtta? #34477
    Akkaja
    Member

Suured tänud aga see ka veel et kui võta proteiini (Proteiin NO1) siis võtta ikka peale jõusaali? Ja kas pärast jõusaali ikka sauna võib minna. Kuulsi et see ei pidand lihastele hea olema.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)