Aken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aken
MemberIse panen kohupiimale veel hapukoore kihi peale ning suhkrut ka, palju maitsvam, kui lihtsalt kuiva kohupiima süüa.
Aken
Member16a saad vabatahtlikult sõjaväkke minna, pead olema põhikooli lõpetanud ja pead avalduse tegema. Isiklikult ei tea kedagi, kes oleks 16a läinud. Inglismaal on aga selliseid palju.
Aken
MemberSul pole selle 15 päevaga küll midagi kaotada.
Aken
MemberEndal ka plaanis minna peale keskkooli, vaja veel 12. klass läbida. Juba praegu kogun massi, kurgumandlite tõttu langes see väga madalale. Nõme on see, et peale kooli peab kuskil aasta ootama, et sõjaväkke saada. Need, kes käisid see aasta arstlikus, lähevad teenistusse järgmine aasta, järelikult kohad täis ka siis.
Aken
MemberMina jõin õlut juba 14-nendal päeval ja ei olnud küll midagi, minul kurk tundub paranenud. Homme Jaanipäeval, mil opist on 18 päeva, saab palju õlle joodud. Keelanud mul arst küll pole. Kolmapäeval saali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Imelik on see, et paremal pool on veidi seda valget kattu veel näha.Aken
MemberNjaa, peale oppi võtad väga kiiresti kaalust alla ja vaatad kuidas pikk töö raisku läheb. Ülekaalulistele on mandli opp muidugi positiivne. Järgmine nädal saan saali ja energiline tunne on küll. Jõudu on kindlasti ära kadunud sest mandlite pärast pole 3 küüd saali saanud, loodan kiirele jõu taastumisele. Kossu olen juba mänginud.
Aken
MemberIga kord kui söön, hakkab kurk valutama. Kas tõesti peaks igal söögikorral valuvaigistit andma. Kas see valuvaigisti organismile kuidagi kahjulik ei ole?
Aken
MemberKui kaua teil kurk valus oli. Mul on täna 6. päev peale oppi ja ütleks et täna(praegu hommikul vähemalt) ja eile olid kõige valusamad päevad. Peav vist jälle valuvaigistit võtma. Kui kaua teil see valge katt haaval püsis, mul on seda juba vähenenud. Eile sõin makarone hakklihaga, võibolla natuke liiga vara?
Aken
MemberNüüdseks langenud kokku 5 kg ja hetke kaal 54kg 173cm pikkuse juures
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Põhjuseks on mandli lõikus + sellega kaasnev mitu päeva mitte söömine. Äkki peaksin päevas korra oma valgujooki jooma, kuna tahket toitu süüa ei tohi? Võite ette kujutada kui väga tahaks juba oma magu venitada ja jõusaali minna. Eelmise aasta aprillis, kui treeninguid alustasin olin umbes samas kaalus. Kujutan ette, et trenniga tuleb see kaotatud kaal kiiresti tagasi. Praegu tahaks jubedalt liha, aga ei tohi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aken
MemberKas teil oli ka paar päeva peale oppi hommikul pulss kõrge? Täna on teine päev peale oppi ja arvuti ees istudes on pulss 90-ne kanti. Eile oli pulss veel kõrgem, kuid selle põhjuseks oli päev ilma söömata+eelnev narkoos.
Aken
MemberSai ka siis lõpuks eile opil ära käidud. Valuvaigisteid valu pärast ei vajanud, ainult õhtul pandi enne magamaminekut mulle tilgutiga mingi valuvaigisti. Täna on neelata veidi valusam ja võtsin ühe solpodeini. Kõige hullem on see, et suur söögi isu on, kuid midagi head süüa ei tohi. Tegin endale pakisuppi ja praegu söön jäätist.
Aken
MemberSelle lühikese ajaga olen juba kaotanud 3,5kg. 60kg juurest 3,5kg kaotada on juba päris palju. Söögiisu tuleb vaikselt tagasi a kaalu ikka langeb. Kui peale paranemist nüüd trenni tegema hakata, kas siis tuleb tavaliselt kiiresti kaotatud kilod tagasi või saab see olema sama raske, kui kunagi trenni alustades?
Aken
MemberMina sain ka eelmine nädal trahvi. Olin kindel, et kuukaar kehtib ja lasin neil mitu korda kontrollida. Pärast ise kontrollides tuli välja et 2 päeva tagasi sai läbi. Nüüd mul 15 päeva aega trahvi vaidlustada. Ei tea kas ikka pean maksma.
Aken
MemberTundub nagu kõhuvalu kartuse tõttu oleks paanikahoog tekkinud.
Aken
MemberKüll sõjaväes noorte ajal sul massi juurde tuleb. Seal saab ka korralikult süüa ja trenni.
-
AutorPostitused