Aken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aken
MemberEi soovita ka oma neere rikkuda suurte valuvaigistite kogustega. Mina võtsim max 1-2 tabletti päevas, polnud midagi nii kannatamatut. Neljandal päeval sõin vaikselt pizzat. Kõige valusam oli kuskil 5 või 6 päev, kuid ka siis sain 1-2 solpadeiniga hakkama. Opist on nüüd 2 kuud möödas ja kaotatud kilod ja jõud on tagasi.
Aken
MemberMul on tunne, et teema algataja ei valda inglisekeelt. Protein-valk
Aken
MemberMass2 on kallis ja jätkub ainult 13 korraks. Osta parem Valk ja süsivesikud eraldi, teeb sama välja.
Aken
MemberMinul oli ka probleem sellega, et alaselg läks paigast tihti erinevaid asju tõstes ning oli siis mitu päeva valus. Arst näitas mulle küll ühe harjutuse, kuid see mulle eriti ei meeldinud ja leidsin parema võimaluse.
Selle harjutusega sain ma oma selja tugevamaks ja pole enam pikka aega paigast läinud. 2 nädalat tagasi läks korra paigast, kuid see oli mu enda viga. Ploki tõmbed istudes vastu kõhtu alustasin kuidagi liiga järsult, hoides selga lõdvalt.
Aken
MemberVähese hüppamise viga.
Aken
MemberAeroobset küll kõrvale ei tasu jätta. Sunni ennast rohkem sööma kui tavaliselt. Kohe peale trenni oleks hea valgujooki ka juua, tuleb ainult kasuks.
Aken
MemberMinul jäi areng ka seisma, kui mandlid haigeks jäid.
Aken
MemberJõudu annab kätekõverduste tegemine kindlasti juurde.
Aken
MemberImelik, mul ka õlad kogu aeg natuke eespool olnud. Selga treenin samapalju kui rinda. 3-eks jaotatud kava siit saidilt, vahepeal teinud ka 4 jaotatud kava. Saalis käinud 13 kuud.
Aken
MemberPuhkeolekus kuskil 65-70. Ju see aeglane pulsi aeglustumine psühholoogias kinni ole. Kui koguaeg mõõdan ja imestan, siis jääbki pulss üles.
Aken
MemberTäna siis jooksin kuskil 40minutit. Koju jõudes oli pulss 140 ja kuskil mõne minutiga langes 120-ne peale. Peale pesemist (kuskil 15minti pärast jooksu) oli ikka pulss 120, arvuti ette maha istudes kuskil 104. Kas selline langus on normaalne? Samas enesetunne küll 120 pulsile omane ei olnud, enesetunne oli hea. Ise arvan, et väga vähese aeroobse viga on see. Igaks juhuks peab koormustesti ka tegema, kuid ehk keegi oskab ka midagi sellise pulsi languse kohta öelda?
Aken
MemberSportlabis on selle hind mõistlikum. http://www.sportlab.ee/product_info.php?pr…c7e847a9ae70f2e
Aken
MemberWhey gold standard meeldis, kuid iga aasta tuleb selle hinnale oma 100 krooni otsa ning seetõttu seda enam ei osta. Praegu kasutan Whey3-e, mis on veel parema maitsega.
Aken
MemberIse proovisin hiljuti trenni joosta. Saalini on veidi üle 1 km, kuid pole väga ammu jooksnud. Kohale jõudes oli pulss suht kõrge ja olin suht läbi
Aken
MemberPeenike kont on põhjus, endal sama viga. Rannet suuremaks ei saagi treenida, treenida võid käsivart erinevate harjutustega.
AutorPostitused