Skip to main content

Aken

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 206 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kurgumandlid #163906
    Aken
    Member

Ei soovita ka oma neere rikkuda suurte valuvaigistite kogustega. Mina võtsim max 1-2 tabletti päevas, polnud midagi nii kannatamatut. Neljandal päeval sõin vaikselt pizzat. Kõige valusam oli kuskil 5 või 6 päev, kuid ka siis sain 1-2 solpadeiniga hakkama. Opist on nüüd 2 kuud möödas ja kaotatud kilod ja jõud on tagasi.

in reply to: proteiin #163146
    Aken
    Member

Mul on tunne, et teema algataja ei valda inglisekeelt. Protein-valk

in reply to: Algaja 2m ja 83kg #163079
    Aken
    Member

Mass2 on kallis ja jätkub ainult 13 korraks. Osta parem Valk ja süsivesikud eraldi, teeb sama välja.

in reply to: Alaselg ei luba trenni teha #162977
    Aken
    Member

Minul oli ka probleem sellega, et alaselg läks paigast tihti erinevaid asju tõstes ning oli siis mitu päeva valus. Arst näitas mulle küll ühe harjutuse, kuid see mulle eriti ei meeldinud ja leidsin parema võimaluse.

Selle harjutusega sain ma oma selja tugevamaks ja pole enam pikka aega paigast läinud. 2 nädalat tagasi läks korra paigast, kuid see oli mu enda viga. Ploki tõmbed istudes vastu kõhtu alustasin kuidagi liiga järsult, hoides selga lõdvalt.

in reply to: Nõrgad jalad. #162645
    Aken
    Member

Vähese hüppamise viga.

in reply to: Massi kasvatamine, kiiresti. #162481
    Aken
    Member

Aeroobset küll kõrvale ei tasu jätta. Sunni ennast rohkem sööma kui tavaliselt. Kohe peale trenni oleks hea valgujooki ka juua, tuleb ainult kasuks.

in reply to: No kohe üldse ei kasva… #160884
    Aken
    Member

Minul jäi areng ka seisma, kui mandlid haigeks jäid.

in reply to: Kätekõverdused? #160883
    Aken
    Member

Jõudu annab kätekõverduste tegemine kindlasti juurde.

in reply to: Ülakeha!! #160515
    Aken
    Member

Imelik, mul ka õlad kogu aeg natuke eespool olnud. Selga treenin samapalju kui rinda. 3-eks jaotatud kava siit saidilt, vahepeal teinud ka 4 jaotatud kava. Saalis käinud 13 kuud.

in reply to: pulss #160250
    Aken
    Member

Puhkeolekus kuskil 65-70. Ju see aeglane pulsi aeglustumine psühholoogias kinni ole. Kui koguaeg mõõdan ja imestan, siis jääbki pulss üles.

in reply to: pulss #160214
    Aken
    Member

Täna siis jooksin kuskil 40minutit. Koju jõudes oli pulss 140 ja kuskil mõne minutiga langes 120-ne peale. Peale pesemist (kuskil 15minti pärast jooksu) oli ikka pulss 120, arvuti ette maha istudes kuskil 104. Kas selline langus on normaalne? Samas enesetunne küll 120 pulsile omane ei olnud, enesetunne oli hea. Ise arvan, et väga vähese aeroobse viga on see. Igaks juhuks peab koormustesti ka tegema, kuid ehk keegi oskab ka midagi sellise pulsi languse kohta öelda?

in reply to: Parim Valgu pulber. #160053
    Aken
    Member

Sportlabis on selle hind mõistlikum. http://www.sportlab.ee/product_info.php?pr…c7e847a9ae70f2e

in reply to: Parim Valgu pulber. #160032
    Aken
    Member

Whey gold standard meeldis, kuid iga aasta tuleb selle hinnale oma 100 krooni otsa ning seetõttu seda enam ei osta. Praegu kasutan Whey3-e, mis on veel parema maitsega.

in reply to: pulss #160020
    Aken
    Member

Ise proovisin hiljuti trenni joosta. Saalini on veidi üle 1 km, kuid pole väga ammu jooksnud. Kohale jõudes oli pulss suht kõrge ja olin suht läbi

in reply to: käsivarred jämedamaks #159356
    Aken
    Member

Peenike kont on põhjus, endal sama viga. Rannet suuremaks ei saagi treenida, treenida võid käsivart erinevate harjutustega.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 206 total)