Skip to main content

Aken

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 206 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Ajateenistus ja pulbrid #178371
    Aken
    Member

No elad üle. Millal muidu lähed? Ise tahaks ka minna peale gümnaasiumit esimesel võimalusel ning olen ka kõhna(60kg),lühike. Valgupulber sõjaväes oleks päris hea.

in reply to: Pidevalt haige #178246
    Aken
    Member

Eelmine aasta oli sama probleem. Niikui trenni läksin või suusatasin oli kohe kurk valus ja järgmine päev jälle haige. See viis lõpuks suure stressini, mis muutis juba ärevaks. Käisin isegi haiglas ja avastati, et mandlid süüdi ning juunist saati olen ilma mandliteta. Arvan ka, et peaksid mandlid üle vaatama.

in reply to: Jõusaali külastaja. #177719
    Aken
    Member

Mandlite põletikuga teed nii kõvat trenni? Tahad südame ära rikkuda?

in reply to: Aitaksite? #172778
    Aken
    Member

Söö hästi vähe ja ürita endale stress tekitada näiteks ületrenni ja ületöötamisega. Tähtpäeval mine kindlasti lase vetsus oma tahked ja vedelad ülejäägid välja, võtad viimasel hetkel ~ kilo maha. Ka niimoodi ei saa 10kg kuuga garanteerida.

in reply to: Oksendamine peale treeningut #130800
    Aken
    Member

Esmaspäeva hommikul sõin liiga palju ning jopet selga pannes läksin õue, iiveldas ja panin ketti. Pole küll trenniga otseselt seotud, kuid ikkagi. Peale seda ei lähe hommikul enam üldse toit sisse. Trenni tehes pole ise oksendanud, kuid hiljuti 1 miili jooksus kõvasti pingutades oli lõpus selline tunne, et oksendan.

in reply to: Kaitsevägi #147439
    Aken
    Member

Ise olen 174 ja 60kg, arstlikuks komisjoniks ehk raskem. Loodan, et mind kosuma ei saadeta. Väga kõhna ei ole, pigem peene kondi viga. Kehamassiindeksi järgi norm kaal.

in reply to: Kaitsevägi #165989
    Aken
    Member

Lähed teed ka avalduse ajateenistusse astumiseks? Sel juhul saab tihti valida, kuhu teenima minna. Tapal on ka väga head tingimused.

in reply to: Kaitsevägi #165210
    Aken
    Member

Kõik mahuvad ajateenistusse, ega need korraga ei võeta. Trahvi saad, kui jätad arstlikusse komisjoni või ajateenistusse minemata. Pole vahet, kus sa sellel ajal olid. Ise olen 1990, ega selle aasta “väljalase” ka eriti väiksem ei olnud. Ise peaksin järgmise aasta lõpu poole minema.

in reply to: jõukas #171162
    Aken
    Member

Kui raha on võid ju maximum tulemuse jaoks osta valgupulbri(võtad nii tihti kui rahakott võimaldab), kreatiini, vitaminicombo. Mulle on mulje jäänud, et selline käitumine on rohkem USA-s levinud. Kui raha on, siis miks mitte, kahju nad sulle ei tee.

in reply to: Mina tegelen hetkel… #169911
    Aken
    Member

Lähen kanafileed lõpuks sööma. Eelmine söögikord oli kell 12. Krt mis massi kogumisest ma veel unistada saan.

in reply to: Jõutõmme #166759
    Aken
    Member

Kui mina jõutõmmet proovisin, võttis ikka alaselja läbi. Kahjuks läheb mul jõutõmbega selg paigast ja seda harjutust minu kavas enam ei ole.

in reply to: Mina tegelen hetkel… #166336
    Aken
    Member

Hakkan kohe trenni kotti pakkima.

in reply to: Allakäik #166171
    Aken
    Member

Kui minul 3 kuud pooleli jäi, jõudsin samale tasemele ka kuskil 2-3 kuuga.

in reply to: valk ja süsikad segamini #164265
    Aken
    Member

Kui segad, siis pane süsivesikuid 2x rohkem. Massilisajates on ju ka süsivesikud ja valk kokku segatud.

in reply to: Serious Mass #164132
    Aken
    Member

Ja 8 kuud kui võtta ainult peale trenni. 1h enne trenni võid ju süüa, ei ole nii tähtis valgujooki juua.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 206 total)