Aken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aken
MemberPulsikell on selleks väga tõhus. Ei pea olema kallis kell, kui üksi käid jooksmas. Minul ajab ~200 kroonine Canyoni kell ka asja ära.
Aken
MemberNo minul rinnalt surumine andis küll kätekõverdustele juurde. 75 teha pole probleem.
Aken
MemberKui see realne video oleks, siis ta oleks ennast ära tapnud lähiajal.
Aken
MemberEndal järgmine aasta 13.10.10 minek samasse kohta siis. Ärge jõusaaliseadmeid ära lõhkuge
Aken
MemberEesti sõjavägi kui selline ei ole koht kuhu hea-meelega läheks. Samas maha ei tee, sest ideest saan aru. Hetke majandusseisus muidugi absoluutselt välistatud. Sõprade rida, kes seal väljudes kuivikuid närivad ja töökohti otsivad on liiga palju.Endal on plaan USA sõjaväkke ronida. Juba isiksuselt selline inimene, et kui juba midagi teha, siis teha hästi ning saada ka vastavat palka ning töö- ja karjäärivõimalusi.
Eestis sa võid olla kõrgeim kindral ning maailmamastaabis võid sa samahästi olla korstnapühija.
Plaan esimesel võimalusel (green cardi kättesaamisel) US Air Force’ga liituda. Boot camp on meie 8-11 kuu asemel kõigest 2 kuud. Peale seda juba vali ise edasi mida ja kuidas teha tahad. Automaatselt antakse vaba voli Air Force ülikoolis käia. Elamine ja toit+osa kuludest jne plekitakse kinni. Haridus pealekauba. Õpi mida tahad. Paku töövaldkond ning sealt saad sellele vastava hariduse kätte. Air Force college on USA suurima õpilasarvuga õppeasutus.
Kõige madalam kutsikas saab peale seda 2-te kuud juba ligemale 1500 dollarit kuus kätte. Võibolla sellest 500 viitsid ära raisata nänni peale. Ülejäänud hoia alles ja tee mis tahad. Mingi 5 aastat passid ja sebid US kodakontsuse, ülikooli hariudus selleks ajaks juba käes ning võibki ohvitseri kooli ronida. Siis juba ca. 2,5-3K kuus kätte. Auaste kõrgemale ja veidike staaži ning juba 3,5k kuus kätte. Jne edasi see läheb.
10 aastat tegutsed USA pinnal. Lähed seal Kapteni auastmel erru ja tuled eestisse paari miljoni krooniga tagasi ja jätkad elu kodumaa pinnal, kui patriootlikus sees kisab. Kerge raha investeering ning oma firma mõtted ja 10 aastane kogemuste pagas ja haridus taskus.
Väärib mõtlemist minu meelest. Eks vaatab, kui sujuvalt teostus läheb.
Edu sulle green cardi võitmisega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isegi kui sa selle mingi olematu võimaluse läbi saad, pead sa minuteada paar aastat seal elama enne armeesse saamist. Välismaalasi ei kiputa seal kõrgele kohale laskma. Air Force-i ei ole üldsegi nii lihtne sisse saada. Ei piisa ainult füüsilisest jõust. Aga paari aasta pärast oleks huvitav kuulda, kuidas edeneb 
Aken
MemberKõik mehed peavad sõtta minema ja surma saama. Alles siis ollakse mehed.Kui sõda tuleb, siis peab jah sõtta minema. Need sõjaväevastased meeseided on esimesed, kes sõja korral vene nokut saavad. Ise käisin aprillis arstlikus komisjonis, olin ka nende sõnul päeva terveim mees. Kui nüüd mõelda, siis on mul ka vigu, millega ära saaks, kui väga tahaks.
Aken
MemberKas keegi seda usa armee 30/60 ja 60/120 varianti ka proovinud on? Ehk siis 30 sekundit jooksed kiire tempoga ja siis 60 sekundit kõnnid. Nii 2 miili järjest. 60/120 on sama, aga edasijõudnutele. See pidavat ka kiiresti vastupidavust andma. Algajad pannakse seal nii jooksma. Ma arvan, et see ajaks mul pulsi sinna 190ne lähedale sprintides
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aken
MemberNo jõusaali olen teinud regulaarselt natuke üle 2a. Enamus sellest ajast 4 korda nädalas. Kätekõverdusi, lõuatõmbeid, kõhulihaseid ja selliseid asju jaksasin koolis oma klassis kõige rohkem teha, jooks aga jäänud tahaplaanile. Kusjuures suusatamisega on palju paremad lood. Kõndimine minu jaoks trenn ei ole, pigem jooksen hambad ristis.
Aken
MemberNii madala pulsiga ma joosta ei saa, see oleks juba keskmisest kiirem kõnnak. Aga kui ma ikka jooksen 170 pulsiga alguses, ju ikka mingi areng toimub. Enesetunne vähemalt hea.
Aken
MemberMax pulss peaks olema (220-vanus) 201, sest vanust on 19. Täna saavutatud 182 juures tundsin küll, et jaksaksin vabalt veel kõrgemale selle ajada. Muide ma ei nimetaks seda päris mäeks, rohkem oli 30m tõusu moodi. Eks saab näha, kas pulss muutub mõne nädalaga joostes madalamaks.
Aken
MemberValesti saad aru, loe uuesti.
Aken
MemberOlen ka nõus, solaarium rohkem pedepoiste värk.
Aken
MemberEks ta motiveerib ka. Jõusaalis tulevad kordused hea laulu korral palju kergemini
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aken
MemberSöö korralikult ja võta peale trenni 100%whey gold+viinamarja suhkur. Pole sul veel vaja kreatiini.
Aken
MemberRühmaülemaks saad ikka sell juhul, kui oled 11 kuud ja autojuhiks ei panda.
AutorPostitused