Aken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aken
MemberKirjapilti vaadates ei usu, et tal endal sissetulekut veel on ning kava suudaks endale osta.
Aken
MemberSee on individuaalne, kuid minule mõjub kõige paremini järgnev:
E:rind+triitseps
T:selg
K:vaba
N:õlg+biitseps
R:jalad
L:vaba
P:vaba
Olen proovind selg+biits samal päeval, kohe üldse ei sobinud mulle. Biitseps oli peale selga nii läbi juba.
Aken
MemberSee ei ole esimene selle skeemiga sait. Tahad väita, et nad jagavad asju lihtsalt heast tahtest oma rahakotist, ilma, et sait neile midagi sisse tooks? Aga jah, eks võib ju jopata mõnel üksikul, seal vist kuus korra antakse väike kogus neid kinke välja.
Aken
MemberTäielik jama, arvate et keegi jagab tasuta asju selle eest, et vastate iga päev täiesti mõttetule küsimusele ning kutsute teisi liituma? Muidugi mitte. Sait teenib raha selle pealt, et müüb teie kontaktandmed ja muu info mõnele reklaami firmale, ning hakkate reklaami sealt saama kunagi. Algul paar lolli tuttavat olid kaa vaimustuses, aga saanud nad sealt poole aasta jooksul midagi ei ole. Sealt midagi kätte saada on paras loto.
veebruar 9, 2010 at 3:43 p.l. in reply to: kas mingi valemiga annaks ka proportsioone muuta? #255187Aken
MemberMegaburgeris on 1055,1kcal, lõunal see sisse ja küll kasvad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ameerikas toob treener isegi tippvõrkpalluritele peale trenni mõnikord burksi, a ega see päris õige ei ole.Aken
MemberPäris head võimalused trenniks siis sides. Loodan, et kupis saab sügisel samamoodi trenni teha.
Aken
MemberPeale rinda 3 seeriat prantsuse surumist ja 3 seerialt plokil alla surumisi. Super hästi mõjub mulle.
Aken
MemberVäga hea tulemus, endal täpselt samad mõõtmed, aga vanus 19. Surun vähem.
Aken
MemberEhmatate noore neiu ära siin. Pole hullu, söö siis kui isu on, mitte ära näljuta ennast teadlikult. Ma olen kindel, et sul ei ole seda rasva kõhul ega ka kuskil mujal liiga palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kusjuures kondised tüdrukud ei olegi enam niiväga moes.Aken
MemberParem üldse mitte selliseid asju süüa, kui just väga hull asi pole. Kõigest saab ise üle, tuleb lihtsalt pingutada ja oma mõtlemist muuta. Nähtud, tehtud. Ärevusega on veel lihtsam. Tihti tekivad ärevushäired teatud olukordades ja neid olukordi välditakse, see on aga väga vale tegu ning süvendab probleemi.
Aken
MemberTuttav võttis ka anti depressante ja jõi suht tihti ning mitte vähe. Tema sõnul pidi paremini kammima, a ega ta päris normaalne inimene ka ei ole. Ise nii ei teeks.
Aken
MemberEga nii tähtis ka ei ole, pole ju alakaalus ja enesetunne hea. Lihtsalt pakub huvi, mis võiks see miinimum tervislik rasva % olla.
Aken
MemberKüsiks et kas rasvaprotsent 7% võib tervisele mingil määral halba ka teha? 2 aastat regulaarselt trenni, vahepeal 3kuud pausi mandlite tõttu. 63kg/174 pikkus. Enesetunne on küll norm, a rasva % on nagu kulturistil. Samas kõigile tuttavatele tuli nii madal % üllatusena
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaalu on kahe aasta jooksul mingi 6-7kg tulnud juurde, kuid rasva % jääb ikka suht paigale. Vanust 19. A ega seda käeshoitavat masinat väga uskuda vist ei saa, võtab ju minuteada ainult ülarindkerest rasvaprotsendi.Aken
MemberKas lõi järsku tugev valu alaselga? Kui nii, siis 1 võimalus variant on see, et tugilihased on nõrgad ja ei suutnud selgroog sirgena hoida. Selgroog läks vastu seljanärvi. Endal oli selline probleem. Lahendus on selline, et tuleb neid väikseid nimmelihaseid eraldi treenida, nende jaoks on eraldi harjutused.
Aken
MemberOmast kogemustest võin väita, et mulle mõjub rutiin hästi. Peaasi, et see stressi tekitama ei hakkaks.
-
AutorPostitused