Aken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aken
Memberlampjalaga ei võeta õnneks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei soovitaks minna sinna , ajaraiskamine rohkem . mingist räigest trennist jne pole mõtet unistada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lihtsalt loed päevi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled endas kindel? Olen kuulnud et tänapäeval võetakse, olen kuulnud ka mõnest, kes on läinud. Kui kurdad, et ei saa oma jalgadega hakkama, siis saad piirangutega. Seda, et sõjavägi mõttetu on, võid sa kellelegi teisele rääkida.
Aken
MemberSõjaväe kohta veel niipalju, et kas lamplajgadega sõjaväkke saab? Minul avastati ka alles lampjalad kuid jooksmist see küll mul ei häiri. Põlvega on mul mingi jama, et ragiseb hästi kõvasti aga ehk saab selle korda.
juuli 25, 2007 at 11:00 e.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #120041Aken
MemberMina lugesin oma arthostopi pealt et kuur kestab 3 kuud ja tuleb võtta iga päev. Peale kuuri pidi toime paar kuud edasi kestma ja sellel ajal ei pea võtma.
Aken
MemberTõstan vana teema üles, kuna mina olen teema algataja ja probleem pole poole aastaga kadunud. Nimelt parem põlv ragiseb väga kõvasti, kui ma seistes seda kõverdan. Olen kokku käinud kuskil 5-e arsti juures a suurt abi pole saanud. Talvel tehti pilt ja öeldi, et pildi peal nagu oleks korras. Sain lampjalgade jaoks tallad ja öeldi, et ragin kaob nädalaga ära. Pole aga siia maani käinud. Tehti ka mingi 45min kestev uuring, mis näitas põlvel igasugu vigu. Arst siis vaatas põlve, katsus siit-sealt ja ütles, et need vead ei saa mul olla. Nendel juhtudel oleks mul olnud põlve väänates ja katsudes valus. Rääkis ta siis, et meniski iseärane kuju võib seda tugevat raginat põhjustada. Vaatas ka pilti ja ütles et kasvutsoonid on lahti, ehk kasvab asi ilusti kinni. Ütles, et tuleksin sügisel tagasi. Probleem pole aga siia maani ära kadunud. Põlv lihtsalt ragiseb väga kõvasti ja valu ei tee. Suve algusest saadik treenin jalgu sellele tähelepanu pööramata. Käin ka jooksmas. Arst ütles, et kui valus ei ole, võid teha. Ise elan teadmatuses, mis põlvega viga on. Tahaks korda saada, et tulevikus sõjaväes ei segaks. Äkki foorumis leidub mõni targem või hoopis keegi, kellel on sarnane asi esinenud. Olen söönud Arthrostop tablette (Glükoosamiin), kuid abi neist polnud. Arst ütles, et kui tulevikus ikka segab siis lõigatakse kuhugi lõigud sisse ja siis peaks seal midagi korda vajuma. Samas ei ole ju 100% kindel, et selles viga on.
Aken
MemberNäpud otse ikka. Sissepoole keerates tundub juba vaadates ebanormaalne.
Aken
MemberTäna siis käisin üle pika aja jooksmas. Üllatavalt palju jaksasin, jõusaal mulle vist isegi vastupidavust juurde andnud. Minu eesmärk oleks saada massi juurde kuskil 10kg ja saavutada hea vastupidavus (et jaksaksin joosta, kätekõverdusi teha, kõhulihaseid, lõuatõmbed) Ühesõnaga sooviks sellist sõjaväelase vormi endale. Kas lihased ja vastupidavus käivad üldse kokku? Praegu on juba 4 kuuga vorm suht hea, kaalu ainult 1kg kuskil juurde tulnud kahjuks. Nüüd hakkan jooksmas ka käima aga kardan et hakkab kaalule halvasti mõjuma. Samas jooksmine tõstab jälle söögiisu,=rohkem valku. Minu kaalu juures (54kg) on iga kaotatud kilo väga kurb.
Aken
MemberEndal parem põlv ragiseb liigutades nagu murraks kurki pooleks juba talvest saadik. Valu ei tee õnneks. Arstid ei tea ka eriti midagi. Tehti pikk uuring mingi masinaga ja see näitas põlvel 100 viga. Arst ütles, et kui mul need vead oleksid siis mul oleks põlv iga liigutusega valus. Loodetavasti on meniski kuju ainukeseks probleemiks. Loodan, et see sõjaväes probleemi ei tekita, tahaks ikka minna.
Aken
MemberMa ka 17 ja eile hakkas samamoodi alaselg valutama. Arvan, et tingitud reedesest selja trennist. Tegin jõutõmmet suurema raskusega kui varem, vb valesti ka. Loodan, et selles on viga.
Aken
MemberMida sa sellega mõtled? Peaks siis kallimaid valke vaatama? Lihast tahan kasvatada ja kui on vaja rohkem raha välja käia siis ka käin.
Aken
MemberKuidas Hera80 ja Dextro kokku sobiksid peale trenni. Segaks neid umbes suhtega 1:1. Millest sõltub Hera 80 ja Whey 3 hinnavahe?
Aken
MemberLihase arvelt, rasva ei ole õnnestunud mul saada olenemata sellest, mida ja kui palju söön. Kui trenni ei teinud ja sõin mida tahtsin, ei tulnud kaalu üldse juurde. Läksin trenni, tuleb kaalu juurde. Jõusaalis praegu 3. kuu, eroobset pole veel teinud a peaks vist jooksmas hakkama käima kord nädalas vähemalt.
Aken
MemberJalgrattasõit ei pidand hea olema kui ei ela just kuskil väga ühtlase maastiku juures. Siin nõmmel suht künklik. See toob kaasa pulsi kiire tõusu ja paneb tahtma pausi teha. A kui ma siiski hakkaks jooksme ega ma kaalust selle tõttu alla ei hakka võtma? Siin nõmmel hea joosta suusa rajal.
Kuskohast saaks pulsimõõtjat osta, mida saaks jooksmise ajal kasutada. Kuidas nende hinnad umbes on.
Aken
MemberKui siis osta kreatiini asemel tavaline puhas proteiin, siis mismoodi ma sinna juurde süsivesikuid saan? Kui kauaks neid 400 krooniseid proteiine jätkub? Näiteks http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=317 Suht kulukaks muutuks kui iga kuu peaks 350 paneba proteiinile.
Aken
MemberMispärast pole mõtet võtta? Treener muidu ütles et proteiini asemel võiksin kreatiini osta. Proteiini pulbri asemel siis rohkem valku toiduna sööma.
Aken
MemberKüsin kuna http://www.actionlove.com/cases/case11342.htm artikkel pani mõtlema. Samas mul suht madal kaal ja ma peaksin võtma iga päev sama palju kreatiini kui võtavad raskemad mehed. Kas see kuidagi organismile ei mõju?
-
AutorPostitused