Aken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aken
MemberArsti juurde pole enam aega minna. Eks sõjaväes proovin joosta, vaatab mis saab. Need 1,5 päeva mis jäänud, proovin venitada ja kükke teha. Niisama kõndides ja olles valu pole, aga palli ei taha ikak veel lüüa.
juuni 29, 2010 at 2:06 p.l. in reply to: Rasvaprotsent…milline protsent on normaalne või madal? #269530Aken
MemberRasvaprotsent 5,9 ja tunnen küll suht tervena. Samas toitumist ei jälgi ka, kord nädalas saab ikka macdonaldsis käidud. Vb see käes hoidev aparaad valetab veidi.
Aken
MemberEndal ka põlved trenni ajal külmad.
Aken
MemberTrenni teha ja rohkem süüa.
Aken
MemberKuidas kellelegi. Mina hakkasin jõusaalis regulaarselt 17-aastaselt käima ja pole sentigi peale seda kasvanud. Võibolla olin selleks ajaks oma lühikese kasvu lihtsalt täis kasvanud. 174 olen.
Aken
MemberNo mina soon öösel 2-3 tihti friikartuleid/burksi, rasvaprotsent püsib ikka 5,9
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aken
MemberEks näis, kas ajateenistus suudab mind hommikul sööma panna rohkem
aprill 16, 2010 at 10:36 p.l. in reply to: Paluks asjatundlike kommentaare minu tänasele menüüle :) #265377Aken
MemberIlmselgelt vähe sööd, nii küll kaalu juurde ei saa.
Aken
MemberJu siis läks kuskil vastu närvi, paari päevaga läheb üle.
Aken
MemberEndal ka sama värk. Ükskord ennast sundides tuli kõik välja ka. Tegelikult vist 2 korda isegi nii olnud. 2 võileiba+ puuvili ja rohkem hommikul enam ei söö.
Aken
MemberVäga värdjas lehekülg see, sibulate enda meisterdis. Lugege näiteks artikklit “pronkssõdurist”.
Aken
MemberPole ise spetsiaalselt kätekõverdusi teinud, kuid seal testis tegin eelmisel aastal 70 kätekõverudst, see aasta ma arvan et teen rohkem. Lihtsalt käi jõusaalis ja treeni tervet keha, küll need kätekõverdused tulevad. Liigne pekk on ka takistuseks.
Aken
Member7a 42 kilo on paks küll jah, olgem ausad.
Aken
MemberLiiga palju kiirelt imenduvaid süsivesikuid/liiga vähe päikest.
veebruar 17, 2010 at 5:06 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #256853Aken
MemberArthostopi ja bioglükosamiini proovind, mingit mõju ei ole tundnud. A mul päris sellist probleemi ka ei olnud, ainult põlv ragises väga väga valjult teatud asendis ning see ära ei kadunud.
AutorPostitused