Ak_47
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ak_47
MemberKüsin üle oma õlaprobleemi kohta: Nimelt suutsin trennis venitada paremat õlalihast, ajal mil tegin lõuatõmbeid. Üritades lailihast maksimaalselt venitada kadus neg. faasi lõpus pinge õlalihasest ning pos. faasi alguses käis lihtsalt kerge valu läbi. Paistetus puudub, sammuti ei ole ka teravat valu erinevaid igapäevaseid liigutusi tehes – peale küünarnuki tõstmist õla kõrgusele, a’la lendamist tehes. Saab suruda nii rinnalt, kui rööbaspuudelt ilma ebamugavuseta. Ette ja kõrvale saab tõsta sirget kätt probleemivabalt, aga kui kõverada kätt küünarnukist selliselt, et käsi on horisontaane maapinnaga, siis tekib õlalihasesse valu. Soe ja erinevad kreemid vähendavad sümptomeid, aga ei ravi põhjust.
Tean,et on vaja puhkust anda ning otseselt ma ei treenigi õlga, aga rinnale ja seljale tehes kaasatakse ka need õlalihased. Kuidas ma peaksin taastuma sellest, kas lisaks harjutustele õlale, peaks andma täielikku puhkust ülakehale? Kas teipimine kiirendaks taastumist?
Lisasin pildi ka, nimelt valu tekib selles ringisiseses piirkonnas.

Ak_47
MemberKui kaotad u. 2kg kuus; sööd vähemalt 1.5g/kg valku ja 1g/kg rasvu ning ülejäänud kalorivajaduse täidad süsivesikutega, siis võid rahulikult samamoodi trenni edasi teha (eeldades,et sa oled lihast selliselt kasvatanud) – ei jää sa lihastest ilma.
Ak_47
MemberPane viimaseks söögikorraks (kutsu seda enne magamamineku söömaajaks, õhtusöögiks või lihtsalt vahepalaks) kodujuust juurde, lisaks saad endale sellise kasvu juures kogukamat hommiku- ja lõunasööki lubada. Sellist 200g varianti võib tarbida keegi,kes on vähemalt 10cm lühem ning dieedil *edit* igaks juhuks mainin,et sina võid proovida 300g riisi lõunaks süüa, kui sellest jääb väheks hakka hommikuks sööma 300g putru lisaks kõigele muule jne. Vajadusel viska klaas piima (miks mitte ka kaks) igale söögikorrale juurde. Selliselt koguneb päevalõpuks kaloraaži üsna kenasti juurde + lisavalk ei ole veel inimesele paha teinud (va. neerupuudulikusega).
Ak_47
Member2. lindu korraga püüda ei saa ( lihast kasvatada ja pekki kulutada) Kui sa just väga algaja pole või dopingut ei tarbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arvates saab ka edasijõudnu põletada rasva ja kasvatada lihast. Päeva/öö jooksul ei ole keha kindlasti ainult kataboolses/anablooses seisundis, mis tähendab,et toimub nii rasvade põletamine, kui valkude sünteesimine. edit: Kuid kuna areng on raskesti märgatav, siis …. arvatakse,et lihas ei kasva.
Ak_47
Memberbcaa ja kaseiin on ebavajalikud,minu arvates, sellise menüüga (hoia siin raha kokku). Lonksuta vadakuvalku siis, kui arvad,et valgukogus jääb liialt väikseks ning kui sa glükoosi all mõtled lihtsalt viinamarjasuhkrut/-tablette, siis need võiksid asendada millegi endale meelepärase(ma)ga (nt. kasuta siin eelnevast säästetud raha) ja jõuaksid ikka sama kaugele.
Ak_47
MemberVaata,et ka kiudaineid tuleks piisavalt. Kui ei tule, siis kruti valku vähemaks ja lisa mõni puder, täisterapasta sv. alla. Lihaste kasvatamise ajal tarbid 300g valku ,palju sa dieedil olles seda tegema hakkad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ak_47
MemberTulenevalt jõutreeningutest oleks huvi tarbida ka lisaks valgurohket toidulisandit, kuna igapäevasest dieedist ma ilmselt ei saa vajalikku kogust valku kätte. Toidutalumatuse tõttu ei sobi mulle toidulisandid mis sisaldavad näiteks järgmist:
Huvipärast küsin,mis on see valgukogus mida Sina pead vajalikuks päevas sisse süüa. Tänaseks on ümber lükatud ülisuured valguvajadused (v.a ehk võistlusdieedil olles) ning 1.2-1.5g/kg valku peetakse piisavaks materjaliks lihaskasvule (videos mainitakse 1-1.6g/kg). Mis tähendaks 100kg mees kasvataks lihast ka 100-160g valguga päevas. Seda kogust toidust kätte saada ei tohiks olla eriti keeruline – kodujuust 200g, kohupiim 200g, paarsada grammi kanafileed ja mõni klaas piima. Oled kergema kaaluga, ei pea sedagi ära sööma.
Ak_47
MemberJust sinu välja toodud nn. ‘jõusaalihulluse’ teke on minu tutvusringkonnas aina levinum ning tean nüüdseks mitmeid inimesi, nii mees- kui ka naissoost, kellel igasugu muud hobid unarusse jäetud ning elu koosnebki ainult trennist. Selle tulemus sotsiaalsest aspektist jällegi tundub see, et inimese endaga suhtlemine kannatab kuna kui keskenduda nii palju ühele asjale siis silmaring tahest-tahtmata kitseneb.
Mulle on räägitud jutte,kuidas sõbra tuttav käis ööklubides kohupiimapakid/-kreemid taskus. Et siis iga paari tunni tagant valku manustada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks iga inimene on erinev – paljuski on praegune diagnoos “jõusaalihullusele” tingitud ühiskonna normidest: Inimene kes otsustab keskenduda vaimu ja keha arendamisele, jättes sotsialiseerumise (mida saab edukalt teha ka läbi tehnoloogia) tahaplaanile, panustatakse jõusaali-entusiasti tiitliga (natuke äärmuslik näide, kuid vastab ju tõele). Kui näost näkku ei kohtu, siis läbi interneti saab ikka värsket kuulujuttu kuulda
.Ak_47
MemberSüsivesik pole vajalik. Mõju imendumisele on minimaalne, kiirem imendumine ei oma kreatiini puhul erilist rolli, loeb pikema-ajaline taseme tõus kehas. Erinevad kreatiini vormid on enamuses müügitrikid. Alustada võiks kindlasti kõige lihtsaimast ja odavaimast monohüdraadist. Muid variante võib siis proovida, kui tavaline tulemusi ei anna.
Nõustun siinkohal sinuga, kuid neile kes ei oska tulemusi mõõta: Kuidas nad teavad,et kreatiin tulemusi ei anna?
Ak_47
MemberMis need jalad siia puutuvad?
Ta mõtles tegelikult ülakeha asendit, aga inimestele meeldib rööbaspuudel samal ajal jalgadega kallutada. A’la kallutades ülakeha ettepoole (kaasates rohkem rinda), viiakse jalad taha ja vastupidi.
Ak_47
MemberSee oli lihtsalt näitlikustavalt öeldud. Mõni tulebki kümne erineva pulbriga ja miksib endale hullu joogi peale trenni kokku. Ise teinud viimase korduse nii,et pulss veel laes.Teine eelistab süüa tahket toitu – tublid on nad mõlemad ja võibolla on see neile ka vajalk. Olen ka ise alguses söönud,joonud, kuid praegusega võrreldes (mil ma tarbin vett ja koju sattudes 1-2h hiljem söön) ei ütleks,et taastumine oleks aeglasem – aga see on väga individuaalne ja enesetunde küsimus. Kui teemaalgatajalt saab rohkem tagasisidet, siis on võimalik ka täpsemalt/edasi aidata.
Ak_47
MemberMinu küsimus seisneb selles: Kas pärast jõutrenni peaksin midagi tarbima (nt valku)? Kuigi kellaaeg on nii hiline ja tund pärast trenni lähen juba tavaliselt magama ja nii hilja enam eriti süüa ei tahaks.Ei ole kohustuslik tarbida midagi peale trenni kui ei ole vajadust. Kui sööd päeva jooksul oma toitained täis ja kõht peale trenni tühjaks ei lähe/und ei sega, siis ei ole vaja ennast häirida nende (valgu-)jookide/söökidega. On riietusruumis nähtud neid keemialaboreid ja piknikukorve küll.
Ak_47
MemberNüüd ei ole enam ilmselt saladus, et teen selle aasta sügishooaja kaasa ning juba pikemat aega käib korralik vormitegemine. Midagi halba ei ole ettevalmistuste seisukohalt endale ette heita ning loodetavasti tuleb elu parim vorm. Olen teinud terve rida uusi muudatusi ja kui kõik läbi on, et siis valgustan eesti rahvast ka nendest muudatustest.Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tore uudis! Peamine,et ise rahule jääd,aga kas selline asi võistlevale kulturistile üldse võimalik on ?
Peaksid võibolla kõik need mõttelennud kirja panema (nii blogiväliselt,kui ka -siseselt), et tulevikus üks lugemik köita. Edu ja jaksu sulle!Ise olen ka peaaegu naturaalse toidumaitsega piirduja. Seetõttu ei saa ka aru kurtmistest “toidutegemine on keeruline ja ajakulukas”.
Ise praen kanafileed lihtsalt oliiviõlis. Ei söögi toitu maitse pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ak_47
MemberKui asendada kavas olevaid asju nii nagu Kalmusel märgitud ja kasutada sinu matemaatikat, siis saaks Taavi kava puhul 4×10= 40 erievat retspepti ühe toidukorra kohta.
Kõlab kahtlaselt,nagu oleks sellisel juhul lapsehoidjat vaja, mitte treenerit. Natuke kava koostajalt tagasisidet küsides/saades peaks klient mõistma, et need toidukorrad on näitlikustatud ning ise toitu kaaludes ja ümber mängides, jõuaksid samasugus(t)e tulemus(t)eni. Kui ei jõuta selleni, siis uus ülekanne koostajale ja saab uued näited.
september 13, 2013 at 9:48 e.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #349196Ak_47
MemberKõige mõtekam kaloraaži ülevalhoidmiseks on minna näiteks suuremas mahus odavate süskarite peale üle – näiteks kartul, riis jms. Jah, süsivesikuterikas ja ühekülge toitumine, aga odav.
Lisa söödavatele süsivesikutele juurde ka joodav, piim. Vahelduseks võid sellega keeta riisiputru, teha kartuliputru ja üldse on mugav sedasi kaloraaži kõrgel hoida. Mõistan,et rahaliselt 0,5€/L (grossis on soodukaga vahest ka 0.45€) kohta võib olla hetkel raske. Kuid nt. 0.2L/klaas päevas seda tarbides,saad juba 5 päeva kokku. Vahelduse mõttes on hea, pidi hea olema ka hammastele ja luudele!
Külasta ka sellist lehte http://www.vaatahindu.ee/ ja vaata toidupoode külastades nende viimase päeva pakkumisi.
AutorPostitused