Ak_47
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ak_47
MemberKui te ammutae vabakavasse inspiratsiooni,siis võtke paar inimest veel kampa: seltsis segasem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ak_47
MemberKananahk on välistatud,kohvi võis tarbida kuni 250ml päevas (ütles Dr.Oz
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ),mis võrdub 2-3 tassi.Hommikul joon ise ühe tassi hommikusöögi kõrvale,seda enne trenni – võtab käima ( elavdab ka ainevahetust) wrumwrum

Ak_47
MemberVäga sheff
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ak_47
MemberProovisn seda “Otsingu asja” – “lasnamäel on jõusaal Ida keskuses, aadressil Punane 16. Seal samas mustakivi keskuses on ka VIST mingi jõusaali moodi asi, teisel korrusel. Kui ma õigesti mäletan, et seal on jõusaal, siis see on selline pisemat sorti. Veel on Lasnamäe Kergejõustikuhall Punane 45, kus on väiksem jõusaal”Lasnamäe Kergejõustikuhallil on kaks pääset:Areeni- ja jõusaalipilet.
Areenipilet ise on 21€ kuus (hommikune e. kuni kella 16.00’ni õhtul), vahe on see,et seal on baasvahendid (nii surumispink,kui tavalised;kükipuur,hantlid,jalapress,kangid jne.) ,mis asuvad raja kõrval.Soojenduse saad teha rajal joostes,mis on lõbusam kui ühel kohal tammumine – ise käin seal
Jõusaalis on fancy stuff: cabelcross,sõudeergomeetrid jne jne.Sellega võid ka areenil mütata ofc.
Ak_47
MemberKui mul ettenähtud söögikogus on söödud, aga kõht ikka tühi siis joon teed, törtsu mee ja suhrkuasendajaga… vähemalt aju on rahuldatud.Võid näiteks enne sööma hakkamist ära juua 1-2 klaasi vett.Kui peale sööki on veel kõht tühi,siis hammusta salatilehti juurde
Ak_47
Membereks ole jah tüüpiline “see suveks vormi” . Vabandan ette ära, kui kedagi häirib, et teema uuesti üles võtsin.Ja tänud piltide eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tal on neid veel

Ak_47
MemberKindlasti soovitan rööbaspuud! Ise tegin 16-aastaselt tricepsit 3-4 kuud järjest iga päev ning triceps paisus sama suureks nagu ta mul siiani on olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis seeriatega lasid koomik
MemberEi paugutanud ta seal kuskil ju, eksitav pealkiri
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ak_47
Member1)Hs
2)Oode – see on peale trenni: kodujuust + puuvili
3)Lõuna
4)Oode
5)Õs
6)Oode
I. tüübi diabeet
Rohkem nagu ei jõua (va. kui minna kella 1. ajal hommikul magama,siis vb. kell 23-24 süüa miskit),vähemaga ei ole harjunud (diabeedistaaži ~10a)
Ak_47
Member“Naeratava näo taga võib varitseda kiskja hing”…kes päeval kühveldab sõnnikut,kuid õhtul tapab pilguga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ak_47
MemberIse tarbin enne magamaminekut vaniljekohupiima,mis on segatud maitsestamata joguritga – seda lahjendan omakorda törtsu piimaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda tuleb kena kogus,pool sellest söön hommikul ära
MemberMingil põhjusel on “rämpstoit” kuidagi eriti maitsev. Ei tea, kas see ka ajus kinni, kuna korrutatakse pidevalt et rämpstoit ja ei tohiks, siis ikka ju keelatud vili kõige maitsvam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väike offtopic küll,kuid maakeeli öeldes – rasv toob maitse lihtsamalt esile.
Ak_47
Memberhttp://www.fitness.ee/bav-arvuti/bav
Sisestasin andmed ja sain 1625.8 kcal baasainevahetuseks.Nii,nüüd lisa sellele treeningtegevusest põhjustatud kalorikulu (selleks, et arvutada välja kogusumma,mis päeva jooksul ära kulub) – peale seda võiks süüa 10% kuni 15% vähem kaloreid.
Minul endal tekitaks numbrite pingsalt järgimine stressi, see häiriks kindlasti minu organismi (eriti kui see on pikaajaline stress) töövõimet.Süüses tihedalt ja korrektselt,kurnab seegi ju keha,rääkimata trennitegemisest…Kui ma peaksin järgmina,mida ma söön
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , siis loeksin toiduportsjone kalorite asemel(üks portsjon = käelaba rusikasse pandud).Aga see on iga inimese enda valik juba ( :Järgmine asi on,mida su ema täpselt sööb ? Palju vajalikke toitaineid ja vitamiine ta oma toidust kätte saab.Tasakaalustatud toit on tavainimestele väga tähtis!
Ak_47
MemberAk_47
MemberEga naisi ei huvita,mida mehed suust välja ajavad, kui nad ise on ühe asja peal väljas
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sõbranna just ütlesAutorPostitused