Ak_47
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ak_47
MemberEt mitte laskuda diskussiooni, kas 4×10 65kg on hea/halb/õige/vale jne. … siis sinu puhul, suurenda raskusi kui oled jõudnud oma soovitud kordustearvu ülemisele piirile.
edit: parandasin lauset
Ak_47
MemberSlap.
Nad ütlesid, et hakkavad käima “Sport nutrition” loengutes, et end harida ja anda vaatajatele head nõu.

Ak_47
MemberNüüd viimasel ajal olen täheldanud teravat põlvevalu kükkides ATG. Seda ainult vasakult põlvel ja peamiselt reie tagumisel küljel,kuigi ka põlve alumisel vasakpoolsel osal. Lisan pildid:

Valu tekib siis,kui reie tagumine osa puutub kokku sääremarjaga. Kasutades tavalisi põlvesidemeid, siis on valu väiksem ning saab kükkida,aga ilmselgelt ei ole see lahendus…
Valu aga ei tekkinud trennis ega ka trennipäeval, vaid peale intensiivset reie nelipealihase venitamist. Hullemaks ei ole see ajamöödudes läinud, kasutan ka nüüd “foamrolli” või siis väikest meditsiinipalli, et masseerida/lõdvestada lihaseid.
Hetkel, kui ma kodus proovin teha kükke lihtsalt keharaskusega, siis ei ole valu terav, vaid pigem lihtsalt ebamugav. Rohkem kükkides kaob valulikus reie tagumisel küljel, kuid ebamugavus säilib põlves (pilt 2). Enne “komplikatsioonide” teket venitasin end enne kükkima asumist ning tegin soojendusseeriaid kükis (5×5 kava). Hetkel siis “foamroll”/meditsiinipall + soojendusseeriad. Teen “low-bar” kükke, kükkides muidu põlved varvastest ettepoole ei lähe ning jalad on natuke laiemalt , kui õlad (suts ka väljapoole keeratud). Probleem ei esine järgnevates olukordades: Paralleelini kükkides, sörkimas/jooksmas käies, trepist astudes. Ainult, kui alla paralleeli laskun.
Järjekorrad on arstidele pikad,sestap, kas peaksin seniajani jätma raskustega kükkimise (hetkel 110-125kg) ning proovima jalapressi või tegema üldse pausi jalatrennile, kuni ma arstile saan ?
Ak_47
MemberPärast trenni on omal kohal kiired süsivesikud (dextro) + valk. Malto võid ära jätta.
Kiire valk (eeldades, et mõeldakse vadakuvalku), mis asub sheigis, imendub organismis ka “alles” tundidega. Sestap paneks suurema rõhu enne trenni aset leidvale söögikorrale (lootes, et see ikka menüüs on).

Alumisel ribal on aeg minutites; “c-cas” on kaseiinivalk; “c-wp” on vadakuvalk. Leutsiin on hargnenud ahelaga (bcaa) aminohape? Pilt kuulub Boirie Yves’ile.
PS! Loodan, et väga võpsikusse ei pannud nüüd.
Ak_47
MemberMa söön õhtusööki kasvõi kell 23, peaasi, et kalorid ja numbrid täis tuleksid
aprill 16, 2012 at 8:48 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #100857Ak_47
MemberÕige pea olen Raadio 2 otse eetris:
Raadio 2s esmaspäevast neljapäevani pärastlõunaprogramm “Siin Me Oleme” saatejuhid Tõnu Pedaru, Maris Ükst
Head kuulamist!
Pekki, lootsin, et saan täna kuulata, aga ei leidnud aega selleks… Kui kellelgi teiselgi jäi saade kuulamata,siis on sellest lingist abi:
Ak_47
MemberÄra põe oma pirnikeha! Ja tissid ei tee veel naisest naist. Mul endal ka b-korv ja ennem olin väike pirnike, kuid hakkasin rohkem selga ja õlgu (ei ole jalgu unustanud). Ülakehale rõhku pannes tekitad visuaalselt ilusa X kujulise keha. Tugevad jalad ja ilus pepu on IN. Jätka trenni, küll sa tulemusi näed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>^ Nõustun eelnevaga, sest kükkides saad kõik need ja veel enamgi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pealegi skinny guy with 6pack is like “big” girl with big boobs = it doesn’t count. See on rohkem teismeliste laste teema
edit: fixed sentences
Ak_47
MemberMul läks varbaluu,kui 15kg ketas libises näppude vahelt..
Jalas olid adidase sisehalli jooksujalanõud,mis on tugeva talla ning kinnise otsaga (mitte riidest)..
Loll ma olin,aga ma arvasin ,et jumal pidi neid kaitsma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2012 at 11:39 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #148512Ak_47
MemberMulle jääb mulje, et Oti kuldne kehavõie annab rambivalguses ülakehale suurema kontrasti, mis toob ta paremini esile.
Lookin’ sharp Ott!
ZZ Top – “Sharp dressed man“
Ak_47
MemberKasuta kohupiima (magusat) + piima sheiki, maitsestada saab erinevate lisanditega (nagu marjade või ka meega)

Ak_47
MemberKuna ma olen täielik võhik, äkki keegi seletaks lahti mulle lühendi BAV mida siin foorumis palju kasutatakse, mul pole õrna aimugi ,mis see tähendab:)
Baasainevahetus
Fitnessi lehel on isegi kalkulaator sellejaoks: http://www.fitness.ee/bav-arvuti/bav
Sinu bav,lüües sisse andmed (56,160,20), sain ma tulemiks : 1381 kcal
See näitab palju su keha energiat tarbib päeva jooksul, puhkeasendis.. e. kui sa ainult voodis lebaksid ja pm. magaksid.
Ak_47
MemberKas sa 5×5 kava oled proovinud juba? Madalad kordused,baasharjutused + suured raskused panevad su igatepidi kasvama (st., kui rinnale ja seljale teed suure raskusega trenni,siis kasvavad ka su käed). Kui sa oled tõsiselt trenni teinud 2a. jooksul,siis võiks rinnalt ikka 100kg+ minna (kui oled jõudu teinud ,siis muidugi rohkem) ? Muidugi piisavalt rasvu,sv. ja valku is a must…
Kas sa oled oma päevase kaloraaži vajaduse üldse välja arvutanud ning teinud uurimust,palju sa sellest rohkem tarbid?
Ak_47
MemberKõigepealt õnnitlused järelkasvu puhul!
Kõhulihaste järjepidev pumpamine,kui selline,on suhteliselt tänamatu töö.Rasva% ei vähenda ning üleüldiselt lokaalset rasvapõletust on võimatu saavutada.Võiks ju arvata,et kui lihas kasvab (mis eeldab enamjaolt positiivset kaloraaži tarbimist),siis ilmuvad need imeväel kehale,aga kui rasva% on piisav,siis ei lase see lihasel pinnapeale tekkida.Lahendus sellele on üldist rasvaprotsenti vähendada,läbi toitumise of course – trenn aitab kiirendada seda. (Lisan siia ennustuse,et keegi postitab fakti,kus sa oma postituses mainid suhkrust loobumist,aga tarbid puuvilju,mett – nö. tähenärijad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Üldiselt saavutaksid sa esteetilisemad kõhulihased 60kg kaaludes ning enesetunne oleks palju reipam,kui 50 peal tiksudes.Kaalunumbrid ei oma erilist indikaatorit tavainimeste tervisele (kes on normkaalus). Kui sa tunned tühja kõhu tunnet, siis on märk kehalt,et sa oled toitumisega hiljaks jäänud.Pm. võiks lugeda,et sa tegeled kergelt enesepiitsutamisega,mis ei saa olla tervislik. Pealtnäha tundud kõhna,aga ma olen üpriski kindel,et paljuski oma kaalu kaotasid lihaste arvelt ning hetkel liigud oma tempos skinnyfat kategooria suunas.
edit: Mulisesin siin taustajuttu,aga jätsin küsimustele vastamatta + kirjavead ; o :
Kuid küsimus siis tarkadele, kas kõhulihaste treenimine teeb naha trimmi , või sünnitusjärgselt hoopis halvendab naha olukorda ?Trimmi läheb nahk vähendades rasvaprotsenti.
Kas siin tasuks hakata tegema seda kuulsat AB ripper x-i ?Ei ole videot näinud,kuid eeldan,et see on mitmekülgsem kõhulihaste treenimisviis,kui kodus tehes istesse tõuse (mis treenib puusapainutajat), crunche (ülemised lihased),küljelihased (obliques). Teatud areng toimub,aga see pidurdub üsna ruttu.
märts 26, 2012 at 4:49 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #154462Ak_47
MemberHaha, tervitan Airet siitpoolt..sai noorena tema vastu tennist mängitud Pirita TOP’is

Vorm on väga korralik,ainult sokid röövisid liigselt tähelepanu,aga see minu viga juba
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: kirjavead*
Ak_47
MemberVõta arvesse oma kehakaal ja kehalised iseärasused. Kui sa teed trenni, siis lisa ka millist – tantsulised/jalgadel trennid siin abiks ei ole. Siiski peab mainima,et peenikesed jalad ei võrdu automaatselt ilusate jalgadega, kuid kuna sa ei lisanud endast peale vanuse mingit informatsiooni, võib samahästi selle küsimuse googeldada.
Remargi korras mainin ,et reied on võimalik ikka jämedaks treenida.Peenemaks lähevad nad kaotatud rasva arvelt.
AutorPostitused