-AJ-Styles
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-AJ-Styles
Memberei vict ole ikka.
-AJ-Styles
MemberAsi on nii , et võistlustel käin:D
Järgmised ees oktoobris, seega superpump 250-t jääb vahele.
Ja seda tribulust saab treenikodus.ee-st, olen tuttavale seda tellinud.
Ja need asjad mida sa eelnevalt kirjutasid, neist osad asjad sai järele vaadatud.
-AJ-Styles
MemberKeskmise eestlase trennipäev:D:D
-AJ-Styles
MemberKaal suht normaalne selle vanuse kohta, mul õde ka 13 ja 165e kanti pikk ning kaalub u sama palju.
-AJ-Styles
MemberÕnnitlused ka minu poolt!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-AJ-Styles
MemberMichael Jacksoni plaatide läbimüüki arvestadaes, oli ta ikka väga kõva tegija juba ammu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2009 at 7:00 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #209182-AJ-Styles
MemberSee naisjõutõstja oli kyll vict mingi killer:D 202,5kg on iga sellises kaalus suht jõhker:D
-AJ-Styles
MemberSee mutrivõti tuleks ära visata sealt , näppude tuleb kinni mutter keerata:D
-AJ-Styles
MemberOsadel piltidel on ta ikka väga nö pandav:D aga see pilt kus ta kleidis on, siis kyll paneks jooksu:D
-AJ-Styles
MemberKohati küki tegemise ajal käivad nii tugevad raksud ära, nagu luud oleks pooleks läinud:D
-AJ-Styles
MemberYour score is 1.92.
Your body is closest to a Mesomorph.
-AJ-Styles
Member1, süstemeetiliselt olen treeninud 3 aastat,
2,suviti jääb paar kuud vahele, kuna võimalusi vähe kus treenida, kuna kohalik spordihoone puhkusel.
3,frustratsioon tekib siis, kui suvi hakkab jõudma ja ei ole võimalik trenni väga teha, aga mitte sporti tehes.
-AJ-Styles
MemberMulle trenni eesmärk on see ,et saada võimalikkult palju kilosid kangile juurde:D
-AJ-Styles
Membercgt-10
-AJ-Styles
MemberNaise saad kaasa selleks ,et teeb sulle sheigi valmis:D
-
AutorPostitused