-AJ-Styles
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-AJ-Styles
MemberSäästukas müüakse üliodavalt ALpenrose rasvatut kohupiima (mingi 7 eek vist?).. Panen sinna hapukoort ja kakaopulbrit – tulemus ülihea ja ülisoodne
-AJ-Styles
MemberÕnne!!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-AJ-Styles
MemberOn see siis tõesti nii maitsev asi?
-AJ-Styles
MemberMul ikka vahepeal funkab kyll, nii powerit täis , et jube kohe:D
-AJ-Styles
MemberTrenn missugune:D:D
-AJ-Styles
MemberSee triitseps kaalub pool kehakaalu:D
-AJ-Styles
MemberKuskil 20 puhtalt.
-AJ-Styles
MemberOn. Proovisin mai lõpus 105ga huvi pärast, jõudsin. 110t ei jõudnud.Ja siis juuli keskel keegi oli jõutõmmet teinud saalis, ja kettad peale jätnud. Siis proovisin uuesti. algul 140, selle sain üles. panin 10 juurde. ka 150 tuli. rohkem ei proovinud. ja nädal hiljem 160.
ilma varustuseta olen seejuures oma tulemused teinud.
Kuidas sa tõmmet teed, jalad suht koos või harkis?Kui palju selga kasutad?
-AJ-Styles
MemberLoodame, et tulevad sulle kasuks;)
juuli 29, 2009 at 9:24 p.l. in reply to: Peale 1-h tunnist aeroobset trenni millist toidulisandit(vähe rasva, vähe sysivesikuid) #210207-AJ-Styles
MemberEt kas siis kiiresti imenduvaid sysivesikuid või Glutamiini?Kas toidulisandina on seda kaa saadaval ja kui sis oskate nimetada toote?(glutamiini sis)
Olen just püüdnud vältida seda et õhtul sysivesikuid söön.Sest ma ju ei kasuta neid ära magades.
Teen küll saalis jõutrenni kuid joon ka peale jõutrenni vaid seda mida keha sellel hetkel vajab.
Hommikul ja lõunal on sysivesikute arv suurem ja need ju kulutan kaa päeva peale ära.
Samas see mida õhtul söön seda enam ei kuluta ju.
vaata e-poodi aminohapete alla, seal olemas see.
-AJ-Styles
MemberArvatavasti on põhjusega sedasi kirjutatud, aga ise olen mitut moodi võtnud, tihti kipun kas enne trenni võtta ja siis peale trenni.
-AJ-Styles
Member1. kykk 145
2. tõmme 185
3. surumine 100
pikkus 179cm
kaal 70kg
vanus 18
-AJ-Styles
MemberÕnnesoovid minugi poolt:)
juuli 29, 2009 at 1:11 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #210076-AJ-Styles
Member
Parajalt lühike ja pikk.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõuks saad ka Ott trenni tegema hakata:D
-AJ-Styles
MemberEga minulgi kaal kergesti tule, aga serious massi vahepeal juurde võttes olid lood natukese teised, kaalu tuli tuhinal:D
AutorPostitused