Skip to main content

-AJ-Styles

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 470 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Ärge tapke koeri #218693
    -AJ-Styles
    Member

Kõik räägivad siin ainult koerte söömisest, aga mitte sellest, et neid seal enne surma julmalt piinatakse!!!

Ma arvan ,et ikka enamus teavad juba seda, et neid piinatakse, ise olen videoklippe sellest ka näinud.

in reply to: Ärge tapke koeri #218668
    -AJ-Styles
    Member

Nonoh, nende omaduste väljaarendamiseks läks ikka vääga palju aega. Alguses ei saanud ta kohe kuidagi sõber ja kaaslane olla.

Aitas alguses inimesi süüaXD

in reply to: Palju õnne Ott Kiivikas! #218569
    -AJ-Styles
    Member

Suured õnnesoovid!

in reply to: Kraami segamine… #218305
    -AJ-Styles
    Member

ah normal proovingi nii , aga kui mahl pole viinamarja mahl , kas siis peaks dextrot ka sisse panema ?

ise jõin apelsini mahlaga ja lisasin ikka dextrot.Apelsini mahla kasutan selleks, et see võtab BCAA jubeda maitse ära:d

in reply to: Kraami segamine… #218301
    -AJ-Styles
    Member

Olen näind seda arutlust varemgi aga pole ikka täpselt poindile pihta saanud – kui kreatiin otse suhu ja peale seda 500 vett peale supilusika dextroga , kas nii on halb ? sest kreatiinil ikka suht s*tt maitse … lahustub nigu liiv

ma tavaliselt panen 200ml mahla sisse,kuna kreatiin tõesti ei lahustu, siis segan mahla, et põhja kreatiin ei vajuks ja joon nii ära, ja natuke jäi veel klaasi, kallan mahla juurde ja saabki joodud.

in reply to: Toidulisandid #218048
    -AJ-Styles
    Member

Karta on ,et Doriani tooted head, aga ise olen ka rahul hera80-ga.Eelistan alati šokolaadi maitset.

in reply to: VIIN #217741
    -AJ-Styles
    Member

Enamjaolt ikka laua viina joodud, aga läheb ka viru valge, kuid enam ei viici jännata sellise tegevusega nagu viina kõrist alla kallamine.

in reply to: Zack Khan – paras jurakas #217407
    -AJ-Styles
    Member

Küll on alles pirakas teine.

in reply to: vaatan ja imestan #217406
    -AJ-Styles
    Member

Tellimist olen alustanud fitnessist eelmise aasta augustist ja selle ajaga on läinud 4500.- asjade peale.

Kui lisaksin juurde veel muudest e-poodidest tellitud pulbrid jms, siis saaks päris suure summa kokku.

in reply to: Lihasevalu #217244
    -AJ-Styles
    Member

Kui mul on pikem paus sisse tulnud, siis üldjuhul teen suht raske treeningu, ning jätan nädala vahele ja siis saan alustada korralikult trenniga, ilma et uuesti lihased valusaks läheksid.

in reply to: Toidulisandid õigustavad end ? #217226
    -AJ-Styles
    Member

Ise kasutan beta-alaniini, kreatiini, glutamiini ja bcaa-d, ütleksin, et mõjuvad küll, tunda sellest, et raskused muutuvad kergemaks kiiremini kui varem jne..

in reply to: Snus (mokatubakas) #217140
    -AJ-Styles
    Member

Suht mõtetu toode minu arust.

in reply to: Võidusamba juures sai pilti teha musklis Ramboga? #216801
    -AJ-Styles
    Member

No pulli poeab ju saama:D

in reply to: Mis toimub ? #216800
    -AJ-Styles
    Member

Jõutrenn nõrgendab lihaste vastupidavust, seega ei jõuagi enam kätekaid teha. Kui hakkad pikkasid seeriaid tegema, siis võid varsti ka kätekaid rohkem jõuda.. aga jah kõige parem trenn kätekõverdustele on kätekõverdused
    in reply to: Elektrooniline poksikott!!! #216429
    -AJ-Styles
    Member

Olen isegi taolisel masinal proovinud, aga tulemused eris kummalised, pisemad peenikesed tüübid suudavad parema tulemuse saada:D

Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 470 total)