-AJ-Styles
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-AJ-Styles
Memberhuvi pärast läksin ka esilehele vaatama aga mida pole, seda pole ja siis tuli meele, et mul on arvutis abimees, kes igasugused kirevad ja vilkuvad aknad ära kaotabmozilla firefox kasutajatale on olemas väike programmijupp adblock plus, aitab nõrgemapoolse arvuti kasutajal netis liikumist kiirendada kui teatud bännerid sellega ära keelata
thx for the tip, tõmbasin endale ka selle
-AJ-Styles
MemberKõige mõjuvama effekti annab suur doos mind ennast:D:D
-AJ-Styles
MemberKaido Leesmanni surumiskavast peaks sulle abi küll olema…Proovi see kõigepealt läbi, seal tal muid lisaharjutusi ka juures..
-AJ-Styles
MemberÜldjuhul mind häirivad kõiksugu vilkuvad bännerid, aga enam ei tee lihtsalt neist välja..
-AJ-Styles
MemberKui keegi teab, kus seda teist osa saaks netis vaadata, siis oleks info eest tänulik. (Ei ole hetkel eestis ja ei saa TVst vaadata)Oleks ka huvi netist vaadata.
-AJ-Styles
MemberMhm, dextor on siuke jõhker steroidi lisand, et anna otsad kohe……
Sa oled ikka väga vale koha peale oma kysimusega sattunud..
-AJ-Styles
MemberÜSna põnev ju ..mõtled koguaeg, et kus see nüüd juhtuda võiks …kas trennis kangi all, poes, tänaval, kohtingul..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tal tuli ühel korral tõesti väga põneval hetkel see, oli just peotelgi 3ndal korrusel juppe alla tassimas.Peotelgi lahti võtmisel kuskil ju äärt ees pole ja võid lihtsalt alla kukkuda
-AJ-Styles
MemberTuttava pealt oskan öelda, et tal tekkis pärast laser oppi selline probleem, et vahepeal pidi pilt silme eest suvalisel ajal mõneks hetkeks ära kaduma, nii paariks minutiks.Aga seda eiriti tihti ei juthtu, mingi kord kuu jooksul.
-AJ-Styles
MemberOlgu mis maitsega on, kui näen ,et kõrge valgu sisaldusega, läheb alla nii kiiresti, nagu poleks seda olnudki:D
-AJ-Styles
MemberImre Vähile 1. koht,
Argo Aderile 1.koht,
Ott Kiivikasele 1. koht,
Mikk Raudsepale 1. koht,
teisi kohti ei oska pakkuda, sest enamus võõrad nimed minu jaoks:D
-AJ-Styles
MemberPea iga päev veidi räpsu ajan sisse, ja midagi hullu pole:D
-AJ-Styles
MemberMa arvan ka et 0%ti
-AJ-Styles
MemberMõelda mulle ka ei meeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et kui ma sulle lihtsalt moraalseks toeks olen, küll siis kasvama ka niisama hakkavad:D
-AJ-Styles
Member1) Arnold Schwarzenegger
2)Lou Feringo
3)Franco Columbo
-AJ-Styles
Membersiin minu arust kenad fitness naised
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
On tõesti päris kenad teised:D
-
AutorPostitused