Skip to main content

aivo1359

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 225 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Õlle kahjulikkus füüsisele? #221862
    aivo1359
    Member

Õllet nimetatakse ju vedelaks leivaks.Mõne õlle võib ikka saunapäeval võtta.Eks see väike kogus natuke lõõgastab ka ju ning väike pingelangus ei tee paha.Füüsist see küll ei tohiks mõjuda.

in reply to: sportlike inimeste uuring #221858
    aivo1359
    Member

Sai ka ankeet täidetud.Eks ta üks mõistlik tegevus ole.Edu neile.

in reply to: Valu põlves #220405
    aivo1359
    Member

Ega jalg jooksu ajal mingit ebaloomulikku liigutust ei teinud?Võib olla on jalg saanud selle aja peale palju põrutada ning lõigi nõrk koht välja.Jooksin ka aastaid ja olin suunitud katkestama,kuna põlved ei pidanud vastu.Suur viga oli ka jalatsites ja kõva tee peal jooksmine(15-20km.).Need on minu kogemused.

in reply to: Õlg läks korraks liigesest välja. #219665
    aivo1359
    Member

Muidugi peaks olema õige raskus .Liigne raskus ei ole hea.Plokil saab pulloveri kahtepidi teha.Ise kasutan olles seljaga ploki poole.

in reply to: Natuke edasijõudnu kava #219644
    aivo1359
    Member

Minu kava on üles ehitatud nn.ülevalt alla.Muidugi tuleks teha baasharjutustele lisaks erinevaid harjutusi mitmekülgsuse pärast.Et oleks motivatsiooni ja vältida rutiinsust.See on minu arvamus.

in reply to: Minu treeningsüsteem #219437
    aivo1359
    Member

Rohkem mitmekülgsust,muidu muutub asi rutiinseks.Kordusi 8-12.Säärt liiga palju.Aga muidu idee poolest hea.See on minu arvamus.

in reply to: Palju õnne Ott Kiivikas! #218845
    aivo1359
    Member

Õnnitlused ka minu poolt sünnipäeva puhul!

in reply to: Seljavalu #218258
    aivo1359
    Member

Kui seljas mingit nõksu ei käinud siis pole asi hull.Aga peal määrimise võiks tegeleda ka selja dünaamilise venitusega.Hoida selg soojas.Ülejäänud on aja küsimus.

in reply to: Pullover ja üks küss #218254
    aivo1359
    Member

Matjusmi näide on väga hea ja mina teen lisaks teist varianti,olles seljaga ploki poole ning tõmban rihmasid niimoodi üle pea.Ka seda võid proovida.Mul on selle jaoks tehtud pikad kahekäe rihmad. Nõks võib käia ka valest asendist või lodevalt tehtud harjutuse puhul.Selline triitsepsi harjutus on päris tõhus kui puhtalt teha.

in reply to: Seljavalu #217759
    aivo1359
    Member

Mulle tundub,et selg on ära tõstetud!Arvan olevat päris tõsi taga.Soovitan perearstil suunata eriarstile.Olen ise samas hädas juba aastakümneid.Selleks võtsingi nüüd selja venitused ja harjutused erilise tähelepanu alla.Elu õpetab.

in reply to: kui tihti peaks treenima? #214924
    aivo1359
    Member

Minu kogemus näitab,et vormis olekuks piisab jõusaalis käimiseks nädalas kolm korda ning nädala lõpus teha aeroobset.Mingit suurt jõudu taga ei aja ja teen korraga kõik lihased läbi.Üksluisuse vältimiseks teen võimalikult erinevaid harjutusi.Eks see ole ka individuaalne.

in reply to: Jõusaal + 3X Nädalas raske trenn #214012
    aivo1359
    Member

Eks noores eas taha kõik palju saavutada ja tahta.Elu on õpetanud teisiti.Parem on ühte asja korralikult teha,kui mitut poolikult.Tuleb teha õige valik.

in reply to: treenib siuke asi kah? #214007
    aivo1359
    Member

Olen ka kuulnud tuttavatelt,et see pidi efektiifne olema.Ise pole proovinud.

in reply to: Palju õnne Indrek Otsus ! #213472
    aivo1359
    Member

Soovin minagi palju õnne sünnipäeva puhul!

in reply to: Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha? #212417
    aivo1359
    Member

17 aastaselt tõmbasin puhtalt 27korda ja nõksuga 41korda.Tegelesin siis maadlusega.Praegu tõmban 13-15korda ja kaalun 80 kg ning vanust 49 aastat.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 225 total)