aivo1359
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aivo1359
MemberÕllet nimetatakse ju vedelaks leivaks.Mõne õlle võib ikka saunapäeval võtta.Eks see väike kogus natuke lõõgastab ka ju ning väike pingelangus ei tee paha.Füüsist see küll ei tohiks mõjuda.
aivo1359
MemberSai ka ankeet täidetud.Eks ta üks mõistlik tegevus ole.Edu neile.
aivo1359
MemberEga jalg jooksu ajal mingit ebaloomulikku liigutust ei teinud?Võib olla on jalg saanud selle aja peale palju põrutada ning lõigi nõrk koht välja.Jooksin ka aastaid ja olin suunitud katkestama,kuna põlved ei pidanud vastu.Suur viga oli ka jalatsites ja kõva tee peal jooksmine(15-20km.).Need on minu kogemused.
aivo1359
MemberMuidugi peaks olema õige raskus .Liigne raskus ei ole hea.Plokil saab pulloveri kahtepidi teha.Ise kasutan olles seljaga ploki poole.
aivo1359
MemberMinu kava on üles ehitatud nn.ülevalt alla.Muidugi tuleks teha baasharjutustele lisaks erinevaid harjutusi mitmekülgsuse pärast.Et oleks motivatsiooni ja vältida rutiinsust.See on minu arvamus.
aivo1359
MemberRohkem mitmekülgsust,muidu muutub asi rutiinseks.Kordusi 8-12.Säärt liiga palju.Aga muidu idee poolest hea.See on minu arvamus.
aivo1359
MemberÕnnitlused ka minu poolt sünnipäeva puhul!
aivo1359
MemberKui seljas mingit nõksu ei käinud siis pole asi hull.Aga peal määrimise võiks tegeleda ka selja dünaamilise venitusega.Hoida selg soojas.Ülejäänud on aja küsimus.
aivo1359
MemberMatjusmi näide on väga hea ja mina teen lisaks teist varianti,olles seljaga ploki poole ning tõmban rihmasid niimoodi üle pea.Ka seda võid proovida.Mul on selle jaoks tehtud pikad kahekäe rihmad. Nõks võib käia ka valest asendist või lodevalt tehtud harjutuse puhul.Selline triitsepsi harjutus on päris tõhus kui puhtalt teha.
aivo1359
MemberMulle tundub,et selg on ära tõstetud!Arvan olevat päris tõsi taga.Soovitan perearstil suunata eriarstile.Olen ise samas hädas juba aastakümneid.Selleks võtsingi nüüd selja venitused ja harjutused erilise tähelepanu alla.Elu õpetab.
aivo1359
MemberMinu kogemus näitab,et vormis olekuks piisab jõusaalis käimiseks nädalas kolm korda ning nädala lõpus teha aeroobset.Mingit suurt jõudu taga ei aja ja teen korraga kõik lihased läbi.Üksluisuse vältimiseks teen võimalikult erinevaid harjutusi.Eks see ole ka individuaalne.
aivo1359
MemberEks noores eas taha kõik palju saavutada ja tahta.Elu on õpetanud teisiti.Parem on ühte asja korralikult teha,kui mitut poolikult.Tuleb teha õige valik.
aivo1359
MemberOlen ka kuulnud tuttavatelt,et see pidi efektiifne olema.Ise pole proovinud.
aivo1359
MemberSoovin minagi palju õnne sünnipäeva puhul!
aivo1359
Member17 aastaselt tõmbasin puhtalt 27korda ja nõksuga 41korda.Tegelesin siis maadlusega.Praegu tõmban 13-15korda ja kaalun 80 kg ning vanust 49 aastat.
-
AutorPostitused