aivo1359
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aivo1359
MemberIgat lihast kaks korda nädalas treenida või kolme päeva puhul kõik lihased teha.Ja üks päev teha tugevam treening (kolme korra puhul).Eks see ole individuaalne.Tuleb proovida erinevaid variante.
detsember 4, 2009 at 9:50 p.l. in reply to: Kuidas vältida kõhulihaste harjutusel tekkivat seljavalu? #239814aivo1359
MemberKa mina olen seljaga hädas ning kasutan selga mittekoormavaid harjutusi.Heaks pean “Crunches”harjutust,kus jalad panen täisnurga all toolile ja vaatan lakke kindlasse kohta ning käed on kõhu peal.Viimases Muscle & fitness numbris on kõhulihaste kohta väga palju variante,mille hulgast on võimalik omale sobiv harjutus valida.
aivo1359
MemberViimases “Muscle & Fitness” numbris on kõhulihaste kohta põhjalik tutvustus.Soovitan soojalt.
aivo1359
MemberIsiklikult kulub mul trennis gaseerimata värskat 0,7-1,0 liitrit.Tarbin lonksude kaupa pauside ajal,et vältida otsest janu ja suu kuivamist.Suvel kulub veidike rohkem palavuse pärast.Peale trenni mina küll nii sageli saunas ei käiks,sest see kurnab organismi ja oled vastuvõtlikum haigestumisele.Dušši all käin kindlasti ja head saunaleili teen nädalalõpus.
aivo1359
MemberVastamisega olen küll hiljaks jäänud aga pole lugu.Olen kunagi praktiseerinud väikese raskusega aga aeglaselt ja paljude kordustega.Oli küllaltki nauditav,mis võttis lihase päris paiste.Raskus tuli ise välja peilida.Eriti nauditav oli lõpu pooles,kui enam ei jõudnud aga tänu kerge raskusele suutsin mingil määral veel edasi teha.Ja ei mingit plahvatuslikke liigutusi.Põhi rõhk oli aeglasele tempole pandud.Lihas läks peale seda kivikõvaks.See oli kunagi läbi proovitud ning mingil määral kasutan seda praegugi.Tasub proovida!
november 22, 2009 at 6:02 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #236299aivo1359
MemberArvan olevat pingest või halvast verevarustusest.
aivo1359
MemberÕnnitlused ka minu poolt!
aivo1359
MemberMina vaevlen vist elu lõpuni hommikuti surevate käte pärast.Nimelt kalakasvataja elukkutse oli selleks peapõhjuseks.Pidev külmas vees töötamine kätega(põhiliselt kala töötlemine,marja võtmine kevadeti) ja talvine jää lõhkumine on jätnud omad tagajärjed.Vahest ei saa öösel magadagi.Võib olla on sellest midagi õpetlikku või kasulikku infot.Üldiselt mina arvan sellest tulenevalt,et käte ja sõrmede väljasuremist soodustavad külm vesi,liigsed põrutused ja halb vere varustus.Minu kogemused.
oktoober 17, 2009 at 6:31 p.l. in reply to: Kulturism Naised Gerbel Mikk & Guy Poortmans Abiellusid- ÖNNITLUSI ! #228208aivo1359
MemberVäga armas armunute pilt!Soovin minagi ilusat ja õnnerikast kooselu!
aivo1359
MemberKodustes tingimustes on ellips väga ideaalne.Mingil määral asendab ta jooksmist ja rattaga sõitmist.Samas on põlvede suhtes ohutu,kui ei kannata joosta.See on minu isiklik arvamus.
aivo1359
MemberEsialgu peaks piisama korraliku koduse menüüga ning jälgima korrapärast söömist.Noorel algajal ei ole praegu mõtet algul tarvitada pulbreid.Algul tuleks harjuda jõusaalis algaja kavaga.Loomulikult tuleb põletik jalast korralikult välja ravida,et vältida edasisi tüsistusi.See on ainult minu poole arvamus.
aivo1359
MemberTavaliselt teen kolm harjutust ja kõike kolm seeriat 10-12 korda.Meeldivamad on plokil,rööbaspuul ja prantsuse surumine.Teen keskmiselt kaks korda nädalas ja mitte täie jõuga.Muidugi tulemus ei ole ka kõige parem aga olen rahul.Eks mingi areng on ikka olnud.
aivo1359
MemberPistmise vastu olen hästi tugevalt-sügavalt välja hinganud.
aivo1359
MemberVõib olla aitab mingi pesuainega pesemine või lõhnatada.
aivo1359
MemberUneaeg ja toitumine peaks sellises eas kindlalt paigas olema.Nälgimisega saab kaalu küll alla aga organism ei saa niimoodi vajalikke vitamiine ja toitaineid kätte.See võib hiljemalt valusalt kätte maksta.Trennist ei ole mõtet siis üldse rääkida.Arvan,et see on üldine haiglane hoiak noorte poolt.
-
AutorPostitused