aivo1359
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aivo1359
MemberMinu poolne soovitus on juua päeva jooksul rohkem vett.See peaks ka kaalu langetamisele mõjuma.Päeva jooksul kõigi vedelike kogus on 1liiter=20kg kohta.
aivo1359
MemberVea põhjuseks võis olla külm lihas ja raske raskus.Enne tuleks ikka korralik soojendus teha!Eks paranemine võtab oma kuu aega kindlasti.Aga seni tuleb määrida geeliga ja vältida lihase koormamist.Liigne kiirustamine ei ole hea ja võib tekitada tüsistusi.Edu paranemisel.
aivo1359
MemberKunagi harrastasin ka olude sunnil hilissügiseni jões ujumas käimist.Peale tööd ujusin jões oma 300 meetrit ning tunne oli hea.Lõpuks tekkis mingil määral sõltuvus ja vajadus.Vesi oli sügisel viie kraadi piires.Kui päev vahele jäi hakkas kere kihelema.Soovitan soojalt teistelgi käia.Saunast külma vette minek ei ole päris see tunne.
aivo1359
MemberSoovin kõik selle foorumi kasutajatele head uut algavat aastat!Et kogenud olijad aitaks nõu ja jõuga uustulnuid.Üldiselt on siin küllaltki mõistvad suhtlejad,mida soovin edaspidigi kõigilt.Jõudu!
aivo1359
MemberEks suusatamisel ja suusatamisel ole ka vahe.Nagu igal spordi alal.Võib niisama aja surnuks lonkida või siis suustada taluvuse piires.Ise panin kohe suusad alla ja sõitsin kuskil 160 pulsi sagedusega.Eriti on hea teha pikalt paaris tõukeid pool kilti järjest tasasel maal.Soovitan küll vahelduseks suusatada.
aivo1359
MemberÜhtin viimase kommentaariga.Kõik oleneb sellest,kuidas käitud peale mõnda suurt üritust(st.söömist ja joomist)õigele elurežiimile tagasi minnes.Pole vaja juuksekarva pooleks ajada.Vaadake parem õue ja minge suusatama vahelduseks.Mul täna sõidetud oma 20km. ära ja kõik hea.Edu !
aivo1359
MemberVaatasin ka huvi pärast seda saadet ja leian,et mingi tõetera on ikka olemas.Sellise vibutava tempoga saab selg küllaltki suure koormuse.Eks palju loeb ka suurem raskus ja loomulikult inimese vanus.Muidugi lisanduvad väär tehnika ja ebakompetentsus.Aeroobika ja jõutrenn on ikkagi väga erinevad suunad.Eks see ole nn. “IN” ja sellega meelitataksegi inimesi. Naised võivad kangi tõstmise asemel võtta hantlid.
aivo1359
MemberPole kunagi rihmasid kasutanud,kuna käte treenimiseks kasutan sangpomme.Aga kindaid olen hakanud rohkem kasutama ja kiidan valiku heaks.Häid jõule!
aivo1359
MemberVahest on väike palavik isegi kahjulikum.Parem oleks see aeg ilma trennita üle elada.Ega sel ajal ei ole eriti isu trenni teha.Eks see ole individuaalne.
aivo1359
MemberEi ole see jõulu aeg nii jube midagi.Tuleb see aeg ära kannatada.Alati on võimalik see füüsiliselt ära kulutada,mida mina olen teinud.Virisemiseks leiab alati mingi põhjuse.See on õige,et tuleb olla optimistlik.Igas asjas on väljapääs.Soovin kõigile häid jõule!!
detsember 21, 2009 at 8:11 p.l. in reply to: kas kellelgi on olnud tugev yletreening,nii et sydamelihased on haiget saanud,ja mis moodi olete peale seda tegutsenud ja kuidas läinud on #244306aivo1359
MemberPeale sõjaväge sai hakata kõvasti omal käel trenni tegema ning korra hakkas süda tugevalt ebaloomulikult kloppima.Hirmu tunne tuli kohe peale.Siis sain aru,et tekkis ülekoormus.Jätsin trenni mõneks ajaks katki.Arstil ei käinud ja taastusin vaikselt.Aga valusid ei olnud.Sain vist õigel ajal pidama.
aivo1359
MemberErilist tungi kange joogi järgi ei ole aga peale sauna vahest mõne õlle ikka saab libistatud.Vahest tuleb olude sunnil külma puhul väike pits võtta.Täiskarsklased ei pidanud päris nosmaalsed olema,kuna pidi närvisüsteemile negatiivselt mõjuma.Statistika väidab.Vahel on vaja pinget maandada.
aivo1359
MemberIsiklikult mulle meeldib Vend Vähi välimus rohkem.Selles on rohkem mahlakust ja voolujoonelisust.Ega ma Otti kehvaks pea aga maitse on selline.
aivo1359
MemberEt alaselg tugevam oleks,tuleks peale seljalihaste treenida ka kõhtu ja küljelihaseid.Selja soojenduseks heidan selili ja pendeldan sirgeid jalgu kordamööda paremale/vasakule. Laialisirutatud kätega hoian tugedest kinni,mille abil omakorda mõjub ka rinnalihastele.Häda pärast võib seda teha kõverdatud jalgadega.Tasub proovida.
aivo1359
MemberHuvi pärast võid lugeda sellist raamatut nagu “Viis tiibetlast”.Tegelen ise sellega regulaarselt.Olen saanud hea enesetunde ja kaal on ka langenud kuskil 8kg.Tegelenud olen ühe aasta.Juttu on seal ka toitumisest.
-
AutorPostitused