Skip to main content

aivo1359

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 225 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: õlgade probleem ja kava muutmine. #263575
    aivo1359
    Member

Kuna tegelen ka kodus trenniga siis õla jaoks teen järgmisi harjutusi:Sangpommi tõstmine kahe käega üles välja,pommi surumine ja rebimine kordamööda ühe käega, Arnoldi surumine ja pluss veel lendamised.Proovin alati erinevaid teha,et ei oleks rutiinne.Kui kaks korda nädalas trenni teha,tuleks põhi rõhk panna baasharjutustele ja lisaks suutlikuse piires täiendavalt vastavale lihasele,mille vastu vajadus on.Aga kaks korda nädalas on vähe.Hea oleks vähemalt kolm korda nädalas trenni teha.

in reply to: ”Pumba treenimine” #263571
    aivo1359
    Member

Kui eesmärgiks on hoida süda vormis siis soovitan aeroobsel treeningul mingi osa tempot hoida kuskil 70-90% pulsi vahemikus.Üle 90% pole tava treenijatele vaja teha.Kehv aeroobne treenitus aeglustab lihaskasvu.Soovitan nädalas aeroobset teha kuskil 3 tundi.Trennipäeval ei tohiks aeroobne ületada 45 minutit.Rusika reegel on 30 minutit.Järelikult vabadel päevadel 2×45 oleks täiesti piisav,kui trenni päeval teha umbes 30 min.

in reply to: Kahjulikud harjutused ? #263496
    aivo1359
    Member

Esimest ja neljandat teen sangpommidega.Teine ja kolmas ei meeldi mulle,kuna on väga ebaloomulikud ja ebamugavad.Viies mõjub halvasti haigele seljale.Olen mittevajalikud asendanud teistega.

in reply to: Küsimus kava kohta ? #263491
    aivo1359
    Member

Seda võiks küll nimetada aprilli naljaks aga negatiivses mõttes.Sellise kava peale tuleb ikka tulla!?Soovitan nädalas teha kõik lihased kaks korda läbi.Kõht tuleb alati viimaseks jätta.Algajatel rõhk panna isoleeritud harjutustele.Kava variante leiad siit igasuguseid.Parem oleks treenerilt nõu küsida.Sellise kavaga ei toimu küll erilist arengut.

in reply to: Treening #263489
    aivo1359
    Member

Mis spordivahendid sul kodus on?Kõige minimaalselt võiks olla ühed korralikud hantlid,võimlemiskang ja sangpomm.Lahendusi on inernetis igasuguseid.Põhiline on peale hakkamine.Suuremal osal tuleb tõesti kasutada oma keharaskust.Jõudu!

in reply to: Palju Õnne Moross!!! #263488
    aivo1359
    Member

Sünnipäeva õnnitlused Marek ka minu poolt!

in reply to: kui vanalt viimane aeg alustada #260339
    aivo1359
    Member

Kulturismiga tegelemine ei määra vanust.Peamine on tahtmine.Olen ka tegelenud vahelduva eduga ja olen oma olukorraga rahul.Vanust on 50 aastat.Huvi pärast võib uurida minu olekut kanal 2-e arhhiivis ,,Eesti nokitseb,,.

in reply to: Küsimus #259636
    aivo1359
    Member

Päris algajatel ei ole algul toidu kavaga häda.Enne võiks mõni aeg lasta harjuda organismil töörütmi saada.Tutvuda algajate kavaga ja toituda kindlatel kella aegadel.Muidugi toit peaks korralik olema.See on minu elu kogemus.

in reply to: õlad ja rüht.. #258100
    aivo1359
    Member

Kodustes tingimustes on kasulik kasutada espandrit.Minu poolt väike lisa soovitus.

in reply to: nõrk süda #256439
    aivo1359
    Member

Suur kaalu kõikumine ei ole hea südamele.Selleks peab tõesti süda täiesti korras olema,nn treenitud aga mitte ületreenitud!Soovitan jõusaalis käia umbes 2-3 korda nädalas ja suurem rõhk panna aeroobsele treeningule(jooks,suusatamine,ratas jne.).

in reply to: mis? #251802
    aivo1359
    Member

Seda nimetatakse graatsiakettaks ja maksab alla 200.-krooni.Mina ole seda juba aastaid kasutanud (selja pärast),sest ta tugevdab küljelihaseid.

in reply to: Küsimused, mis ei lase elada ega trenni teha! #251572
    aivo1359
    Member

Kuna iga väga mõttetu küsimuse jaoks on kombeks fitness.ee foorumis eraldi teema teha, siis teen ettepaneku teha selline üldine teema. Siia võiksid kõik postitada oma probleemid ja muret tekitavad küsimused. Ei ole minu meelest vaja ala “miks mul söögiisu pole”, “kuidas 60kg kaalus kaotada” “kas täna on revali jõusaal lahti”… “minu kava,kavake, minu kavakesekene” eraldi teemat teha. Lihtsam see küsimus siia visata ja vastust aegajalt jälgida.

Kui modedel selle vastu on siis kustutage see ka ära, ma ei solvu:)

Foorum selleks ongi,et natuke ise otsimisega vaeva näha.Sellise idee pärast võks siis ülejäänud alateemad ära kustutada.Sellisel juhul võiks juba interneti asemel kasutada teabetelefoni 1188 või midagi selle väärset.Jama!!!Edu otsimisel!

in reply to: Palun abi. #251366
    aivo1359
    Member

Arvan,et 32kg. sangpommi sa üle 45 korra ei rebi.Ja tõukamist mitte üle 30 korra.Tunnen rohkem huvi pommi viskamise vastu.Aga nende jõunäitajate baasil saab ka ühtteist arvata.Huvi pärast pane sangpommi tulemused ka kirja.

in reply to: Palun abi. #251347
    aivo1359
    Member

Kui sa oled jõusaalis korralikult trenni teinud siis mina paneks nüüd põhi rõhu tehnikale,mis on väga oluline.Internetis on infot kuhjaga.Ühe nädala võiks veel sangpommiga teha kõva treeningu ja lasta teine nädal puhata.Ei tea sinu tulemusi aga treenides pane oma tulemusele 1-2 tulemust juurde.Huvi pärast võiks oma saavutusi kajastada.

in reply to: Probleem kaaluga #250439
    aivo1359
    Member

Eks noortel on ainevahetus kiirem ja mõnel on kont selline,et kehakaal ei taha kohe sugugi tõusta.Tean seda oma laste kogemustest.Nii et see on väga raske probleem.Arvata võib,et peale kasvu pidurdamist hakkab inimene turskemaks minema.Aga eks see ole ka individuaalne.Üks kaalu juurde võtmise variant on enne magama minekut korralikult süüa.Kuigi propageeritakse teisiti.Aga proovida võib alati.Edu!

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 225 total)