aivo1359
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aivo1359
MemberHarjutused on need:Tegelikult aga võid need harjutused kõrvale jätta sest vabaraskustega on palju parem ja kasulikum treenida. Lisaks ei pruugi igaks jõusaalis kõik trenažöörid olemas olla mida mingi kava nõuab.
Soovitan ikka jääda trenažööride juurde.Algajal oleks vaja ennast nn.sisse töödata mingi aeg.Häda pärast võib vaba raskusi kasutada,kui ei ole vastavat tenažööri.Jäävad vigastused ka tulematta.
aivo1359
MemberVaata Tiit Ilvese taastusravi kohta.Väga informatiivne.Olen ise ka seljaga hädas.Panen trennis suurt rõhku pluss seljale ka külgedele ja kõhule.
aivo1359
MemberLisan veel mõningad harjutused.Istudes panna pomm jala otsa.Seistes võtta pomm ühte kätte ja kallutada küljele ja siis kätt vahetada.Pomm turjale ja “good morning”ut teha.Kükke teha pommi hoides rinna peal.Edu!
aivo1359
MemberOstsin poest 2x10kg hantlid ja keevitasin kõigile pikenduseks jupid vahele ning nüüd saan panna peale üle 40kg.Kettad soetasin poest tasapisi juurde.Nii ei olnud vaja raha korraga välja laduda.
aivo1359
MemberKuna tegelen põhiliselt kodus siis on mul sangpommid äärmiselt olulised.Neid on mul viis tükki kolme eri kaaluga.Trennis kasutan praktiliselt kõike.Kasulik on soetada alati paaris pommid,mis hõlbustab treeningut.
aivo1359
MemberEt täpsemalt mõista,oleks soovitav teada anda palju sa trenni teed.Muidugi on oluline teha enne trenni sooja ja peale trenni venitusi.Minu poolne arvamus omast kogemusest.Lihased võivad olla kurnatud või halvasti venitatud peale trenni.Eks see ole kõigil individuaalne.
aivo1359
MemberDets.2008a. olin 174;82;49.Nüüd 174;74,5;50
aivo1359
MemberSoovitav oleks rohkem rõhku panna ka ülakehale.Kükki saab teha veel isoleeritud kangiga.Edu!
aprill 6, 2010 at 7:36 p.l. in reply to: Harjutuse tehnika kontroll- eeskükk ja “good morning” #264178aivo1359
MemberHarjutusi tehes ei ole vaja muule mõtelda.Liiga rutakalt ja kontrollimatult tehtud.Esimese puhul hoiaks pea rohkem üleval ja selja sirgelt.Suurema raskusega võib kang üle pea libiseda.Kükk ei olnud kontsntreeritult tehtud ja liiga äkiliset.Negatiivset faasi teeks mina aeglasemalt!Edu.
aivo1359
MemberNäidud ei ole pahad.Kui pead päevikut siis võiks jälgida oma arengut.Mind huvitab,et palju sa puhtalt rippes lõuatõmmet teed?
aivo1359
MemberOlen minagi öösel vahti pidanud ja huvitaval kombel on söögiisu erit hea,sest korralikult valves olles ja hommikul unega võideldes kulub ikka palju energiat.Eks siis sai turgutuseks füüsilst ka teha.Üldiselt ei ole ma loomult öise iseloomuga,sest keerab elurütmi pea peale.
aivo1359
MemberAlgaja jaoks on see kava väga lünklik ja vähe segane.Neg pinki poleks algul üldse vaja.Teeks peamiselt kava baasharjutuste baasil ja kasutada rohkem plokksüsteeme lihaste sisse elamiseks.Vabaraskuste jaoks on vaja rohkem kogemusi ja vilumust.Näidiskavasid on ju kõik olemas.Pole mõtet ise improviseerida.Edaspidi muidugi vastavalt vajadusele.
aivo1359
MemberKas liiga palju ei ole kohupiima ? Kava nagu koosnebki kohupiimast.Aga mida see roheline tee nii head teeb,et kõik seda joovad ? :

Roheline tee viib vee kehast välja.
aivo1359
MemberKodustes tingimustes võiks kasutada vähe raskemaid hantleid,espandrit või kummisid.Panna oma fantaasia mängu,kui internetist otsida ei viitsi.
aivo1359
MemberVana teema, aga kus konte väänamas käisid?Mul selline jama, et mingi lüli surub vist närvile, vasakule poole kubemesse ja jalga lööb mitu nädalat juba vahelduva eduga tuim valu…
Mina soovitan kohe arstile minna,kui seljavalu kandub kubemesse ja jalgadesse.Asi on tõsine,mis lõhnab opi järgi.Rasket ei tohiks üldse tõsta ja tuleb tegeleda venitustega.Edu.
-
AutorPostitused