aivo1359
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aivo1359
MemberÕnne ja ilusaid hetki edaspidiseks!
aivo1359
MemberOlen eluaeg harrastajana spordiga tegelenud.Mingil määral on motivaatoriks osaleda sportlikkel üritustel(nt.Jaanipäev).Hea on teistega ennast võrrelda ja tekitada piinlikust endast noorematele.Eks enesetunne on ka selle tõttu hea ja tervis korras.Samas on hea nuputada ja ehitada uusi spordivahendeid.Igaüks leiab omale meeldiva hobi,millest võib saada elustiil.Oluline on tahe midagi teha ja saavutada.
aivo1359
MemberJärelikult on tehtud korralik soojendus algul ja venitused lõpus.Teiseks võib treenides raskused olla väikesed.Peab tundma,et lihas läheb täis.Arvatavasti sõber käib harvemini trennis!?
aivo1359
MemberAlgaja võiks rinda 2-3 korda nädalas teha.Arvan,et Oti kava on mõeldud tõsistele tegijatele.Ühe korra nädalas ja põhjalikult.Tasakaaluks tuleb ka teistele ülakeha lihastele rõhku panna.
aivo1359
MemberKodus treeningu eeliseks masu ajal on raha kokku hoidmine.Motivatsiooniks oled endale ise.Soovitav on muidugi algajatele mõni aeg kogemuste saamiseks jõusaalis käia treeneri juhendamise all.Siis võib vaikselt omale inventari soetada ja hakata tegutsema iseseisvalt.Olen aastaid kodus isesesvalt teinud ning tasapisi täiendanud inventari.
aivo1359
MemberMina arvan,et sellist moodust võib kasutada.Ainult endal on veidi ebamugav.Proovida kumba pidi on mugavam käes hoida.Parem oleks soetada lisakettaid.Ise olen oma hantlitele kettaid juurde ostnud.Edu!
aivo1359
MemberPalavad õnnitlused minu poolt!
aivo1359
MemberÕnne ja edu kõiges!
aivo1359
MemberMina soovitaks tõhususe mõttes teha 3-5seeriat kordustega kuni maksimumini.Lõua tõmbamist teha kahte varianti(lai-pealt haare või kitsas-alt haare).Kõhulihastele jalgratturi crunches`id(tõstad jalad ja pea üles ning küünarnukkidega puudutad kordamööda vastas põlve).Proovi teha erinevaid variante siis ei muutu trenn rutiinseks.Edu
aivo1359
MemberSeni kuni käsi on nõrk,võiks kasutada rihmasid.Mina treenin käte tugevdamist sangpommi rebimisega.
aivo1359
MemberÕnnitlused ka minu poolt sünnipäeva puhul!
aivo1359
MemberMinu kogemus näitab,et mida vanemaks inimene muutub seda suuremat rõhku tuleb panna dün.venitusele algul ja staat.venitusele lõpus.Seeriate vahel vajaduse korral teha düm.venitust.Käivitamine võtab vananedes rohkem aega ja vigastaused võivad külma lihasega paremini esile tulla.
aivo1359
MemberKa minu kogemus näitab,et väga laia haardega surumine ei anna mingit effekti.Pigem teeb tõesti randmed valusaks juhul,kui kangil(st. trenažööril) ei ole kätele vastavat kallet.Mina piirduks kuskil 90 kraadise nurgaga.
aivo1359
MemberAlgaja kohta on see aeg liiga lühike,et tõsta juba suuri raskusi.Pole aimu,mis spordiga varem tegelesid?Treeningul peavad proportsioonid paigas olema.Tuleb treenida kõike põhilihaseid ja mitte omale meeldivaid lihaseid.Sellest tekivadki tehnilised vead.Lisaks tasub kurjalt kätte liigne kiirustamine tulemuse saamiseks.Selline on minu arvamus.Edu!
aivo1359
MemberMa teen küljelihaseid niimoodi, et panen 32kg pommi turjale ja siis teen kerekallutusi külje peale.Olen seda varianti ka teinud,kuid pean pommi käes hoides tõhusamaks.Lisaks pean seda tõhusamaks.Pealegi haige seljaga on sinu varianti liiga riskantne teha,sest koormab selga ja võib valu tekitada.
-
AutorPostitused