Skip to main content

aivo1359

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 225 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: PALJU ÕNNE OTT #275833
    aivo1359
    Member

Õnne ja ilusaid hetki edaspidiseks!

in reply to: Kui palju on siin tavalisi fitness huvilisi? #274631
    aivo1359
    Member

Olen eluaeg harrastajana spordiga tegelenud.Mingil määral on motivaatoriks osaleda sportlikkel üritustel(nt.Jaanipäev).Hea on teistega ennast võrrelda ja tekitada piinlikust endast noorematele.Eks enesetunne on ka selle tõttu hea ja tervis korras.Samas on hea nuputada ja ehitada uusi spordivahendeid.Igaüks leiab omale meeldiva hobi,millest võib saada elustiil.Oluline on tahe midagi teha ja saavutada.

in reply to: Lihase tunnetus #274485
    aivo1359
    Member

Järelikult on tehtud korralik soojendus algul ja venitused lõpus.Teiseks võib treenides raskused olla väikesed.Peab tundma,et lihas läheb täis.Arvatavasti sõber käib harvemini trennis!?

in reply to: Rinna trenn #274479
    aivo1359
    Member

Algaja võiks rinda 2-3 korda nädalas teha.Arvan,et Oti kava on mõeldud tõsistele tegijatele.Ühe korra nädalas ja põhjalikult.Tasakaaluks tuleb ka teistele ülakeha lihastele rõhku panna.

in reply to: Kodujõusaal #274477
    aivo1359
    Member

Kodus treeningu eeliseks masu ajal on raha kokku hoidmine.Motivatsiooniks oled endale ise.Soovitav on muidugi algajatele mõni aeg kogemuste saamiseks jõusaalis käia treeneri juhendamise all.Siis võib vaikselt omale inventari soetada ja hakata tegutsema iseseisvalt.Olen aastaid kodus isesesvalt teinud ning tasapisi täiendanud inventari.

in reply to: Hantli raskuste reguleerimine #274306
    aivo1359
    Member

Mina arvan,et sellist moodust võib kasutada.Ainult endal on veidi ebamugav.Proovida kumba pidi on mugavam käes hoida.Parem oleks soetada lisakettaid.Ise olen oma hantlitele kettaid juurde ostnud.Edu!

in reply to: Indrek Otsus 55. – PALJU ÕNNE! #273330
    aivo1359
    Member

Palavad õnnitlused minu poolt!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Liisa! #268345
    aivo1359
    Member

Õnne ja edu kõiges!

in reply to: treening #256842
    aivo1359
    Member

Mina soovitaks tõhususe mõttes teha 3-5seeriat kordustega kuni maksimumini.Lõua tõmbamist teha kahte varianti(lai-pealt haare või kitsas-alt haare).Kõhulihastele jalgratturi crunches`id(tõstad jalad ja pea üles ning küünarnukkidega puudutad kordamööda vastas põlve).Proovi teha erinevaid variante siis ei muutu trenn rutiinseks.Edu

in reply to: Haarde tugevus #267247
    aivo1359
    Member

Seni kuni käsi on nõrk,võiks kasutada rihmasid.Mina treenin käte tugevdamist sangpommi rebimisega.

in reply to: Palju õnne Argo Ader! #265958
    aivo1359
    Member

Õnnitlused ka minu poolt sünnipäeva puhul!

in reply to: venitused #209773
    aivo1359
    Member

Minu kogemus näitab,et mida vanemaks inimene muutub seda suuremat rõhku tuleb panna dün.venitusele algul ja staat.venitusele lõpus.Seeriate vahel vajaduse korral teha düm.venitust.Käivitamine võtab vananedes rohkem aega ja vigastaused võivad külma lihasega paremini esile tulla.

in reply to: laialt surumine #222870
    aivo1359
    Member

Ka minu kogemus näitab,et väga laia haardega surumine ei anna mingit effekti.Pigem teeb tõesti randmed valusaks juhul,kui kangil(st. trenažööril) ei ole kätele vastavat kallet.Mina piirduks kuskil 90 kraadise nurgaga.

in reply to: Rinnalt surumine #223015
    aivo1359
    Member

Algaja kohta on see aeg liiga lühike,et tõsta juba suuri raskusi.Pole aimu,mis spordiga varem tegelesid?Treeningul peavad proportsioonid paigas olema.Tuleb treenida kõike põhilihaseid ja mitte omale meeldivaid lihaseid.Sellest tekivadki tehnilised vead.Lisaks tasub kurjalt kätte liigne kiirustamine tulemuse saamiseks.Selline on minu arvamus.Edu!

in reply to: Sangommi trenn #234169
    aivo1359
    Member

Ma teen küljelihaseid niimoodi, et panen 32kg pommi turjale ja siis teen kerekallutusi külje peale.

Olen seda varianti ka teinud,kuid pean pommi käes hoides tõhusamaks.Lisaks pean seda tõhusamaks.Pealegi haige seljaga on sinu varianti liiga riskantne teha,sest koormab selga ja võib valu tekitada.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 225 total)