Skip to main content

aivo1359

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 225 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Revitalisatsiooni raamat Fitshopist #276131
    aivo1359
    Member

Üks võimalus on ka Appollost tellida.Maksab 17.51

in reply to: Vanamees teeb ka trenni :D #280613
    aivo1359
    Member

Väga meeldiv on lugeda,et on palju pooldajaid vanema generatsiooni sportlikule harrastamisele.Ise ole ka propageerinud paljusid jõusaalis käimisega.Meeletult hea on pärast trenni olla,kui oma nn. laksu kätte saad.Hämmastavalt on ka mulle pakutud vanust üle kümne aasta vähem.Tänud toetajatele!

in reply to: KULTURISM EI OLE TURISM! #287030
    aivo1359
    Member

Kulturism on tervislik elustiil,mis on jõukohane igas vanuses!

in reply to: Hääleta Taavi Koovit aasta meessportlaseks! #279722
    aivo1359
    Member

Taavile antud 5 punkti!Tubli ja igati vääriv oma saavutuste eest!

in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #311978
    aivo1359
    Member

Peavalud võivad ka madalast pulsist tekkida,kuna ei saa normaalselt hapnikuga varustatud.Kõrge vererõhuga ei soovitata suurte füüsiliste raskustega tegeleda nagu ma olen kuulnud.Need on minu poolsed pakkumised.

in reply to: Millist mineraalvett eelistate? #311681
    aivo1359
    Member

Põhiliselt tarvitan joogiks Värska originaali mineraalvett,millel lasen gaasid välja tulla.Häda pärast olen tarvitanud mõne mahlaga(õuna-,mustsõstra-,kirsimahlaga jne.) maitsestatud vett.

in reply to: Kodune treeningseade #291361
    aivo1359
    Member

Pean mainima,et sellise ideega ehitis on mul juba olemas.Nimelt näitasin seda telesaates “Eesti nokitseb”.Vastavalt vajadusele keerates on võimalik teha erinevaid harjutusi.Vajadusel võib lisada mõningaid asju juurde.Selline tunne,et minu idee on järgi tehtud.Võib olla eksin.

in reply to: Palju Õnne Kaido Leesmann! #287181
    aivo1359
    Member

Õnnesoovid ka minu poolt!

in reply to: Kas tead kes peab ristmikul teed andma? #285042
    aivo1359
    Member

Selline risttee on olemas ka Rakveres raudteeülesõidul,kus on tihti segadusi olnud.Aga vastus on tõesti õige.Parem ikka kindluse mõttes küsida.

in reply to: Järjekordne algaja jõusaalis #279033
    aivo1359
    Member

Olen ennegi kirjutanud ,et algajal oleks mõtekam baasharjutusi mõni aeg treenida jõusaalis treeneri juhendusel ja põhiliselt trenažööridega,et organism harjuks.Et vigastusi vältida,alustada väiksemate raskustega.Edasi valida raskus,mida jõuad maksimaalselt kuskil 12 korda tõsta.Sellise kaaluga tuleks tõesti suur rõhk toidule panna.

in reply to: toidulisandid lapsele #279031
    aivo1359
    Member

Ei tohi last toidulisanditega ära hellitada.Korralik toitumine ja kõik on korras.

in reply to: Lihas valu? #279030
    aivo1359
    Member

Täiesti normaalne nähtus algajale.Tavaliselt on viimane aeg järgmist trenni alustada enne lihaste valu kadumist.Aga peale trenni soovitan teha korralik venitus.

in reply to: Pulsikellad, mudelid ja müügikohad #277760
    aivo1359
    Member

Üldiselt peaks pulsikellad olema veekindlad.Sai endale soetatud(2 aastat tagasi) REEBOK´i pulsikell ja olen täiesti rahul.Patakaid olen korra vahetanud.Maksis 1400.- EEk-i.Eks kallimatel ole rohkem funktsioone peal.

in reply to: Kas tühja kõhuga treenimine «põletab» tõepoolest rasva? #277750
    aivo1359
    Member

Võib olla jooksmisel või ainult kõhulihaste treenimisel on efekt olemas.Aga jõusaalis mina küll ei poolda tühja kõhuga trenni teha.Pean seda ebanormaalseks.Arvan,et siis kulub trennis rohkem jõujooki või vedelikku.

in reply to: trenn ja muusika #276568
    aivo1359
    Member

Kuna peamiselt tegelen trenniga kodus siis panen raadio lihtsalt taustaks mängima,mis oma korda aitab mõne lauluga head rütmi hoida harjutuse sooritamisel.Vahest panen eesti muusikat või klassikalist(nt.Bocelli).Ilma muusikata kisub asi liiga rutiinseks.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 225 total)