aivo1359
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aivo1359
MemberÜks võimalus on ka Appollost tellida.Maksab 17.51
aivo1359
MemberVäga meeldiv on lugeda,et on palju pooldajaid vanema generatsiooni sportlikule harrastamisele.Ise ole ka propageerinud paljusid jõusaalis käimisega.Meeletult hea on pärast trenni olla,kui oma nn. laksu kätte saad.Hämmastavalt on ka mulle pakutud vanust üle kümne aasta vähem.Tänud toetajatele!
aivo1359
MemberKulturism on tervislik elustiil,mis on jõukohane igas vanuses!
aivo1359
MemberTaavile antud 5 punkti!Tubli ja igati vääriv oma saavutuste eest!
september 2, 2011 at 8:10 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #311978aivo1359
MemberPeavalud võivad ka madalast pulsist tekkida,kuna ei saa normaalselt hapnikuga varustatud.Kõrge vererõhuga ei soovitata suurte füüsiliste raskustega tegeleda nagu ma olen kuulnud.Need on minu poolsed pakkumised.
aivo1359
MemberPõhiliselt tarvitan joogiks Värska originaali mineraalvett,millel lasen gaasid välja tulla.Häda pärast olen tarvitanud mõne mahlaga(õuna-,mustsõstra-,kirsimahlaga jne.) maitsestatud vett.
aivo1359
MemberPean mainima,et sellise ideega ehitis on mul juba olemas.Nimelt näitasin seda telesaates “Eesti nokitseb”.Vastavalt vajadusele keerates on võimalik teha erinevaid harjutusi.Vajadusel võib lisada mõningaid asju juurde.Selline tunne,et minu idee on järgi tehtud.Võib olla eksin.
aivo1359
MemberÕnnesoovid ka minu poolt!
aivo1359
MemberSelline risttee on olemas ka Rakveres raudteeülesõidul,kus on tihti segadusi olnud.Aga vastus on tõesti õige.Parem ikka kindluse mõttes küsida.
aivo1359
MemberOlen ennegi kirjutanud ,et algajal oleks mõtekam baasharjutusi mõni aeg treenida jõusaalis treeneri juhendusel ja põhiliselt trenažööridega,et organism harjuks.Et vigastusi vältida,alustada väiksemate raskustega.Edasi valida raskus,mida jõuad maksimaalselt kuskil 12 korda tõsta.Sellise kaaluga tuleks tõesti suur rõhk toidule panna.
aivo1359
MemberEi tohi last toidulisanditega ära hellitada.Korralik toitumine ja kõik on korras.
aivo1359
MemberTäiesti normaalne nähtus algajale.Tavaliselt on viimane aeg järgmist trenni alustada enne lihaste valu kadumist.Aga peale trenni soovitan teha korralik venitus.
aivo1359
MemberÜldiselt peaks pulsikellad olema veekindlad.Sai endale soetatud(2 aastat tagasi) REEBOK´i pulsikell ja olen täiesti rahul.Patakaid olen korra vahetanud.Maksis 1400.- EEk-i.Eks kallimatel ole rohkem funktsioone peal.
september 26, 2010 at 7:06 p.l. in reply to: Kas tühja kõhuga treenimine «põletab» tõepoolest rasva? #277750aivo1359
MemberVõib olla jooksmisel või ainult kõhulihaste treenimisel on efekt olemas.Aga jõusaalis mina küll ei poolda tühja kõhuga trenni teha.Pean seda ebanormaalseks.Arvan,et siis kulub trennis rohkem jõujooki või vedelikku.
aivo1359
MemberKuna peamiselt tegelen trenniga kodus siis panen raadio lihtsalt taustaks mängima,mis oma korda aitab mõne lauluga head rütmi hoida harjutuse sooritamisel.Vahest panen eesti muusikat või klassikalist(nt.Bocelli).Ilma muusikata kisub asi liiga rutiinseks.
-
AutorPostitused