Skip to main content

aivo1359

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 225 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #174474
    aivo1359
    Member

Ajakiri on minu meelest täitsa asjalik.Soovitus oleks,et oleks lahtiseid lehti treeningu päeviku kohta,nagu oli seda oktoobri kuu ajakirjas.Oleks mugavam kasutada.Arvan,et hind ei ole kallis.Parem natuke kallim kui mitte midagi!Sobib ka kogenumatele üle kordamiseks.Tuleb natuke laiemalt asja vaadata.

in reply to: Mis tööd teete sportlased? #173455
    aivo1359
    Member

Tegelen kalakasvatusega ja vormi hoidmiseks harrastan nn.jõusaalis käimisega.Spordi vastu on ikka huvi olnud.

in reply to: Kus saalis käite treenimas? #172889
    aivo1359
    Member

Kuna jõusaalid jäävad kaugele,olen sunnitud käima omanimelises jõusaalis.Nimelt on kõik enam-vähem vajalikud asjad ise tehtud.Võimaluse korral käin Vinni jõusaalis.Üksi tehes olen mõelnud ka turvalisuse peale,mis on väga oluline.Pean ütlema,et selles suhtes olen paremas olukorras.

in reply to: Kükkimine! #172146
    aivo1359
    Member

Jõutõmme on ikka hea.Aga teha väiksema raskusega ja kordusi rohkem.Jälgida tehnika puhtust.Endal on tehtud spetsaalne blokk küki ja jõutõmbe jaoks.Väga efektiivne.

in reply to: Õla valu triitsepsi treenigul! #172142
    aivo1359
    Member

Täpselt ka minu arvamus.Raskus on liiga suur või on ära rebestanud.Peab siis natuke vahet pidama ja ravima.See on minu kogemus.

in reply to: Mis valesti ? #172139
    aivo1359
    Member

See on täiesti individuaalne.Ise ei ole kumbagi kasutanud,kuna harrastan lisaks veel pommi viskamist.Sellega saab ka käed päris tugevaks.Ega ma ei pressi oma nõuandeid peale aga lihtsalt toon näiteid oma kogemustest.

in reply to: Mis valesti ? #172119
    aivo1359
    Member

Käte tugevus peaks ajapikku loomulikust tulema treenides.Hea harjutus on raskuse rullimine kätega üles ja alla.

in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #169377
    aivo1359
    Member

Sellist ajakirja oli kohe väga hädasti vaja.Juba tükk aega ei olnud midagi selle laadset.Eelmine kurturistide ajakiri läks kolinal põhja ja koos minugi poolt ettetellitud rahaga!Väga palju õpetlikku ka vanadele tegijatele! Kiitus!

in reply to: Hommikune trenn täis/tühja kõhuga? #90365
    aivo1359
    Member

Tühi kott ei seisa püsti!Mina näiteks jooks midagi vedelat(piima,jogurdit või midagi seele laadset).Aga eks see ole individuaalne.

in reply to: mure . #159592
    aivo1359
    Member

Hommikusöök söö ise,lõunasöök jaga sõbraga ja õhtusöök anna vaenlasele.Selline peab olema dieedi mõte.Kogemus on näidanud,et peale kuut süües tekivad igasugused hädad kaaluga ja kõhuga.Aga küsimuse esitaja toit on küll äärmiselt lahja.Ka vedela lurriga saab kõhu täis.Vaja oleks enamat!

in reply to: “Kulturism kõigile” #170494
    aivo1359
    Member

Viimane kommenteerija pani kohe kümnesse.Mul endal on see raamat kunagi soetatud.Aga viimase raamatu trükk on minu arust kõige asjalikum.

in reply to: Probleem rinnalihasega #92871
    aivo1359
    Member

Kui käed liiguvad igasse suunda peaks asi lihtsam olema.Loogiliselt tuleks kasutada võimalikult väikesi raskusi või kasutama algul kummilinte.Midagi peaks ikka mõjuma.Kavasid leiab internetist igasuguseid.

in reply to: Trenn Kodus #92898
    aivo1359
    Member

Järelikult tuleks soetada omale koju inventari ja lasta isal või kellelgi tuttaval elementaarsemad vahendid teha.Või osta üks universaalne komplekt.Trennida tuleks ikka kõiki lihaseid proportsionaalselt.Üksikute lihasgruppide tegemisel võib kuri karjas olla.

in reply to: Treeningud jõu arendamiseks. #132004
    aivo1359
    Member

Ikka hullemaks läheb!Igal asjal on piir.Tee rahulikult algaja kava umbes 70%-80% koormusega ja raskusega.See ala nõuab aega mitte lahmimist!

in reply to: Täielik masendus. #132003
    aivo1359
    Member

Ega kava liiga äkiline ole?Lihas tahab ka puhata.Huvi pärast pane oma kava kirja.

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 225 total)