aivo1359
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aivo1359
MemberTere Samakamees.Kala võid sa süüa minu teada iga päev,kui su rahakott kannatab.Oluline on mitte liiga üle soolata.Poes müüdav kala on kasvatatud meresumpades või siis kalamajandites spetsiaalse graanuliga.Mina soovitan süüa rohkem sisevee kalu,sest merevesi on juba küllaltki reostatud.On ka erineva maitsega kalu.Näiteks minu kasvatatud kalad on väga puhtamaitselised,sest meie kalamajand asub jõe alguses.Tänu kalale on mul luud väga tihedad.Käisin ükskord huvi pärast luutihedust kondrollimas.Jutt käib vikerforellist ja lõhest.aivo1359
MemberSuruma peaks tegelikult mölemat variante.Ise pean laia haaret tõhusamaks.Lisaks on hea teha käeliigutusi nn.ölaliigutused kangi sirgetel kätel hoides.
aivo1359
MemberProovi käsiespandreid või -rõngaid.
aivo1359
MemberMinul aitab näiteks hästi tugevalt ja pikalt välja hingata jooksu ajal.
aivo1359
MemberMina arvan,et peale 40minutit ja kuskil 75-80%ga peaks organism hakkama kulutama rasvasid.Nii,et kohe suusatama.
aivo1359
MemberJuhul,kui seljast nõks läbi käis siis on asi tõsisem.Muidu arvan,et tegemist on rebestusega või nihestusega.Arstil tuleks kindlasti käia ja lasta pilt teha.Omal on olnud halb kogemus.
aivo1359
MemberTähtis ei ole see kui vana või noor sa oled aga oluline on sporti teha.Siis ei teki halbu mõtteid ja on millele pühenduda.Samas saab oma vahel suhelda ja muljeid vahetada.Oluline on spordi tegemine.Endal vanust 49 aastat.
aivo1359
MemberLõpuks tuli ka konkreetne otsus.Tuleb vale-häbist üle saada ja aktiivselt tegutseda.
aivo1359
MemberKunagi praktiseerisin trenni kolm korda nädalas ja siis sai tehtud kõik lihased läbi.Aega võttis 2,5-3 tundi.Väga hea kogemus.
aivo1359
MemberOlen Marekiga täiesti päri.Tegelikult kujunevad igal tegijal kindlad lemmik harjutused välja ja sellele tuleks lisada üksluisuse vältimiseks teisi harjutusi.38 harjutust on mul peamised(sealhulgas kuskil seitse lemmikut)harjutused ning lisaks võimaluste piires proovin teisi variante.Asi peab olema mitmekesine.
aivo1359
MemberNädala kohta tuleb 38 harjutust.
aivo1359
MemberTere.Soovitan otsida Youtube-s (home training).Sealt edasi on lihtsam.
aivo1359
MemberPikkus 174cm.
Kaal 82kg.
Vanus 49 aastat.
aivo1359
MemberSaab ka blokkmasinaga altpoolt ühe käega korraga.Kodustes tingimustes kasutan veel lisaks kummiespandreid ning madalat ja laia nn.rööbaspuu varianti.
aivo1359
MemberKuna olen üks vanimaid tegijaid,siis oleks huvitav võrrelda sinu Kaido pakutud nelja päeva trennikava mailile aivo1359@hot.ee.Pean ütlema,et kunagi ammu oli minu treeneriks Indrek Otsus.
-
AutorPostitused