Skip to main content

aivo1359

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 225 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Millise pulsiga treenida? #187681
    aivo1359
    Member

Enne trenni tegemist teen aeroobset tõusva pulsiga.Umbes 10-15 minuti jooksul lasen pulsil tõusta üle 80%-ne ja siis uuesti alla 60%peale.Minu vanuse kohta teeb see kuskil 145 pulsisageduseni.Trenni ajal on pulss kuskil 140-155 SLS-i.Peamiselt rasva põletan rattaga või suusatades 145 pulsiga.Joosta ei kannata.

in reply to: Millise Harjutusega Näeb Inimese Jõudu #187212
    aivo1359
    Member

Kui valida ainult ühe näitaja baasil,siis on sangpomm.Minu arust on sangpomm füüsilise arengu suhtes väga mitmekülgne.See on minu kogemus.

in reply to: Sinu tulemused? #186925
    aivo1359
    Member

1.95kg.

2.125kg.

3.147kg.

Vanus 49a.

Kaal 82,5kg

in reply to: Lamades surumises ja kükis ei toimu arengut #185873
    aivo1359
    Member

Võib olla on su trenni kava ebapiisav.Mitu korda sa trenni teed ja pane ka kava kirja aimduse saamiseks.Mina soovitan teha kõike harjutusi nädalas vähemalt kaks korda ja teha kindla harjutuse puhul üks seeria raskem.Proovida võiks ka kindla kaalu korral näiteks ettevõetud kordusteni.Näiteks 80kg x 50korda.Teha vajadusel mitu seeriat kuni korrad täis.Kordusi teha algul 6-8korda ja allapoole vastavalt suudlikuseni.Head proovimist.

in reply to: Mitu korda nädalas? #42304
    aivo1359
    Member

Üritan käia neli korda nädalas ja kava on jagatud kaheks.

1.ja 4.päeval ülaosa ja kõht

2.ja 5.päeval käed,alaosa ja kõht

Vabadel päevadel suusk või ratas.

Suur rõhk on pandud soojendusele ja venitusele.

in reply to: Kas teie olete nii proovinud??? #148613
    aivo1359
    Member

Väga huvitav variant.Aga eriti oluline on võimalik tagada ohutus mitte kangi alla jääda. Super!

in reply to: Jooks #161982
    aivo1359
    Member

Midagi tegema hakkad siis peab olema mingi eesmärk.Jooksmine on algatuseks väga hea ja põhja loomiseks edaspidiseks.Sellise maa läbimiseks on head eeldused sealt edasi minna.Baas tundub palju lubav,kui ei pluffi.Jõudu.Aga kehalises võiks rohkem ikka korralikult käia.

in reply to: Millise mõju avaldab jooksmine hantlitega #162074
    aivo1359
    Member

Tuleb joosta nii palju,et oleks tunda kuhu mõjuvad.Ajapikku läheb iga väikenegi raskus raskeks.Olen suusatades seljakotti pannud 10kg ja 5km uisutanud.Küll oli tegemist lõpetamisega.Õlad olid järgmine päev päris valusad aga tunne oli hea.Eks neid võimalusi ole palju.Edu!

in reply to: Triceps: lamades prantsuse surumine ??? #164485
    aivo1359
    Member

Isiklikult olen mina selle artikliga suuremalt osalt päri.Kogemused tulevad kõik elust endast.Põhi rõhk on harjutuste õigel sooritusel ja pigem kergema raskusega.Olen jõusaalis tähele pannud harjutuste mitte puhtalt tegemist.Õpetamisel mõni võtab õppust aga mõni põlgab ära.

in reply to: Kodutreening #171123
    aivo1359
    Member

Mina olen väga edukalt koduse invertariga kodus hakkama saanud.Peamisteks raskusteks kasutan sangpomme(16kg;26,5kg ja 2tk.32kg)plokksüsteemil ja paljude harjutuste jaoks.Peale 25kg. hantlite ja espandrite on ülejäänud adribuutika oma tehtud.On ka huvilisi käinud ja rahul olnud.Põhiline on tahtmine.Kui huvi on võin rate`´i mõne pildi näitena panna.Jõusaal jääb ka kaugele ja kokkuhoid on suur!Edu!

in reply to: algaja jõusaalis käija #182836
    aivo1359
    Member

Mina võtaks algaja kava ja teeks kolm korda nädalas(E,K,R) ning jooksud vabadel päevadel.Esialgu pole mõtet lisanditele rõhku panna.Las organism harjub jõusaali koormusega umbes kolm kuud.Kiiret tulemust ei ole mõtet loota ja tuleb jälgida kaalu.Ega see kaal ei ole kerge taanduma jõusaalis käies,sest lihas on tihkem kui rasv.Soovin edu

in reply to: Südameprobleemid #182213
    aivo1359
    Member

Ega selg haige ei ole?Minul tekkis ka kunagi torkeid südame juures ja tuli välja,et kiirgas seljanärvidest.

in reply to: ÜLESKUTSE: J6mminaator sügiseks lavale! #180414
    aivo1359
    Member

Harjutuste puhtus jättis mõlemal tegijal vähe soovida.Muidu lahe.Edu!!!

in reply to: Lamades surudes selg valus? #180409
    aivo1359
    Member

Enne peaks ikka keha soojaks saama.Sellepärast kisubki krampi.

in reply to: Saun iga päev? #180216
    aivo1359
    Member

Peale trenni võib ju lihtsalt dušši all pesta.Mulle meeldib ka saunas käia aga üle kahe korra kuumas saunas ei käi.Tihe kuumas saunas käimine kurnab palju organismi. Eriti ohtlik pidi olema peale sauna kohe külma jooki juua.

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 225 total)