aivo1359
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aivo1359
MemberIgasugune liikumine on kasulik ja inimese organism harjub kõigega.Kõike tuleb teha mõistuse piires,muidu ei pea päeva vastu.Eks siis hommikusöök on ka vähe tugevam.
juuni 8, 2009 at 7:30 p.l. in reply to: kas 4 korda nädalas jõutrenni on sobilik, et lihast kasvatada? #200948aivo1359
MemberOma kogemuste najal võin öelda,et kodus on võimalik ideaalselt trenni teha.Minu kava on jagatud kaheks ja nelja korrale nädalas.Aluseks on põhilihased ja vältida monotoonsust.Pidevalt teen vahelduvaid harjutusi juurde baasharjutustele.Et saada väikest ettekujutust minu treeningust,soovitan Tanel vaadata saadet internetis Eesti nokitseb.Loodan,et leiad.Edu!
aivo1359
MemberViimane harjutus oli mõeldud õlgadele ja trapetsile mingil määral.
aivo1359
MemberVaatasin huvi pärast suvereporterit ja tundus inimestele küllaltki hirmuäratav.Inimesed on küllaltki pelglikud.Aga üpris naljakas.
aivo1359
MemberInimene läheb tigedaks siis kui ei ole arvatavasti saanud sellist vastus,mida ta ootab.Kõige vähem võiks solvuda asjalike nõuandjate peale.Pean silmas pädevate nõuannete eest ROtterit.Ise olen praegu õlaga hädas ja kasutan raviks mesilasi.Tundub päris tõhus olevat.Trenniga pean täielikult pausi,et lasta õlal korralikult paraneda.
aivo1359
MemberKui ei ole rebestusi ega luuvalusid võib vabalt lasta edasi.Valu on mingil määral loomulik.Eks soojendust tuleks ikka teha kindlasti!Ise teen koos rattaga sõiduga kuskil 20-25minutit.
aivo1359
MemberSee on väga meeldiv,et olen saanud natuke endale toetajaid.Aitäh!Loomulikult ei ole näidatud kõike harjutusi,mida sellega teha saab.Esiteks kaalu võib peale panna kasvõi 200kg.Ise olen ainult kuskil 147kilogrammiga teinud.Peale näidatud harjutuste saab teha veel kükke eest ja tagant kangi variandina ning ikka turvaliselt,pingil lamades jalgade surumist,kaldpingina kasutada(neg. ja pos.) rinnalihastele,selja lailihast,trapetslihast ja muidugi tõukamist ning surumist eri variante,jõutõmmet.Loomulikult üritan imemasinat veel täiendada.Lisaks on võimalik panna lisa torusid kükkimise jaoks ja rinnalt laiahaardega surumiseks.Rõhk on pandud ka aparaadi lihtsusele.
aivo1359
MemberKa mina olen mingil määral selles jaburuses mingi osa arvatavasti andnud.Huvi pärast võiksid Ott minu ideega tutvust teha.Mingil ajal sai see välja reklaamitud.
aivo1359
MemberKahe bloki vahel kokkutõmbed aitavad siselihaseid.Häda pärast saab ka ühega ja korda mööda.Teine pool peab olema fikseeritud ehk hoiad lihtsalt vaba käega end paigal.EDu!
aivo1359
MemberVäga meeldiv oleks mõni koht sellest väsitavast poliitikast puhtana hoida.Selle jaoks võiks kasutada teisi kohti!
aivo1359
MemberOleks päris huvitav!
aivo1359
MemberPeale trenni tunnen mina end küll väsinuna aga kaif on hea.Mugid kohe kõhu täis ning võib peale pesemist rasket und magada.Juhe nüüd kokku küll ei jookse.Arvatavasti võib viga olla vee puuduses trenni ajal või enne trenni on kõht liiga tühi.Võib ka olla raske tööpäev ja lisaks raske trenn.See on minu arvamus.
mai 16, 2009 at 6:48 p.l. in reply to: Balti Mat¨ kulturismis, fitnessis ja bodyfitnessis 2009 Kõik galeriid lisatud #196709aivo1359
MemberVäga operatiivne tulemuste edastamine!Suured tänud kõikidele vaevanägijatele ja palju õnne osalejatele ning treeneritele!Palju edu edaspidiseks.
aivo1359
MemberSoovitan esimesed kuud piirduda ikkagi algaja kavaga või teha kolm korda nädalas põhilised lihased.Organism peab vaikselt füüsilise koormusega harjuma.Väga kasulik oleks mängu võtta sangpomm ja rippes lõuatõmbamine.Hiljem võiks juba rohkem jõule rõhku panna.Põhiline mitte kõike liiga kiiresti tahta!Venituste kohta peaks jõusaalides loogiliselt stendid olema või isegi venitamiseks oma nurk olema.
aivo1359
MemberVäga efektiivne on jalad 90kraadi all hoida ja kallakul (45kraadi)istudes kere tõstmine vaheldumisi vasakule ja paremale käed ees koos.Praktiliselt puhke momenti ei teki.Teen korraga 15korda mõlemale poole ja nii kolm seeriat.Kere lased maaga paralleelseks algasendis.See on üks minu harjutustest kõhulihastele.
-
AutorPostitused