Skip to main content

aivo1359

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 225 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Harjutustepank Edgar Valterilt #384984
    aivo1359
    Member

Mul on isegi see raamat alles!Nostalgia laks.

in reply to: Soojendus #346477
    aivo1359
    Member

Mina isiklikult soovitan ikka enne trenni soojendust teha.Teema algatajal tasuks seda arvestada.Sellest peaks kujunema loomulik vajadus,et vältida rebendeid ja liigeste valusid.Edu!

in reply to: Punnis kõht #334389
    aivo1359
    Member

Minu loogika ütleb,et peale kõhu trenni tuleks rõhk panna ka seljale ja külgedele.Jooki tarbida trennis iga 20 min.tagant paar tugevat lonksu.Sass01-kiitus humoorika versiooni eest!Kui suu kuivama hakkab,on juba vee puuduse tunnus.Hilisem joomine ei kompenseeri seda vaegust.

in reply to: Kas on üldse võimalik ? #334381
    aivo1359
    Member

Kõige effektiivsem on minu arust aeglane kaalu langetamine.Toitumine kindlatel kella aegadel ja korrapärane treening peaks kaalu paika panema.Pole kunagi spets toidumenüüd kasutanud.Toitunud normaalselt ja kindlatel kella aegadel.

in reply to: Jook mida jood trenni aeg? #334375
    aivo1359
    Member

Peamiselt Värska mineraalvett,kuid loksutan enne gaasid välja.

in reply to: Selja vigastus. #333609
    aivo1359
    Member

Võib olla peaks soojendusele rõhku panema ja mitte kohe raskete raskustega alustama.Seistes võid seljaga kuskile toetada vajaduse korral.Loomulikult tehnika paika.Suurte raskustega hakkadki väänutama.Edu.

in reply to: Multifunktsionaalne pink, et saaks teha baasharjutusi kodus #328787
    aivo1359
    Member

Tere,fender.Ideede leidmiseks annan sulle väikese ettekujutuse oma spordiinventarist.Selleks mine Fitness ratesse ja otsi aivo1359 üles.Kõik on kasutusel kodustel tingimustel,sest klubi asub kaugel.

in reply to: Treening: 1x nädalas jõusaal 1x ujula 1x kodune trenn #328685
    aivo1359
    Member

Tere.Mina soovitan jõusaalis suurem rõhk panna sellistele aparaatidele ,mida kodus ei ole.Jõusaalis teha tugev treening ning muidugi suurem rõhk panna baasharjutustele.Kirjutatud kava jääb kahvatuks.Kavad on kõik saadaval.

in reply to: Kuidas treenida seda osa kerelihastest. PILT ! #326803
    aivo1359
    Member

Tere,tommy17

Väga kasulikku infot saab raamatust `”Üldtreeningu anatoomia”

in reply to: Kodus treenimine (vajalikud riistapuud) #322523
    aivo1359
    Member

Tere Laukus.Põhiliselt olen minagi kodus trenni teinud kulutuste kokkuhoiu pärast.Enamus invertar on oma tehtud.Viimati valmistasin jalanõud,mille külge on võimalik hantlid kinnitada.Sedasi saan ma väga erinevaid harjutusi jalgadele teha.Lisaks veel puusadele,seljale ja kõhulihastele.Soovitan soetada sangpomme mitmes kaalus.Põhilised asjad on eespool juba pakutud.Soovitan soetada väga kasulikku raamatut “Üldtreeningu anatoomia”

in reply to: Loaded Cup 2012 #146086
    aivo1359
    Member

Õnnitlused Ott minu poolt ka!!!

in reply to: Monika Saar järelkasvuga saalis! #196175
    aivo1359
    Member

See on elav näide,kuidas on võimalik kodustes tingimuste trenni teha.Minu poolt palju edu edasiseks!

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #205203
    aivo1359
    Member

Kes tahab, leiab tuhat võimalust, kes ei taha, tuhat põhjust

in reply to: Janar Rückenberg – Team FAST “2016 suvi…” #212764
    aivo1359
    Member

Tundub,et selg on iseenesest väga kõva trenni saanud (heas mõttes) aga tehnikaga võib niimoodi kriipsu peale tõmmata!Pärast kannatad terve elu.

Toores jõud ei ole alati väljapääs.Edu!

in reply to: Kaido Leesmannil on täna sünnipäev! #245412
    aivo1359
    Member

Õnne ja edukaid kordaminekuid edspidiseks!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 225 total)