aiverson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aiverson
MemberKas see sobib ka algajamale trennitegijale. Kuskil pool aastat treeninud.
aiverson
MemberTegelikult olen sealt ka harjutusi võtnud. Äkki keegi saaks anda totaalselt erineva kava kuskilt mujalt? Äkki on?
aiverson
Memberaiverson
MemberKas see harjutus nimega “Traktor” arendab selja paksust?
aiverson
MemberAga näiteks, kui ma hetkel teen tavalise edasijõudnute kava järgi? On see halb?
aiverson
MemberÜldiselt mulle ie meeldi üldse sellised tehnikat nõudvad harjutused. Võib-olla tõesti mingi omamoodi allergia või kartus…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aiverson
MemberSaada heaks korvpalluriks ja mitte lihasmassi kaotada. Palju ma seda pulbrit pean panema sinna sisse?
aiverson
MemberKuskilt lugesin, et süsivesikud trenni ajal peatavad rasvade põlemist treeningu ajal? Vastab tõele?
aiverson
MemberKui ma peale trenni joon valgu ja süsivesikute jooki, kas siis on mõtet pool tundi hiljem kodus kohupiima süüa ja jogurtit juua? Ja veel üks küsimus: et mitu supilusikatäit valgupulbrit ja viinamarjasuhkrut ma joogi sisse pean panema?
aiverson
MemberAga millest on see tingitud, et kui kõhtu sees hoian, siis on see üsna kena ja lame (mistõttu olengi juba harjunud kogu aeg kõhtu sees hoidma), kuid kui lõdvaks lasen, on selline punn ees nagu oleks rase. Viimast ma aga teps ei ole.Endal ka selline jama. Oskab keegi aidata?
aiverson
MemberTulin just trennist ning võtsin 250 g rasvata rosinatega kohupiima ning peale panin kaks teelusikatäit kirsi-maasika moosi. Sobib või jääb millegist puudu/üle?
aiverson
MemberAm I stupid or somenthing, aga ma ei saa ikkagi aru, kas see sobib ka trennijärgseks taastusjoogiks?
aiverson
MemberAga see taastusjook ei ole?
aiverson
MemberOskab keegi öelda midagi selle aine kohta? A ja kas seda tasub algajal ka tarbida? Oleks suht kiiresti vaja teada, sest varsti läheb ostmiseks, kui läheb…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aiverson
MemberKust kohast sa USN-i tooteid saad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sõbra isa kaudu saaksin. On need siis nii halvad, et neid kuskilt ei saa?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused