aivar424
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aivar424
Member7
aivar424
MemberMa arvan, et kas see kaldub rohkem sinna poole, et füüsiliselt on väsimus peal ja sooviks pigem õhtul magada, kui trenni minna. Mul endal oli ka varem nii, et uni ja väsimus oli õhtul päris peal aga siis mõtlesin, et proovin siit samast Fitshopist saadaolevaid vitamiine. Valisin Olimpi multivitamiinid&mineraalide kompleksi ja aitas vägagi.
aivar424
MemberSorry, et teemasse sisse trügin aga kas keegi oskab soovitada midagi, mis aitaks sügis/talvise väsimuse vastu? Lähen ilusti 24 paiku magama, ärkan 7-8 hommikul aga tööl olles ikka kipun haigutama ja selline väsimuse tunne on kogusaeg peal. Omastkäest tean, et suvel sellist probleemi ei esine, kuna siis enamasti on ka päikest piisavalt. Kas peaks siis D vitamiini kogust suurendama? Hetkel ostsin Fitshopist Olimpi vitamiini&mineraali kapsleid. Kas selline toode aitaks ka selline probleemi vastu?
aivar424
MemberKas Spartas või mujal fitshopides Serious Massi veel müüakse?
aprill 16, 2012 at 6:50 p.l. in reply to: Kas keegi teab soovitada mõnd head toitumisspetsialisti? #99369aivar424
MemberKaua toitumiskava kokku pannakse? Tellisin üle nädala tagasi kava siit, ülekanne läks ka ammu teele aga mingit meili pole tulnud…
aivar424
MemberJrx, saatsin sulle mõni aeg tagasi privaatsõnumi, ole hea vaata, kas tuli ikka kohale
aivar424
MemberVali ülalt Tööriistad>Treeningkavad>Algajate kava
Seal peaks esialgu kõik sees olema, et ennast vormi viia. Treeni selle järgi mõnda aega ja siis vaatame edasi.
aivar424
MemberOlen 13aastane ja kaal on 46, pikkus 167cm. Arvan, et olen alakaaluline, kes teab.Jõusaalis ma pole veel käinud, aga lähen kohe kindlasti. Mida ma peaksin sööma, et kaalu juurde saada, kuna ma olen praegu tõeline luukere
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahaks väga kaalu juurde saada ja taas vormi saada. On mul mõtet enne trenni kreatiini ja peale trenni proteiini süüa vms?Ei ei, alguses pole mõtet mingeid lisandeid süüa. Kõige lihtsam, vaata üle oma baasainevahetus(BAV), sinna lisa juurde palju sa päevas energiat kulutad ja saad enmavähem kcalorid, kui palju peaksid sööma, et kaal tõuseks. Siit lehel natukene otsides leiad hea bav-kalkulaatori, mul hetkel pole peas. Samuti asja võti on järjepidevus, selleks, et kaal tõuseks tuleks süüa igapäev rohkem, kui su keha kulutada jõuab ja ongi kogu muusika
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisanditele kuluv raha pane parem toidu alla, vähemalt alguses ei anna sulle nad midagi erilist juurde, peale rahakulu. Käidud nähtud värk

aivar424
MemberAastaga nüüd küll midagi muutunud pole. Kui on siis foorumi lugeja, mitte foorumi sisu.Mitte aastaga..vaata mu liitumise kuupäeva, ma lugesin juba siis seda foorumit, aga tõsisemalt tegelema hakkasin see aasta alles.
aivar424
MemberTegelt kui võrrelda praegust seisu, näiteks selle ajaga, millal ma selle foorumiga liitusin, siis pilt on ikka suht palju muutunud.
Siis öeldi, et tee aasta otsa korralikult trenni, toitu korralikult ja hästi ja kui midagi puudu jääb, siis proovi veidikene valgupulbrit ka! Kreatiini kasutamine oli ikka suht edasijõudnute pärusmaa, prooviti siis, kui jõusaaliga paariaastane kogemus ja kindlasti alustati kuuriga, mida nüüd tehakse-ei tehta.
Maailm muutub suhteliselt kiiresti ikka…
aivar424
MemberLubaks ka siis kehakaalu suurendada 85-90kg
Eks näeb, mis välja tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmisel aastal hea vaadata, kas jõudsid oma eesmärgini ja kui kuskil avalikus kohas kirjas on ka, siis motivatsioon sellevõrra suurem
aivar424
MemberTere,
sorry, et teemasse niimoodi sisse trügin, aga minu küsimus peaks nagu haakuma antud teemaga siin.
Endalgi käsil massikasvatamise periood ja sooviks nõu. Pärast trenni segan siis kokku Malto6 ja Whey3(60gr ja 30gr), segan need kokku kas piima või keefiriga, lihtsalt endale maitseb rohkem kui tavalise veega. Mõtlesin siin veidi ja tekkis küsimus, et suurendaks süsivesikute kogust sheigis(Malto6 arvelt), seda siis kuskil 80gr peale. Mõte selles, et kiirendada massi lisamist.
Iseenesest oleks hea kui see toimiks, probleem nii suur ei olegi, kui veidi rasva ka tuleb rohkem, lihtsalt mõtlen, kas keha omastab selle kõik ka ära.
Hetkekaal 72
Pikkus 181
aivar424
MemberKui sa kasutaksid seda Janika soovitatud algajate kava(2), siis nende vahenditega, mis sul on seal olemas, saad kõik ettenähtud harjutused tehtud.
Nojah okei, eraldi säärepinki sul pole, aga seda saad näiteks kangiga ka teha
aivar424
MemberMis sellisest toitumis kavast arvate?Hommikul putru,praetud muna,(mitte m6lemat korraga)
päevasel ajal 300g kohupiima,siis mugin seda koolitoitu,enne trenni paar banaani,peale trenni 300g kohupiima,pool kilo banaani,piima,mingi 400ml ning m6ned kohukesed ja 6htuks siis kartulid,k88giviljad jne,sealiha,m6nikord kanafileed.
Toitumiskava on igati hea valik, see menüü on päris ok minu meelest
aivar424
MemberVõta parem vahepalaks üks pakk kodujuustu või kohupiima…on tervislikum ja kasulikum kui snickerist süüa
-
AutorPostitused