Skip to main content

airmax27

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 106 through 111 (of 111 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Õhupuudus. #239615
    airmax27
    Member

Teoreetilised küsimused: Mis tööd teed?

Kuidas kaela ja õlavöötme pingega on?

Treeningkava on tasakaalus?

Ehitaja olen aga hetkel töökoormus väga väike nii et koormust ei tohiks kaelal ja õlavöötmel eriti olla ja treeningkava selline:esmaspäev rind ja selg, kolmapäev õlad trapets ja kõht, reede jalad ja käed.Mõni nädal lisan veel ühe päeva ükskõik millise neist kolme päeva kavast.Mõnikord harva olen ka natuke aeroobset teinud.

in reply to: Õhupuudus. #239548
    airmax27
    Member

Mul oli samamoodi, eriti kui sv-rikast toitu süüa. Vahepeal vähenes see olukord.

Praegu on täpselt piiri peal, kuidas kunagi.

Kuidas sul muidu aeroobsega on? Teed? Aeroobne on päris hea stressimaandaja.

Aga Rotterilt ootaks heameelega soovitusi.

Olen üritanud kaalu tõsta viimased neli kuud (mis on ka õnnestunud)ja aeroobset trenni väga vähe teinud, nii et suhteliselt kehvad lood on sellega.Proovin rohkem aeroobset trenni teha ja vaatan mis toimub, võibolla tõesti aitab.

in reply to: Õhupuudus. #239546
    airmax27
    Member

Üks võimalus on ärevushäire.

Mis selle ärevushäirega peale hakata, kas on midagi mis aitab?

in reply to: Õhupuudus. #239472
    airmax27
    Member

Milline on kehakaal, pikkus ja rasva%?

Kaal 74kg, pikkus 173cm aga rasvaprotsendi kohta ei oska muud öelda kui et kõhulihased ikka näha, nii et väga kõrge vast ei ole.Olin siin Soomes töötamisega kaalu palju kaotand ja kuna aega hakkasin 5 kuud tagasi trenni tegema kõvasti ja kaal tõusis 66kg pealt 74kg-ni.

Kaua kestab selline õhupuudus?

Tavaliselt kui midagi tegema hakkan ja püsti tõusen siis kaob ära, õhtul jään lõpuks magama ja kui hommikul ärkan siis pole nagu midagi viga.

in reply to: Õhupuudus. #239467
    airmax27
    Member

Kirjelda täpsemalt.

Kui istun näiteks siis nagu jääks õhku puudu ja üritan sügavamalt hingata, selline tunne nagu kopsumaht oleks väike vms.Kui pikali olen siis selili hakkab nagu rohkem tunda andma aga külili olles nagu parem.Kui püsti tõusen ja liigun või kui trenni teen ei ole midagi viga ja tundub nagu rohkem täis kõhuga annab tunda ja rohkem siis kui koormust on olnud.

in reply to: USA toidulisandid #236110
    airmax27
    Member

Kuna tekkis huvi odavamalt toidulisandeid osta(välismaalt) siis sai uuritud tollist ja ravaimiametist järgi mida tohib ja mida mitte.Kõik mis ei kuulu ravaimite alla on lubatud(proteiinid,aminohapped jne.) aga näiteks sellist toodet nagu Tribulus Terrestris ei tohiks tellida.. kui toll lahti kisub ja avastab siis pakist ja rahast ilma. Siin siis näha mis taimsed produktid ravimite alla kuuluvad https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=885965

Alati on võimalik muidugi helistada Ravimiametisse ja sealt otse küsida, sealt vastatakse meeledi.

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 106 through 111 (of 111 total)