airmax27
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
airmax27
MemberTereMul plaanis koju muretseda kükipuur. Koduks tavaline lasnamäe korter. Kükipuuride põhja mõõtmed olen vaadanud on tavaliselt meeter * meeter. Sellist asja ma korterisse sisse tassida ei saa, ei mahu kuidagi uksest ja koridorist mööda. Oskab keegi öelda, kas kükipuure müüakse ka kokkupandavaid? Või nad ongi kõik kokkupandavad, lihtsalt mu enda silm ei seleta piltide pealt. Ja saab keegi soovitada mõnda odavat poodi
Tänud
Usun, et need ikka kõik kokkupandavad.Kus kohast plaanid osta? http://www.treeningvahendid.ee seal tehakse sulle just selline nagu ise tahad ja ka hind soodne.
airmax27
MemberSiin üks soome netipood kus selline asi müügil http://kauppa.voimaharjoittelu.fi/sportkra…vyo-p-3123.html
jaanuar 16, 2011 at 12:25 p.l. in reply to: Toidulisandite säilivus ja pikaks ajaks varumine #286555airmax27
MemberJärjest kõrgemaks neil hinnad lähevad seal…Jah hinnad on neil tõusnud. Samas, kui suurema koguse olen võtnud siis nad on 10% alet ka teinud.
jaanuar 15, 2011 at 10:28 p.l. in reply to: Toidulisandite säilivus ja pikaks ajaks varumine #286471airmax27
MemberSelle lehe peale tuli kohe selline asi meelde:
Enne opti-mass.com-i müüsid nad funfan24.com-i alt ja olen neilt korrduvalt ostnud ja kõik ka alati kätte saanud.Hinnad on neil VÄGA head, ainuke koht eestis, kus hinnad soome ja UK netipoodidega võrdsed või isegi odavamad.
airmax27
Member300ml piima + 3tl suhkurt ja taastusjook valmis.Argo
Suhkur on kindalsti parem, kuna on kiirem süsivesik kui õun.
airmax27
MemberVäidetavalt parandab valgusünteesi ecdysteron, mis ei ole keelatud aine. Kahjuks on selle kasutamine suhteliselt kallis kuna selleks, et asi tulemusi annaks peab seda tarbima vähemalt 5mg kehakaalu kilogrammi kohta.
airmax27
MemberBonsunas ju lausa müüakse seda imevett ja kiidetakse taevani:http://annikasummel.blogspot.com/2010/05/legs-day.html
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ei müüda ainult Bonsunas vaid paljudes netipoodides üle euroopa, USAst rääkimatta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>airmax27
MemberLol, ma kusjuures mõtlesin, et peaks sinuga ühendust äkki võtma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga saab tehtud ..
“>airmax27
MemberMa hetkel soomes aga kui ma tagasi tulen siis helista mulle, koostan sulle treeningkava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Elan su vastasmajas
“>airmax27
MemberÕnneks soomes http://www.Fitnesstukku.fi-s see toode päris soodsa hinnaga veel olemas. Võib-olla õnnestub see isegi ära proovida
“> Kahjuks nemad eesti oma tooteid ei saada, nii et selleks et sealt midagi tellida peab, kas soomes või rootsis elama.airmax27
MemberPõhikomponent ATD oli sama mis kunagi siin müüdud Eiselti TestFX-is. Ma ei usu et ta rasva põletab, vee viib lihtsalt välja.Huvitav, kas ATD oligi põhjus miks Nov. ära keelati?
airmax27
MemberNetist vähe uurides selgus, et antud toode on tarbijalt head vastukaja saanud, nii et kahju et see ära on korjatud. Novedex XT tõstis meessuguhormooni taset ja ei lasknud kehal naissuguhormooni väga palju toota ja parandas rasvapõletust.
airmax27
MemberKui nüüd täiskasvanud inimese seiskukohast võtta siis kuidas suhtuda Animal Pak-i? See toode on ju 2010 Supplement Award Winner
“> Eestis keelatud kuna päeva annused liiga suured.airmax27
MemberEesti oma ikka. On see oluline, millega põhjendati ?
“>
Võimalik et ravimtaimede sisaldusega, võimalik et vitamiiniannustega.
Kas on mõni tuntud toidulisandi tootja, kes pakub ka naturaalsemaid vitamiine?
airmax27
MemberSegane lugu, ilmselt jah vastavalt vajadusele. Võimalik et probleemiks on ka vitamiinide nn apteegivormid. Multivitamiinis on reeglina just need. E-vitamiini puhul on selge vahe apteegivitamiinil (alfa-tokoferool) ja looduslikul segul, esimene on ilmselt kahjulik.Dorian Yates promos vahepeal naturaalsemat sorti multivitamiini, aga ravimiamet pani selle kirikuvande alla.
Mis ravimiametist jutt käib? USA? Millega siis seda põhjendati?
AutorPostitused