Aimuu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aimuu
MemberMul kadus ka imeväega 120 fitti kunagi ammu, aga ei teinud sellest erilist numbrit. Ehk moderaatorid tagastavad sulle need fitid kui kadumise põhjust ei leita.
Aimuu
MemberVideo on maas, on veel kohti kust seda näha peale youtube?
Aimuu
MemberHeh, vb tulevikus tõesti presindent, aga hetkel liiga noor ta selleks ametiks_
Aimuu
Member1.16
2.175
3.75
4.61
5.40
6.38.5
7.83
8.112
oktoober 9, 2009 at 9:33 p.l. in reply to: Oleks vaja massi, taastusvahendit, kuid ei tea millist. #225930Aimuu
Membermucle+ ja ac-c soovitan.ht-r + mucle+ combo peaks ka olema hea.
Aimuu
Member3 asjaTOIT
TRENN
JÄRJEPIDEVUS!
+ serious mass
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
MemberAimuu
MemberHera80 karamell nii ära tüütanud juba, jube. segan igast möksi sisse, et maitset muuta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lemmik ja parim minu jaoks whey gold siiski.
Aimuu
MemberMa ei taha midagi solvata vms, aga mind huvitab see, et kui sa olid ülekaaluline ning järsku võtsid sellise pommi alla, et kas see nahk ripendama ei jäänud ? Tõmbus korralikult tagasi ikka ?võtsin ka alla väga palju ja kiirelt, mul jäi lopendama küll, möödas 3 aastat ja asi on paranemas.
Aimuu
MemberVäga jube dieet, ise küll sellist välja ei kannataks vist, aga noh mine tea kui maadleja oleks siis oleks ehk tahtejõudu rohkem selles suhtes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
Memberkyll see kraksumine regulaarse õla treeninguga ära kaob…Ei kao ta kuhugi, mul küll mitte, väike kraks käib ikka ringe tehes läbi, aga valu ei tekita.
Aimuu
MemberLooma-lapsed, nagu väiksed jänesed, kassid, kanad, jt, on lahedad, aga samas ka täiskasvanud loom on omamoodi tore vestluspartner, eriti kassid minumeelest suurena on ka väga intellektuaalsed ja intelligentsed, siis üks tore täiskasvanud kass:Vihkan seda kui mu kass neid karvapallle oksendama hakkab toas, vahest hakkab minu voodis öökima.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>midagi sarnast: http://www.youtube.com/watch?v=q8kyV7d4vdI…feature=channel
Aimuu
MemberTäna siis jälle aheldan ennast erinevate inimeste käe külge. Saate algus nagu ikka 20.00. Seekord on käeküljes kodutu mees Valter. Vaheseik peaks tulema ka pronksiöö ühe peategelase Dmitri Klenskiga ja lõpetuseks Katrin Väli.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Head vaatamist!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõotab tulla põnev saade, PEAB vaatama.
Aimuu
MemberOlen ise kahel korral umbes sama asja tunnistajaks olnud võistlustel. Kunagi IFBB Euroopa mv tel 97 aastal Minskis üks naisterahvas ei olnud oma kolmanda kohaga rahul ja medal lendas samaoodi saali. /Viimane aasta kui ma ei eksi kui naiste ja meeste kulturismi suurvõistlused koos peeti./Teine kord oli 2001a NABBA Maailmameistrivõistlustel Austrias, Badenis kus üks lühema kati meeslihamägi teise koha sai. Pandi medal kaela, mees seisis hetk, võttis medali tahtis selle üleandjale kaela panna mis ei õnnestunud ja saali lendas seegi medal. Keskmine sõrm püsti tatsas vend veel natuke laval ja kadus siis kardinate taha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ikka juhub.Ja kas saalis olev püüdja omale ka sai medali või võeti käest? jalgpallivõistlustel minu arust pallid saab omale, kui ma ei eksi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2009 at 7:53 e.l. in reply to: World Woman Championship Como 2009 (naised jõudsid koju -pildid lisatud) #225653Aimuu
MemberOmadele tuleb ikka poialt hoida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused