Aimuu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 14, 2009 at 5:59 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 14 oktoobril on Serious Mass 5,5kg Optimum Nutriton ilt #227432
Aimuu
Member1725
oktoober 14, 2009 at 5:57 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 14 oktoobril on Serious Mass 5,5kg Optimum Nutriton ilt #227429Aimuu
Member1625
oktoober 14, 2009 at 5:55 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 14 oktoobril on Serious Mass 5,5kg Optimum Nutriton ilt #227426Aimuu
Member1525
Aimuu
MemberMulle meeldis see kui ott klubis tantsu pani
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
MemberKuna rohelise tee kapsleid kasutatakse dieetkombos siis julgen öelda, et roheline tee parim ainevahetuse jaoks.
Olen ise ka neid kõiki tarbinud ja minu puhul mõjus roheline tee kõige paremini (mõjub siiani)
Aimuu
MemberPäevad vali nii kuidas endale sobivam, peamine see, et ära taastuks, ise E,T,N,R 4x nädalas trenn.
Aimuu
MemberKüsiks siis, et kas surumissärgiga trenni ka hea teha? või see on liiga tülikas koguaeg selga pista?
Aimuu
MemberSelge, trenn on kõva, nüüd keeran viimase vindi peale ära ka!
Tänan vastuste eest.
Aimuu
Memberkõhulihaste harjutused siiski rasva kõhult ära ei kaota, tuleb teha aeroobset trenni ja õieti toituda. soovitan sul tellida toitumiskava, see murrab enamus muredest siiski.
Lisandeid algul võtta ei soovitaks.
Aimuu
MemberNagu minu bioloogia õpetaja ütleb, rohud ei aita, kui aitaks siis poleks ju mingit tulu nende pealt.
Aimuu
MemberOlen kuulnud, et saksa mahutreening pidi ka mingil määral rasva põletama, vastab see tõele?
Aimuu
MemberKa minul oli vererõhuga probleeme, nimelt oli kõrge. Kaalus alla võttes ja õieti toitudes asi paranes. Ei ole vaja neid rohtusid näost sisse lahmida, vererõhku regullida saab toiduga täielikult.
Aimuu
MemberA kui treenida erinevaid lihasgruppe seeriates 6×10-12, kas seda võiks ka juba vastupidavuse treenimiseks rohkem nimetada ?Jah, võib küll.
Aimuu
MemberPeale trenni hea uni, seatud omad eesmärgid mida tahaks ellu viia. Nüüdsest juba sõltlane.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
MemberSiiski paljud on ka jutu järgi naturaalid, kuigi tegelt mustad poisid, kus see tõde siis on kes on puhas kes mitte?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused