Aimuu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aimuu
Member105 olemas, kaal 75kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
MemberOn küll, aga minu teada imevähe.
Aimuu
Membermul jäi ka, aga pärast lisasin vett juurde, loksutasin ja panin kinni.
oktoober 18, 2009 at 1:29 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 15 oktooberil Jõusaalivöö Fast ilt #228418Aimuu
MemberKasutaja Maxcar’il selline mure, et võitis küll oksjoni, aga fitte pole maha laekunud, et kas tal jäävad need alles või?
MemberValmimas käia veel ei saa, aga pole kellegi poolt, täiesti külmaks jätavad need lubadused, pole enne ükski lubadus täide viidud ja ei juhtu seda ka lähima 10 aasta jooksul.
MemberKuule,proovi kreatiini ja kas sa julged tulla väitma,et se ei mõju sulle ja ei anna jõudu??Valgud ja amiinod on jällegi vajalikud selleks,et ei tekiks vigastusi kui on suured igapäevased füüsilised koormused,otseselt jõudu naad jah ei anna.Lisaks omega 3,et pump oleks korras ja nahk ei kuivaks.Selliseid koguseid nagu vajavad tugevalt treenivad spordimehed ei saa kuskilt kalast ja munast elusees,pead end lolliks õgima.Ma olen 2 purki kreatiini sisse söönud ja mõju ei miskit, mis ma tegema pean nüüd?
MemberÕnne! Kõik väga võimsad!
Member12-17 vms peaks olema see parim arenemise %, nii siin foorumis räägiti.
Aimuu
Memberhaapsalus üldse mingit võitluskunsti trenni vms?
Aimuu
MemberAimuu
MemberJooksulint ehk siis kui tahaksid soojas ruumis treenida?
Aimuu
MemberBlokil triitsaköiega triitsa, mega hea.
Teen 3 harjutust, 1 raske 2 kegemat, areneb mühinal! Kõik oleneb inimesest, kuidas kellegile sobib.
Aimuu
Memberno siis peaks ju 110 ehk ära punnitama, kui hea päev on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see selgub esmaspäeval, hoidke pöialt mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 17, 2009 at 7:59 e.l. in reply to: Kulturism Naised Gerbel Mikk & Guy Poortmans Abiellusid- ÖNNITLUSI ! #228071Aimuu
Memberõnnesoovid!
MemberIsegi L võib viimastes aukudes olla.
-
AutorPostitused