Aimuu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aimuu
Membermiks siis enamus teeb 10-12 kordust seerias ?2-6 jõud, 7-12 mass ja 12+ edasi vastupidavus, minu teada peaks olema nii, kõik oleneb eesmärgist
Aimuu
MemberLoodan, et seda pole siin veel olnudSee ka põhjus, miks tegelen sellega

vau.. mis selle asja nimi on ? parkour see ei tundu olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
Membervõimsad mehed, arnoldi rind meeldib, päris julm
Aimuu
MemberMinu teada on see ainuke kõigile avatud jõusaal. http://www.spordibaasid.ee/?id=186Päris kirved hinnad peaks mainima
Aimuu
MemberAimuu
Memberkai greene on vapustavas vormis, väga julm koll.. hoian pöialt.
Aimuu
MemberMagneesiumi puudus, veresuhkru tase, stress, Vedlikupuuduskui kramp lööb säärde siis suru varbad nii kõrgele kui saad, alguses on valusam aga siis läheb üle
pakun vedelikupuudust… tänan
Aimuu
Memberpulsikellasid leidub põhiliselt igas spordipoes, nagu näiteks rademar,sportland jne
Aimuu
Memberrinnalt surumine kiirelt ja põrkega, minu teada teeb gerd kanter nii, aga võin eksida
Aimuu
MemberMa murraks igal pilukal hea meelega kaela,kes loomi,eriti koeri piinab.Endal koer ja kohe teinegi tulemas,nii et sellist asja ma ei salli.aga noh samas eestis on peni elu tähtsam kui inimese oma, minu arvates.
Aimuu
MemberPALJU PALJU ÕNNE!
Aimuu
Memberselg tahab korraliku tööd saada, selg ei jää nii kergelt valusaks, selja kallal peab töötama, selga tehes tuleb ka biitsa, ise üldse biitsa pmst ei tee, seljapäeval vägagi täis.
Aimuu
Member75 kg kaal, 15 ehk
Aimuu
Membervaadates seda videot tekkis huvi vaatama tulemisele.
Aimuu
MemberPILETID SAADAVAL – KIIRUSTA !P.S. EKFL teeks dopingukontrolle kõikidele sportlastele, aga ühe kontrolli hind on 6000 krooni,
eelmistel aastatel maksis EOK kontrollide toetuseks 15 000 EEK i aastas (see on olnud ka ainuke rahaline toetus mida EKFL riigilt on saanud)
, sellel aastal, nagu arvata võite on toetus 0 (null krooni).
Millised on ettepanekud ?
kes siin pildil parempoolne koll on? polegi näinud varem või ei tunne lihtsalt ära.
AutorPostitused