Aimuu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aimuu
MemberTänan väga, uuendan teemat siis mõne kuu pärast kui on tulemusi näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 1, 2009 at 11:05 e.l. in reply to: Lesukov surus lamades 200 kg x 12! Lisatud video #231747Aimuu
MemberVihane vorm, jalg on tõesti ütlemata jäme
oktoober 29, 2009 at 9:46 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #231267Aimuu
MemberVõiks teha kellegagi, kes kaalub näiteks 80kg projekti, et üle 100kg saada …vähe pikema aja jooksul muidugi, et peki arvelt poleks kõik, et arasva% jääks teatud piiridesse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olen nõus katsejänes olema

Aimuu
Membersuht karm pähklipurustaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
MemberMa ei ole aru saanud kas teevad 1 filmi või sarja?
Aimuu
Memberneed soovitused üldse rohkem näljutamise põhimõttel vist.
oktoober 25, 2009 at 8:24 p.l. in reply to: Gerbel Mikk-Poortmans Belgia meister kulturismis! #230361Aimuu
MemberVäga tubli! jõudu ja jaksu edaspidiseks
MemberMinu arust oleks võind vana B.A alles jääda, ta isegi kandideeris aga jah. 50cent tahtis ka vahepeal B.A rollivana B.A pole enam kindlasti nii terav.
Aimuu
Memberjackson ei sobi minu arust BA rolli, varem BA oli mitu korda põkim.
Oldschool>newschool
Aimuu
Memberjulm käsivars tõesti, vahe on JÕHKER.
Aimuu
Membermõne pildi peal jääb ja selline rasvane vaade
Memberliiga räiged vennad, respekt
MemberNii peabki! ja julmemalt veel…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
Memberpista kinni ära, 1-2 nädalat ei tohiks veel paha teha, kui lõhn ja maitse on samad siis ei tohiks probleemi olla, endal ka aegunud 1 pulber 4 päeva, lasen edasi, lõhn/maitse täiesti talutavad ja samahead nagu uuena.
Aimuu
MemberKusjuures mu klassivennad on kaksikud ja areng on neil tõesti üsnagi sarnane, sama palju trenni teinud nad ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused