Aimuu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aimuu
Membermida need postitused ütlevad? vastus: mitte midagi… siin võib igaüks kõvatada ja oma ego välja elada
reaalsus on see, et jõusaalis 99% 15-16-17 suruvad max 60 kg.
ma võin ju siin kirjutada, et surusin 16a 120kg, mida see info annab, kontrollida ikka ei saa? enamus kõvatajaid ajavad niikuinii pada, tglt surusin mina 16a max 65kg
kuule pista loll jutt suhu tagasi, 15-17 jõusaalis käijad poisid ja 60kg? kuule mõtle korra veel, no eks numbreid pistetakse ikka juurde, aga no ärme noori jõmmivendi nii maha ka laida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
Membermõlemad on kõvad vennad, legende ei võrrelda

Aimuu
Memberno siiski aeroobset tuleks vähemalt korra nädalas teha, aga kui keha areneb nii paremini, siis kasuta seda viisi mis sulle parem on

Aimuu
Memberselline oleks vist liig
vöi on siin mehi kes tahaks olla just selline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
?tõesti on liig, kindlasti on neid kes tahaks selliseid jalgu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
Member74 aastane sixpacki omanik:D selline asi pole igapäevane nähtus

Aimuu
Member
selg nagu kilp

jõhker alaselg, jõutõmme on oma töö teinud.
Aimuu
Membermõne pildi peal päris norm õlg

Aimuu
Memberei saa aru miks kükk peab nii palju olema?mis nagu kasu sellest on?eriti lollakas küsimus, aga tegemist on jõutõstjaga, just sellepärast on suur kükk oluline.
Aimuu
Memberleht ei avane, aga tõotab tulla tõesti põnev heitlus. kuu või kaks tagasi olin suhteliselt kindel, et phil võtab esikoha, aga nüüd pean oma sõnu sööma, ei oska enam absoluutselt pakkuda, favoriite on palju.
Aimuu
MemberMaailmameister: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4708seda parem, ei kõva vend respekt talle!
Aimuu
MemberVÕIMAS. minu teada peaks olema ta juuniorite maailmameister. no siiski minuga ühe nimega kutt, pole ka ime

Aimuu
MemberTehtud, nalja pakkus just see küsimus kui palju kaalusid 20 aastasena, olen 16 aastane

Aimuu
MemberAimuu
Memberjõhker vend, mis muud, ja räägitakse, et kulturistidel pole jõudu

Aimuu
Membersoovitan tellida toitumiskava, see muudab nii mõndagi kui seda jäligida. oled see mida sööd.
-
AutorPostitused